• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma Davam aklıma geldikçe cok kotu oluyorum :(

canım benim boşanma konusunda az da olsa bilgim var bende boşandım bizim anlaşmalıydı birbirimizden hiç bi talepte bulunmadık tek celsede bitti ama eğer mal talebin varsa bunu dilekçende belirt evlendikten sonra alınan ev araba arsa vb şeyler ortak mal olarak geçer ve bu tek taraflı bile olsa hakim mal paylaşımı yapar fakat bu durum mahkemeyi biraz uzatır ayrıca anlaşmalı boşanmalarda şahite gerek yoktur sadece ikiniz gitseniz yeterli olur boşanma sebebini bilmiyorum ama iyi düşünün son kararınızı verin sonra benim gibi pişman olma

Son düzenleme:
8 yıllık bi savaştan cıktım artık hayatımda içki yok ,kumar yok, yalan yok, duygusal şiddet yok, ekonomık şiddet yok 8 yıl herseyını cektım bu adamın karılık yaptım bıtane nur topu gıbı erkek cocuk verdim Allahım izniyle akıllanmadı ben memurken 6 yıl maasımı cekemedım benı 1 mılyona muhtac koydu mıllete neler yedırmıs neler kfayı yemek elde degıl yemedım. oglum vardı sadece onun için tutundum hayata yenıden , 8 yıl boyunca boşanmayı düşünmedım mı coooooookkk. intihar ederım yasayamam dedı yalvardı agladı Allahım dedım kendıme neden ben bu kadar merhametlıyım neden bu kadar safffff. sonra 29 martta anlasmalı boşandık yarım saatte oldu bıttı tuhaf bı duygu cok tuhaf adlıyeden cıktım delı gıbı hıckıra hıckıra agladım bagıra bagıraaa gıttım sıgara ıctım para harcadım ama kalbımdekı sızı gecmedı . sonra boşandıktan hemen sonra ki gün face kullanmayı bılmeyen adam güzel sac sakal traşı olmuş jilet gibi giyinmiş profıl resımlerı koymuş kendıne, şöyle bi güldüm kendı kendıme ınsanlar gercekten insan degılmiş . şimdi ise ben toparlanıyorum yavas yavas ama bu kadar ahh yerde kalmaz acaba o nasıl toparlanacak :ssz:

Pıslık nolcak, kesın vur patlasın cal oynasın kuduz ıt gıbı abazalıgını tatmın etmek ıcın o bıcım karı&kız bakınıyordur...muhtemelen daha yenı yenı toparladığı ıcın cıddı bır ılıskısı olmayacaktır, onla bunla dusup kalkıp, tek gecelik ılıskıler yasayacaktır... vıcdansız&duygusuz&hukuksuz&karaktersız bıldıgın mıkrop işte, bunlarının hepsı aynı b...kun soyu aslında ya, al 1ını vur otekıne, hıc vakıt kaybetmeden akılları ve ellerı seylerıne gıdıyor tövbe yarabbım ya....

Son düzenleme:
yaa bana da bır halde oldu ya, kendı kendımı anlamakta güçlük cekıyorum, demek kı o da benden gıdelı cok olmuş ki resmen katılaşıp kaldım ya; ztn normalde de zor ağlarım, ılk zamanlar bıraz ağladım tamam ama ondan sonra donakaldım sanki....gerçı dava açıldığında ıllakı daha kotu hıssettıgım günler olacaktır fakat dusundugumden daha dırayetlı karşılıyorum......bu da su anlama geliyor bence; tek kelimeyle ztn degmedıgı ıcın ben de farkında olmadan; bılıncaltında onu kalben&zıhnen buyuk oranda bıtırmısım....bendeki kredılerı sıfırlanmış vatandasın da haberım yokmus....eee bu hayatta ne kdr ekmek o kdr köfte; kendısı bu ılıskı ıcın ne yaptı zamanında; ne gıbı bır ozverıde bulundu kı se..sız; hııııc koskoca bır hıc; hıc bır sey yapmadı...kesınlıkle hıc bır sekılde ıyı nıyetlı davranmadı aksıne kendı konumda da bahsettıgım gıbı pusuda açığımı kollayan hasmımmış kendısı de ben ne yazık kı en son perde de anlamışım... Daıma ınceldıgı yerden kopsun, gıttıgı yere kdr yaklaşımındaydı .... o evlılıgı devam ettirmek adına en ufak bır gayretı olmadı ...tek derdı kendı go...ünü sağlama almaya çalışmaktı hep!!

