Birincisi sana saldırdığını düşündüğün mesajları göz ardı edebilirsin. Üstte bir köşe var. Orda o kişinin messjlarini görmüyorsun.
İkincisi boşanmış bir anneyim. Sana şunu soruyorum. Sence bu adamın düzelme ihtimali var mı? Bence yok. Eğer yoksa ömrünün sonuna kadar bu adamı cekmeyeceksin. Eninde sonunda bir aydinlanma yaşayıp ya ben napiyorum deyip bosanacaksin. Şimdi cesaret edemedin ya 2 sene sonra,5 sene sonra edeceksin.
Ama ne olacak. Kızın büyümüş olacak. Bu sefer ama babasına çok düşkün diyeceksin. Çünkü çocuklar babalarını severler. Anne kural koyar, yedirir, uyutur,istemediği şeyleri yapar. Baba ne yapar,kuralsizdir, çikolata verir ve sever
O zaman da çocuk geçecek önüne. Yine boşanamayacaksin ya da çok büyük vicdan azabı yaşayacaksın. Çocuk seni suçlayacak.
Şimdi bosanirsan çocuk bı kere anne ve babanın beraber olduğu evi bilmeyecegi için hayatın normali bu sanacak. Anneanne ve dedeyle zaten sonsuz sevgide büyüyecek. Bağırış olmayan sevgi dolu bir ev.
Benim kızım öyle büyüdü. İyi ki onun aklı başında değilken bosanmisim. Sonrasında cesaret edemeyebilirdim.
Şimdi liseye gidiyor. Çok olgun aklı başında bir kız.
Babasının evine gidiyor. Onu da çok seviyor. Ama bana hep der, sen babamla niye evlendin? Yani nasıl bir akıl tutulması yaşadın anlamında.
Sevgi dolu evimiz ve kedimiz var. Sıcacık bir ev. Bağırış yok, kavga küfür yok, huzur var.