BOŞANMA, AYRILIK VE PSİKOLOJİM...

karakteri çok asi, kabullenmez biri...her yeri iyisi var kötüsü var.o bir kıstas değil bence
siz yinede tanırsınız
okuma olayı önemli değil de düzenli işinin olması artı.okusan ne olacak ruh sağlığın bozuk bir manyak olduktan sonra.
nasıl bu hale geldi bu toplum bilmiyorum...hata kadınlardamı adamlardamı ? çiftlerde daha flörtde bile, sürekli bir kavga, küsme, çatışma hali var...bir düğüne giderken bile, acaba kaç yıl sürer diye düşünerek gidiyorum...bu mutsuzluk içinde yaşayan çocuklar ve büyüdüklerinde nasıl bir toplum oluşacak bilemiyorum...eskiden avrupa bizi örnek gösterirdi...aile kurumuna önem veren bir millettik, şimdi onları geçtik...toplum olarak bir silkelenmemiz lazım, yoksa toparlamak zor olacak...

tanımadan yapılmış bir evlilik ve sonucu doğal bluyorum.anlaşamadığın biriyle aynı evde olduğunu düşün beni anlıcaksın.evlenmeden önce bilmiyor muydun diceksin, bilmiyordum dicem ben de

evlilik kumar derler ya, hakkaten doğru.
ben fazla risk aldım.çok kısa bir sürede evlendim.kültürlü eğitimli, adam İngilizce kimya mühendisliği okumuş, kariyer sahibi falan ama ruh sağlığı bozuk olunca olmuyor...güven yok sevgi yok anlaşma yok ortak nokta yok ne yapmalıydım ki.bu evlilik bitmeli, zaten beş senedir taşıyorum bu yükü ben de o da...

ailesi nasıl birileri, size yardımcı olmuyorlarmı..

Allah yardımcınız olsun, iyi geceler dilerim...Allah dilemedikçe, yaprak bile kıpırdamaz..içinizi ferah tutun...

İnsan kendisine hakaret ve küfüreden durduk yere sürekli kavga çikaran kapilari yumruklayan bi adamdan kolay soğuyor. Haklisin böyle birinden hemen soğumakta.iyi bir ailen varsa ne mutlu sana

Hem magandalık yapiyor hem boşanmak istemiyor bu ne iştir böyle yahu. Madem karını seviyorsun bu kadar rezilliği niye yapıyorsun bu insanları gercekten anlamıyorum. Aman sakın vazgecme boşanmaktan yarın başına daha kötü şeyler gelebılır bu adamdan.

Çocugunuzu evdeki pskolojik ve fiziksel şiddete daha fazla tanık etmeyip , boşanma kararı aldığını için sizi tebrik ediyorum.

Çocugunuz için en doğru şeyi yapıp , sırf anne babası ile büyüsün diye , onun pskolojisini çöpe atmamışsınız.

Boşanmadanda etkilenecek ama evdeki şiddetten etkilendiği kadar değil..
Geçmiş olsun.

çocuk dört yaşına ve artık anlıyor, babam neden bağırıyor diyor.çocuğun psikolojisi önemli

Kavga sebeplerı nelerdı.Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…