DEREN82 aynı benım eskı koca :) yazdıgın her hakaret hislerime tercüman oldu cok tesekkur ederım canım . sözde benım ıcın ölürdü bana derdıkı sana sol gözümle bakarken sag gözümden kıskanıyorum ben kafaya koydum boşancam dedım ama anlasma yoluna gıtmezsen maddı manevı tazmınat davası acacam dedım durdu ve dedıkı oglumu her gun arayabılecekmıyım ıstedıgım zaman görebılecekmıyım ? beee şerefsiz adiii benım bu kadar kolay silecektin 8 yıl neden tehdıtle tuttun benı yanında gercı nedenı bellı benb memurdum o özel şirket elemanı , kendı maasınla yapayacagı seylerı benım maasımla yaptı valla kızlar Allah sabır versın bana aklıma gelınce elım ayagım tıtrıyo ,, hakettıgını versın Allahım ona tek bedduammm :ssz:

Erkeklerin gercek yuzu mü desem bizim şanssızlığımız mı desem benimki de bana ne yeminler etti ikna etmek icin aklıma geldikçe çıldırıyorum :(

Öncelikle Allah yardımcın olsun.
Çok zor ve yıpratıcı bir süreç başlıyor senin için ama sen daha başlamadan yıkılmışsın.
Biraz kendine gel.Ağlamayı bırak güleceğin günleri düşün.
Çok kısa da sürebilir çok uzunda ,ama bitecek.
Konularına biraz göz attım çok doğru bir karar verdin boşanmakla.

Mahkeme çok kötü evet. Bende 1.5 yıl boyunca gittim geldim o celselere.Üstelik karşımda davalara hiç bir şekilde gelmeyen bir adam vardı.Tek başıma boşadım onu.
Hissedeceğin hissettiğin her şey geçecek.
Ve "25" yaşında boşanmış olmak konun için söylüyorum.
Kimse seni parmakla falan göstermeyecek.
Sen ayıp bir şey yapmıyorsun.Hayatını kurtarmaya çalışıyorsun ve bu senin hakkın.

Mahkemen adli tatil de araya girerse en fazla 1 yıl sürer.
İlk duruşma da hakim çiftleri dinler.ikincisinde şahitler dinlenir deliller toplanır genelde üçüncüsünde sonuçlanır.
3 ay evli kaldık demişsin önceki konunda bu zaten ispatlanabilir bir şey.
6 ay ayrı yaşayınca çiftler evlilik birliği temelinden sarsılmış sayılıyor.
Ve hakimlerde 4 ten fazla uzatamıyor boşanma davalarını.
Çocukta olmadığı için daha kolay.

Ama kendine gel lütfen.O adamın seni görmek istedği hal bu zaten.
Toparlan ve ona senin bir hayatın olduğunu göster.
Çok zor ama ben yaptığıma benim gibi çok kadın yaptığına göre imkansız değil.

İyi ki yapabilmişim ki şimdi mükemmel bir adamla evliyim ve el üstünde tutuluyorum.
En güzelleri senin olsun canım sadece biraz daha dayan.

Duruşmadan çıktığımda ben de aynı şeyleri hissettim ruhum alınmış gibiydi, sokakta hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. Dua et, namaz kıl, geriye bakmamaya çalış fazla söyleyecek bir şey yok 6 ay öncesinde aynı şeyleri yaşamış biri olarak yazıyorum

ewet artık allaha havale et vede düşünme çok.ilk boşanan senmisin öyle düşün ve o kaybetti de üstü bi keyif kahvesi iç kurtuldum de:46::46:

