Boşanma Cesareti

Valla yazılan çizilenleri okumadım fakat son paragrafa göre linçlere hazır ol. Fikir vermek yok burda gelişine linç
Konuna gelecek olursak maddi sıkıntın yok. Ailenin göz bebeğisin. Seni bağlayan birşeyde yok. 2 çocuğu bırak kaynanan baksın. Al çocuğunu git ailene düzenini kır hayatına bak derim. Çocuğunu düşünerek o cesareti toplarsın.

Evet burası biraz öyle bir platformmuş içine girince anladım.
Cesaretimi topladım daha sağlıklı düşünebiliyorum, teşekkür ederim yorumunuz için

o kadar net ve güzel anlattınız ki, bazen kesmek gerekir hastalıklı kısmı ki kangrene dönmesin. çok teşekkür ederim hayatınızin içinden güzel bir örnek verdiğiniz için

maalesef çok haklısınız erkek canlısı nasıl bu kadar değişebiliyor bende hayret ediyorum. Doğru zamanın bu zaman olduğunu bende idrak ettim, çok teşekkür ederim

Keşke taa başında diretseydin ya boşanmak için. Ailende şiddet görmüşken nasıl evliliğe devam etmene göz yumdu ayrıca.

Nerdeyse aynı şeyleri yaşadık. Çoğu zaman onu yük olarak gördüm kendimi değersizleştirmek, çocuklarıma evliliğin bu olduğunu zannettirmek istemedim. Kaç kez ağzımdan boşancam senden lafı çıktı ama çekindim, duygularım da bitmemişti. Sonra adam kendini haklı üstün gördü dava açtı çekti gitti, özgürlük istiyorum diyor alemlere akmaya başladı. Boşanmayı başlatan o olduğu için ben haksızlık altında ezildim, duygusal olarak çok fazla yara aldım, istenmemek beni yıktı, kavga da etsek toparlanırız diye ummuşum meğer. Duygusal olarak güçlüyseniz boşanın. Ben işten çıkarılmıştım onun travmasını daha yaşıyorken bir de bu boşanma beni aşırı yaraladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…