- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
anormal şekilde ondan kopamıyor ve tekrar tekrar geri dönüyordum...ama bu sefer öyle olmadı.korktum ondan soğudum,tehlikeli olduğunu düşündüm ve zarar göreceğimi.geçen hafta emniyete gittim düşünUmarım kutulursunuz bir an önce. sogumakta gec bile kalmissiniz.
Sülük gibi yapıştı.ister inan ister inanma koruma kararı var ,bana yaklaşırsa hapse girecek.cuma günü iki kere çağrı attı rahatsız oldum resmen.bu ne cesaret...koruma kararında telefonla ilgili bir madde yoktu.tam bir manyak bu adamAllah yardimcin olsun.
Boyle adamlara bir kere bulastin mi iste bosansan da kurtulamiyorsun bazen
Insallah pesine dusmez senin
Hayirlisi
adamı tahrik edicek herşeyden kaçının bence, sosyal medyada resim, mutlu görüntüler yada imalı sözler paylaşmayın.yüzyüze gelirsenizde, o ne derse desin cevap vermeden uzaklaşın bence...bi süre mutlu, mesut yada bakımlı da görünmeyin ...herşeyinizden anlam çıkarır böyle tipler..herzman dikkatli olun ve yalnız gezmeyin...Arkadaşlar,
iki haftadır annemlerdeyim.beş yıllık evlilikte defalarca mekik dokudum...her defasında geri döndüm.en son gece 3 te gizlice evden çıkarak geldim buraya.çünkü eşim yatak odasının kapısını yumruklayarak camını kırdı ve resmen evden nasıl çıkacağımı bilemedim.anahtarlarımı sakladı.çocuğu uyandırıp gizlice geldik buraya.her anımız kavgalı değildi, iyi anlarımız da çoktu ama eşim sinirlenince evde kırılmadık bişi kalmadı, küfür hakaret vs. son üç aydır iki haftada bir tartışıyorduk.
babam en son seni eve kabul ederim ama boşanma davasını açacaksın dedi.avukata gittik, beş günde dava açıldı ve ondan sonra bende bir soğuma oldu eşime karşı, kafamda bitirdim ve inşallah peşimi bırakır diyorum.koruma sürem üç hafta sonra doluyor.kocam yine aramaya başlıcak beni.
şu an tuhaf bir şekilde nefes aaldığımı hissettim, kendime daha çok özendiğimi, eski günlerdeki gibi gezip tozuyorum, alışveriş yapıyorum, keyifliyim.öte yandan daha önceki gibi şiddete maruz kalmaktan korkuyorum.çünkü onun o karanlık tarafı çok kötü.geçen hafta emniyetteydim, yine tehdit ederse yine gidicem ama bu adam benim peşimi bırakmazsa ne olur diye korkuyorum...
bundan başka bir sorunum yok şükür.boşanma davası açmamın beni ondan bu denli soğutacağını düşünmemiştim.bilinçaltıma da atmıyorum.bir an önce boşanmak istiyorum.
bu ruhsal durumum normal mi sizce
sosyal medyayı dondurdum, yok artık sosyal medya.telefonlara bakmıyorum.dışareda beni görüyor olabilir,evi bir ev ötede.normal kapalı giyiniyorum her zamanki gibi.adamı tahrik edicek herşeyden kaçının bence, sosyal medyada resim, mutlu görüntüler yada imalı sözler paylaşmayın.yüzyüze gelirsenizde, o ne derse desin cevap vermeden uzaklaşın bence...bi süre mutlu, mesut yada bakımlı da görünmeyin ...herşeyinizden anlam çıkarır böyle tipler..herzman dikkatli olun ve yalnız gezmeyin...
sosyal medyadan imalı bişi paylaşmam çünkü o da bir iletişim.bense ietişimi tamamen koparmak istiyorumadamı tahrik edicek herşeyden kaçının bence, sosyal medyada resim, mutlu görüntüler yada imalı sözler paylaşmayın.yüzyüze gelirsenizde, o ne derse desin cevap vermeden uzaklaşın bence...bi süre mutlu, mesut yada bakımlı da görünmeyin ...herşeyinizden anlam çıkarır böyle tipler..herzman dikkatli olun ve yalnız gezmeyin...
o eve dönememi istiyor ama artık mümkün değil.kabullenmiyor ve korkmaya başladım açıkçası.en ufak yanlış hareketinde emniyete gidicem artık yapıcak bişi yok.çünkü çevremde olmasını kesinlikle istemiyorumadamı tahrik edicek herşeyden kaçının bence, sosyal medyada resim, mutlu görüntüler yada imalı sözler paylaşmayın.yüzyüze gelirsenizde, o ne derse desin cevap vermeden uzaklaşın bence...bi süre mutlu, mesut yada bakımlı da görünmeyin ...herşeyinizden anlam çıkarır böyle tipler..herzman dikkatli olun ve yalnız gezmeyin...
hala ümitli sanırım, ümitleri bittiğinde tehlikeli oluyorlar..çocuk yok sanırım...mesleği nedir, memur felansa işini riske atmaz heralde.p eve dönememi istiyor ama artık mümkün değil.kabullenmiyor ve korkmaya başladım açıkçası
onlar olmasa başa çıkamam.geçen hafta kapıya geldi, rezalet çıkardı.sonra tehditler savurdu telefonda ve olay savcılıkta şu anÇok normal.
Şükredin ki ailenizde Yanınızda.
Hepsi gececek. Korkmayın.
baş mühendis..çocuk dört yaşında.kocamın iyi düzgün bir maaşı var.düzenli bir işi.ona şükrediyorumhala ümitli sanırım, ümitleri bittiğinde tehlikeli oluyorlar..çocuk yok sanırım...mesleği nedir, memur felansa işini riske atmaz heralde.
en azından okumuş yazmış biri, işini riske atacak bir durum yaşatacağını sanmıyorum..memeleketi neresibaş mühendis..çocuk dört yaşında.kocamın iyi düzgün bir maaşı var.düzenli bir işi.ona şükrediyorum
karakteri çok asi, kabullenmez biri...her yeri iyisi var kötüsü var.o bir kıstas değil benceen azından okumuş yazmış biri, işini riske atacak bir durum yaşatacağını sanmıyorum..memeleketi neresi
Gececek sabır ve zamanonlar olmasa başa çıkamam.geçen hafta kapıya geldi, rezalet çıkardı.sonra tehditler savurdu telefonda ve olay savcılıkta şu an
asik oldugunuz adamin bir canavara donusmesini kabul etmeniz zor bir surec tabi. Ama baska secenek yok ve dogru olan kabullenmek ve uzaklasmak. Allah yardimciniz olsun ne diyelim.anormal şekilde ondan kopamıyor ve tekrar tekrar geri dönüyordum...ama bu sefer öyle olmadı.korktum ondan soğudum,tehlikeli olduğunu düşündüm ve zarar göreceğimi.geçen hafta emniyete gittim düşün
okuma olayı önemli değil de düzenli işinin olması artı.okusan ne olacak ruh sağlığın bozuk bir manyak olduktan sonra.en azından okumuş yazmış biri, işini riske atacak bir durum yaşatacağını sanmıyorum..memeleketi neresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?