Ben de senı sevıyorum svgl arkadaşım, sen guclu, karakterlı 1 kadınsın; sen de tıpkı benım gıbı pislıgın bırınden kazık yemıs, ıhanete ugramıssın...merak etme ben senı cook ıyı anlıyorum, acını buradan da gayet derınden hıssedebılıyorum; 'munevvergul' arkadaşım; senı de aynı sekılde coook ıyı anlıyorum...evet mlsf bızler bu ser..sızlerı tanıyamamışız...bızler ztn kaderın dert ortaklarıyız...bugun bızı satanlar yarın kendılerı de satılacaklar...zavallılar dışarıda kendılerını daha ıyı bır hayatın bekledıgını sanarak; kendılerıne sunulan sevgılerı ellerının tersiyle ıtıp, yaşanmıs guzel her ne varsa hoyratça tüketerek; tatmınsız ruhlarını bıraz daha doyurmak ıcın cektırıp gıttıler...amma 1 sey var ki; o da; YANILIYORLARRR!!!hayat acımasızdır, vaktiyle yapılan hatalarını hepımıze odetır, gecen zmn sızıları bıraz azaltsa da acılan derın yaraların ızlerı mutlaka kalır...yıllar sonra belkı pısman da olacaklar fakat ıs ısten gectı; son pısmanlık fayda etmez.....sonuçta bır boşanmadan kımse kazançlı çıkmıyor bana gore; onlar da kendı paylarına dusen acıları çekecekler ınş...Allah buyuktur...ne demısler;'eskı günahların golgelerı uzun olur...Allahın degırmenı yavaş döner ama ınce ınce ogutur'; onlar da kıyımdan geçecek, hesap gününde onların da defterlerı durulecek merak etme.....

Saol Derencim :) Ben de seni seviyorum.

Acılar katlanmayı öğretiyor insana, her güclükte yıkılmamayı.

Ama şuna da yürekten inanıyorum; hiç bir mazlumun ahı diğerinde kalmaz, zaman elbet alır intikamını.

Sağolun arkadaşlar. Ne kadar iyi olmaya çalışsam da olmuyor. Ondan öyle nefret etmişim ki, adını duymak dahi istemiyorum. Bu iş bitsin istiyorum ama anlaşmalıya yanaşmıyor. Öbür türlü uzadıkça uzayacak. Ben ne yapıcam? :((

canım benim boşanma konusunda az da olsa bilgim var bende boşandım bizim anlaşmalıydı birbirimizden hiç bi talepte bulunmadık tek celsede bitti ama eğer mal talebin varsa bunu dilekçende belirt evlendikten sonra alınan ev araba arsa vb şeyler ortak mal olarak geçer ve bu tek taraflı bile olsa hakim mal paylaşımı yapar fakat bu durum mahkemeyi biraz uzatır ayrıca anlaşmalı boşanmalarda şahite gerek yoktur sadece ikiniz gitseniz yeterli olur boşanma sebebini bilmiyorum ama iyi düşünün son kararınızı verin sonra benim gibi pişman olma

Sen pısman mı oldun cnm? bır de sen ne dıye boşanmıştın?

DEREN82 aynı benım eskı koca :) yazdıgın her hakaret hislerime tercüman oldu cok tesekkur ederım canım . sözde benım ıcın ölürdü bana derdıkı sana sol gözümle bakarken sag gözümden kıskanıyorum ben kafaya koydum boşancam dedım ama anlasma yoluna gıtmezsen maddı manevı tazmınat davası acacam dedım durdu ve dedıkı oglumu her gun arayabılecekmıyım ıstedıgım zaman görebılecekmıyım ? beee şerefsiz adiii benım bu kadar kolay silecektin 8 yıl neden tehdıtle tuttun benı yanında gercı nedenı bellı benb memurdum o özel şirket elemanı , kendı maasınla yapayacagı seylerı benım maasımla yaptı valla kızlar Allah sabır versın bana aklıma gelınce elım ayagım tıtrıyo ,, hakettıgını versın Allahım ona tek bedduammm :ssz:

Canım ;ben aslında o lafları senın ex-kocan ıcın soylemıstım; ama erkek mılletı tabı hepsı aynı...hanı sen facebook'a resmını koymus demıssın ya; ben de nıyetı çoktan bozmuş manasında demıstım...erkekler cok daha kolay sılkelenıp unutuyorlar bu bır gerçek ztn anlaşılan o kı aslında karılarıyla bıle fazla duygusal bag kurmadan, kendılerını kaptırmadan, sdc fızıksen temas olarak algıyorlar bır evlılıgı dahı.....hıc oyle ah vah edebıyatlarına gırmıyorlar.....ve halıyle hıc vakıt kaybetmeksızın yenı hayatlarına adapte oluveriyorlar....aslında erkek mantığı kafası bu gıbı acılardan daha ıyı gıbı, daıma koruma altındalar...benımkı de aynen senınkı gıbı senden ayrılamam derdı ama hıc kıskanmazdı, sahıplenmezdı.... bunların hıc 1 lafına güvenmemek lazım...mazlumun ahını aldılar, inş. hepsı ettıgını bulur....

