- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
aşk yoktu, he riki taraf da mantık evliliği yaptı ve sonuç buasik oldugunuz adamin bir canavara donusmesini kabul etmeniz zor bir surec tabi. Ama baska secenek yok ve dogru olan kabullenmek ve uzaklasmak. Allah yardimciniz olsun ne diyelim.
siz yinede tanırsınızkarakteri çok asi, kabullenmez biri...her yeri iyisi var kötüsü var.o bir kıstas değil bence
nasıl bu hale geldi bu toplum bilmiyorum...hata kadınlardamı adamlardamı ? çiftlerde daha flörtde bile, sürekli bir kavga, küsme, çatışma hali var...bir düğüne giderken bile, acaba kaç yıl sürer diye düşünerek gidiyorum...bu mutsuzluk içinde yaşayan çocuklar ve büyüdüklerinde nasıl bir toplum oluşacak bilemiyorum...eskiden avrupa bizi örnek gösterirdi...aile kurumuna önem veren bir millettik, şimdi onları geçtik...toplum olarak bir silkelenmemiz lazım, yoksa toparlamak zor olacak...okuma olayı önemli değil de düzenli işinin olması artı.okusan ne olacak ruh sağlığın bozuk bir manyak olduktan sonra.
tanımadan yapılmış bir evlilik ve sonucu doğal bluyorum.anlaşamadığın biriyle aynı evde olduğunu düşün beni anlıcaksın.evlenmeden önce bilmiyor muydun diceksin, bilmiyordum dicem ben desiz yinede tanırsınız
nasıl bu hale geldi bu toplum bilmiyorum...hata kadınlardamı adamlardamı ? çiftlerde daha flörtde bile, sürekli bir kavga, küsme, çatışma hali var...bir düğüne giderken bile, acaba kaç yıl sürer diye düşünerek gidiyorum...bu mutsuzluk içinde yaşayan çocuklar ve büyüdüklerinde nasıl bir toplum oluşacak bilemiyorum...eskiden avrupa bizi örnek gösterirdi...aile kurumuna önem veren bir millettik, şimdi onları geçtik...toplum olarak bir silkelenmemiz lazım, yoksa toparlamak zor olacak...
evlilik kumar derler ya, hakkaten doğru.tanımadan yapılmış bir evlilik ve sonucu doğal bluyorum.anlaşamadığın biriyle aynı evde olduğunu düşün beni anlıcaksın.evlenmeden önce bilmiyor muydun diceksin, bilmiyordum dicem ben de
ben fazla risk aldım.çok kısa bir sürede evlendim.kültürlü eğitimli, adam İngilizce kimya mühendisliği okumuş, kariyer sahibi falan ama ruh sağlığı bozuk olunca olmuyor...güven yok sevgi yok anlaşma yok ortak nokta yok ne yapmalıydım ki.bu evlilik bitmeli, zaten beş senedir taşıyorum bu yükü ben de o da...evlilik kumar derler ya, hakkaten doğru.
ailesi nasıl birileri, size yardımcı olmuyorlarmı..ben fazla risk aldım.çok kısa bir sürede evlendim.kültürlü eğitimli, adam İngilizce kimya mühendisliği okumuş, kariyer sahibi falan ama ruh sağlığı bozuk olunca olmuyor...güven yok sevgi yok anlaşma yok ortak nokta yok ne yapmalıydım ki.bu evlilik bitmeli, zaten beş senedir taşıyorum bu yükü ben de o da...
hiç tanımıyorum beni kabullenmedilerailesi nasıl birileri, size yardımcı olmuyorlarmı..
aslında bir yönden iyi, boşanmayı desteklerler en azından.hiç tanımıyorum beni kabullenmediler
bir haftalık evliyken babası boşan diye aradı o boşanmadı ama burnumdan da getirdi.ailesi destekliyor boşanmayı ama dinleyen kimaslında bir yönden iyi, boşanmayı desteklerler en azından.
