sende iyiki varsın canım. sayende bizde kendimize daha da çok güveniyoruz. konuştukça rahatlıyoruz. hepimizin paylaşmaya ihtiyacı var.. paylaşamasak bile başkalarınınkini okudukça ders alıyor insan kendine çıkartacak pay mutlaka buluyor. iyiki kk da var diyelim o zaman
huzur çok önemliymiş canım. evlenmeden önce ben bunu bilmiyordum. hep iki gönül bir olunca samanlık seyran olur diyordum. parasızlık şu bu herşey aşılır diyordum. gerçekten herşey aşılıyor parasızlık falan ama huzur bulunamıyor. yada genelleme yapmayayım biz huzuru bulamadık. oda huzursuzdu biliyorum. şimdi çok pişmanım çok hak veriyorum diyor ama neye yarar. umudum bitmiş benim. şimdide herşeyin altında ben artniyet arıyorum.. değermiydi tüm bunlara..
neyse canım zaten 1 kere olmayınca daha da olmuyor.çünkü kadınlar gerçekten bitti demeden bırakmıyor mücadele ediyor ve karar bir kere verilmişse acabalar bile olsa sonuç aynı oluyor.. emin ol hakkında hayırlısı neyse her zaman onu yaşıyor insan. hiç umutsuzluğa kapılma. hep şükret. beterin beteri vardır de.
güzel günler bizi beklerr

Çok güzel anlatmışsın canım, bir kadın kolay kolay mutlu yuvasından ayrılmaz çok istisnalar hariç.
Oraya gelene kadar neler birikmiştir neler, vicdanının rahat olacağı noktaya kadar savaşır.
Günümüz kadını eli ekmek tutan güçlü kadın neden bu mutsuzluğu çekeyim diyor eee haklıda.
Çözülemeyecek bir sorun varsa, kangren olmuş bir ilişkide çırpınmak ancak insanın iç organlarını çürütür.
Mesela benim annem babamın tarafından çook çekti 30 sene oldu hala çekiyor, evlenmeden önce annemi bu kadar iyi anlamadığımı fark ettim, içki kumar şiddet aldatma yok ama huzurda yoktu, keşke diyorum hastalık sahibi olmadan önce ayrılsaydı. Ama babamda çok iyi bir insan iyi bir eş olmayı beceremesede,
Neyse kızlar, evli yada bekar fark etmez herkes mutlu olsun huzurlu olsun, sadece koca değil negatif enerji aldığını arkadaşınızla bile görüşmeyin derim.
Dışardan bakan biri olarak değil yürekten söylüyorum, dünyaya tek geldik, tek gideceğiz ve 1 kere geldik, Rabbimin bize hediye ettiği hayatı başkalarının zehir etmesine izin vermeyelim - vermeyin diyorum.
Bende 1,5 yıllık evliyim şimdilik idare ediyoruz ama yarın ne olur bilemeyiz, hele günümüz evlilikleri çok diken üstündeyken.
Allah hepimize hayırlı yazılar yazsın.