Son düzenleme:
Öncelikle Allah yardımcın olsun.
Çok zor ve yıpratıcı bir süreç başlıyor senin için ama sen daha başlamadan yıkılmışsın.
Biraz kendine gel.Ağlamayı bırak güleceğin günleri düşün.
Çok kısa da sürebilir çok uzunda ,ama bitecek.
Konularına biraz göz attım çok doğru bir karar verdin boşanmakla.

Mahkeme çok kötü evet. Bende 1.5 yıl boyunca gittim geldim o celselere.Üstelik karşımda davalara hiç bir şekilde gelmeyen bir adam vardı.Tek başıma boşadım onu.
Hissedeceğin hissettiğin her şey geçecek.
Ve "25" yaşında boşanmış olmak konun için söylüyorum.
Kimse seni parmakla falan göstermeyecek.
Sen ayıp bir şey yapmıyorsun.Hayatını kurtarmaya çalışıyorsun ve bu senin hakkın.

Mahkemen adli tatil de araya girerse en fazla 1 yıl sürer.
İlk duruşma da hakim çiftleri dinler.ikincisinde şahitler dinlenir deliller toplanır genelde üçüncüsünde sonuçlanır.
3 ay evli kaldık demişsin önceki konunda bu zaten ispatlanabilir bir şey.
6 ay ayrı yaşayınca çiftler evlilik birliği temelinden sarsılmış sayılıyor.
Ve hakimlerde 4 ten fazla uzatamıyor boşanma davalarını.
Çocukta olmadığı için daha kolay.

Ama kendine gel lütfen.O adamın seni görmek istedği hal bu zaten.
Toparlan ve ona senin bir hayatın olduğunu göster.
Çok zor ama ben yaptığıma benim gibi çok kadın yaptığına göre imkansız değil.

İyi ki yapabilmişim ki şimdi mükemmel bir adamla evliyim ve el üstünde tutuluyorum.
En güzelleri senin olsun canım sadece biraz daha dayan.

Arkadasım bos ver kurtulmuşsun,soyle bır sılkelen kendıne gel....nıye oyle suçlu psıkolojısıne gırıyorsun kı? su zamanda hıc bır evlılık cok sağlam degıl, aksıne alnın ak yuzun pak dıkıl karssına...hem daha yasın ne basın ne; ben napıyım'ıma merdıven dayadım, adam 4,5 yılda cektı gıttı..senın 2,evlılık sansın da hayatını daha kolaylıkla,esksınden bıle daha ıyı bır hale sokma sansın da daha yüksek, o senı kaybetmıs dıye dusun cnm..

Son düzenleme:
Pazartesi günüydü benim duruşmam. Pazar günü kalktım, kuaföre gittim, akşama kadar kardeşimle o cafe senin bu oyun salonu benim gezdim. Eve gelince birkaç uyku hapı alıp uyudum. Uyuyamazdım cünkü. Emindim. Rüyamda yerlere kapanıp deli gibi ağlıyordum, hem ağlayı hem haykırıyordum. Ağlayarak uyandım. Kalbim ağrıyordu. Samimi söylüyorum, fiziksel olarak kalbim ağrıyordu. O kadar cok ağladım ki sesim kısıldı. Hem ağladım, hem isyan ettim... Sonra kalkıp elimi yüzümü yıkadım, namaz kıldım, rahatladım biraz. Makyajımı yapıp kardeşimle gittim adliyeye.

Orda yaşadıklarımı asla unutamam. Asla. Yazarken bile icim sızladı yine. Morg gibi. O kadar soğuk ki duvarlar.

Yıllarca tek vücut olduğun adamla hayatında hiç görmeyeceğin birinin cümleleriyle yabancı oluyorsun.

Acı. Çok acı.

ahhh elmayra ahhhh :(((((((((((

Saol Derencim :) Ben de seni seviyorum.

Acılar katlanmayı öğretiyor insana, her güclükte yıkılmamayı.

Ama şuna da yürekten inanıyorum; hiç bir mazlumun ahı diğerinde kalmaz, zaman elbet alır intikamını.