İnsan kendisine hakaret ve küfüreden durduk yere sürekli kavga çikaran kapilari yumruklayan bi adamdan kolay soğuyor. Haklisin böyle birinden hemen soğumakta.iyi bir ailen varsa ne mutlu sanaArkadaşlar,
iki haftadır annemlerdeyim.beş yıllık evlilikte defalarca mekik dokudum...her defasında geri döndüm.en son gece 3 te gizlice evden çıkarak geldim buraya.çünkü eşim yatak odasının kapısını yumruklayarak camını kırdı ve resmen evden nasıl çıkacağımı bilemedim.anahtarlarımı sakladı.çocuğu uyandırıp gizlice geldik buraya.her anımız kavgalı değildi, iyi anlarımız da çoktu ama eşim sinirlenince evde kırılmadık bişi kalmadı, küfür hakaret vs. son üç aydır iki haftada bir tartışıyorduk.
babam en son seni eve kabul ederim ama boşanma davasını açacaksın dedi.avukata gittik, beş günde dava açıldı ve ondan sonra bende bir soğuma oldu eşime karşı, kafamda bitirdim ve inşallah peşimi bırakır diyorum.koruma sürem üç hafta sonra doluyor.kocam yine aramaya başlıcak beni.
şu an tuhaf bir şekilde nefes aaldığımı hissettim, kendime daha çok özendiğimi, eski günlerdeki gibi gezip tozuyorum, alışveriş yapıyorum, keyifliyim.öte yandan daha önceki gibi şiddete maruz kalmaktan korkuyorum.çünkü onun o karanlık tarafı çok kötü.geçen hafta emniyetteydim, yine tehdit ederse yine gidicem ama bu adam benim peşimi bırakmazsa ne olur diye korkuyorum...
bundan başka bir sorunum yok şükür.boşanma davası açmamın beni ondan bu denli soğutacağını düşünmemiştim.bilinçaltıma da atmıyorum.bir an önce boşanmak istiyorum.
bu ruhsal durumum normal mi sizce
çocuk dört yaşına ve artık anlıyor, babam neden bağırıyor diyor.çocuğun psikolojisi önemliÇocugunuzu evdeki pskolojik ve fiziksel şiddete daha fazla tanık etmeyip , boşanma kararı aldığını için sizi tebrik ediyorum.
Çocugunuz için en doğru şeyi yapıp , sırf anne babası ile büyüsün diye , onun pskolojisini çöpe atmamışsınız.
Boşanmadanda etkilenecek ama evdeki şiddetten etkilendiği kadar değil..
Geçmiş olsun.
Kavga sebeplerı nelerdı.Allah yardımcınız olsun.Arkadaşlar,
iki haftadır annemlerdeyim.beş yıllık evlilikte defalarca mekik dokudum...her defasında geri döndüm.en son gece 3 te gizlice evden çıkarak geldim buraya.çünkü eşim yatak odasının kapısını yumruklayarak camını kırdı ve resmen evden nasıl çıkacağımı bilemedim.anahtarlarımı sakladı.çocuğu uyandırıp gizlice geldik buraya.her anımız kavgalı değildi, iyi anlarımız da çoktu ama eşim sinirlenince evde kırılmadık bişi kalmadı, küfür hakaret vs. son üç aydır iki haftada bir tartışıyorduk.
babam en son seni eve kabul ederim ama boşanma davasını açacaksın dedi.avukata gittik, beş günde dava açıldı ve ondan sonra bende bir soğuma oldu eşime karşı, kafamda bitirdim ve inşallah peşimi bırakır diyorum.koruma sürem üç hafta sonra doluyor.kocam yine aramaya başlıcak beni.
şu an tuhaf bir şekilde nefes aaldığımı hissettim, kendime daha çok özendiğimi, eski günlerdeki gibi gezip tozuyorum, alışveriş yapıyorum, keyifliyim.öte yandan daha önceki gibi şiddete maruz kalmaktan korkuyorum.çünkü onun o karanlık tarafı çok kötü.geçen hafta emniyetteydim, yine tehdit ederse yine gidicem ama bu adam benim peşimi bırakmazsa ne olur diye korkuyorum...
bundan başka bir sorunum yok şükür.boşanma davası açmamın beni ondan bu denli soğutacağını düşünmemiştim.bilinçaltıma da atmıyorum.bir an önce boşanmak istiyorum.
bu ruhsal durumum normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?