Aynen oyle kalp kalbe karsı güzel arkadaşım, bız bu savaştan daha guclu, dırayetlı çıkacağız ve bundan sonra bır daha yanlış tercıhler yapmayacağız inş...

ahhh elmayra ahhhh :(((((((((((

üzdüm mü seni abla

Aynen oyle kalp kalbe karsı güzel arkadaşım, bız bu savaştan daha guclu, dırayetlı çıkacağız ve bundan sonra bır daha yanlış tercıhler yapmayacağız inş...

Ben o konuda kendime pek güvenmiyorum deren :1: Yine yanlış bir tercih yapacakmışım gibi bir his var icimde :)

Sagolun arkadaslar. Su an yine agliyorum :( O kadar vicdansiz o kadar ahlaksız bir adamla evlendiğim icin de kendime acıyorum. Simdi de kalkmış altınları arabayı hic bir seyi vermem diyor. Ben ona hic bir hakkımı helal etmiyorum o parayı nasil yiyeceğini dusunuyor :( Allah onun cezasını versin :( tecrübeli olan arkadaslar hakim nasil karar verir :( Allah im sen sabır ver.

Arkadasım onları verıp vermemek ılla kı onun keyfıyetıne kalmamış, kuzu kuzu verecek...başka caresı var mı kanun böyle, ne yani kendını hukukustu guc mu sanıyor? neyın tehdıdını savuruyor ya, burası dag bası mı? onun lafıyla mı olacak bu isler ya???1 de cekısmelı boşanıyorsan sen gıtmek zorunda degılsın kı adliyeye, senın yerıne av.ın gıdecek ztn....ancak hakım bazen tarafları tek seferlik görmek ısteyebılıyormus...o kdr yani....fakat av. tutmaktan kaçınma hak kaybın olur, bu konu cok onemlı..

Son düzenleme:
o mahkeme koridoru, soğuk duvarlar, soğuk insanlar, para alacak verecek hesaplarının döndüğü muhabbetler, mübaşirin ortak paylaştığınız soyadınızla çağırması ve bunu legal olarak son kez duyduğun düşüncesi, hakimin soğuk, duygularından arınmış konuşmaları.. kötü bir ruh hali..

birebir aynı evde evliliği yaşamadık ama şiddetli geçimsizlik ve aile birliğinin temelden sarsılması gerekçesiyle kanun önünde gerçek sayılan kağıt üzerinde evli kalan bir karı koca olarak duruşmada karşılıklı dikildik..
bu bile severken o kadar can yakıcıydı ki..

tek laf edemedim bitti dendikten sonra sinir, kızgınlık, nefret, acı, yangın, sevgi ne varsa içimde esti kavurdu ama tek laf çıkmadı ağzımdan, konuşamadım.. çıktım sigara üstüne sigara yaktım ağladım içimi boşalttım..

geçecek be arkadaşım hep şu hayattan alacağım bir mutluluk var bunu borçlu bana bu hayat diyorum..
Dilerim en kısa zamanda atlatırsın sıkıntılarını..Allah yardımcın olsun..

Arkadasım onları verıp vermemek ılla kı onun keyfıyetıne kalmamış, kuzu kuzu verecek...başka caresı var mı kanun böyle, ne yani kendını hukukustu guc mu sanıyor? neyın tehdıdını savuruyor ya, burası dag bası mı? onun lafıyla mı olacak bu isler ya???1 de cekısmelı boşanıyorsan sen gıtmek zorunda degılsın kı adliyeye, senın yerıne av.ın gıdecek ztn....ancak hakım bazen tarafları tek seferlik görmek ısteyebılıyormus...o kdr yani....fakat av. tutmaktan kaçınma hak kaybın olur, bu konu cok onemlı..

Ne yapmaya calisiyor anlamıyorum. Avukatım var canım ama bıktım artik :( onun adı bile beni huzursuz etmeye yetiyor :(

Arkadaslar is cekismeliye kaldı :( insallah cok uzamaz :( iyi ki de bu adamdan cocugum yok diyorum kendime uç kuruş için bunlari yapan kimbilir cocuk olsa ne yapardı. Şeytan her seyi ona bırak Allah ından bulsun ama ne yapacagım bilmiyorum :( Acikcasi her sey yanına kalsın istemiyorum :( sizce haksız miyim :(

Back
X