• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma Davam aklıma geldikçe cok kotu oluyorum :(

Çok güzel anlatmışsın canım, bir kadın kolay kolay mutlu yuvasından ayrılmaz çok istisnalar hariç.
Oraya gelene kadar neler birikmiştir neler, vicdanının rahat olacağı noktaya kadar savaşır.
Günümüz kadını eli ekmek tutan güçlü kadın neden bu mutsuzluğu çekeyim diyor eee haklıda.
Çözülemeyecek bir sorun varsa, kangren olmuş bir ilişkide çırpınmak ancak insanın iç organlarını çürütür.
Mesela benim annem babamın tarafından çook çekti 30 sene oldu hala çekiyor, evlenmeden önce annemi bu kadar iyi anlamadığımı fark ettim, içki kumar şiddet aldatma yok ama huzurda yoktu, keşke diyorum hastalık sahibi olmadan önce ayrılsaydı. Ama babamda çok iyi bir insan iyi bir eş olmayı beceremesede,
Neyse kızlar, evli yada bekar fark etmez herkes mutlu olsun huzurlu olsun, sadece koca değil negatif enerji aldığını arkadaşınızla bile görüşmeyin derim.

Dışardan bakan biri olarak değil yürekten söylüyorum, dünyaya tek geldik, tek gideceğiz ve 1 kere geldik, Rabbimin bize hediye ettiği hayatı başkalarının zehir etmesine izin vermeyelim - vermeyin diyorum.

Bende 1,5 yıllık evliyim şimdilik idare ediyoruz ama yarın ne olur bilemeyiz, hele günümüz evlilikleri çok diken üstündeyken.
Allah hepimize hayırlı yazılar yazsın.

o kadar çok şeyle savaşırki kadın, kendiyle bile. ilişkisi için kocası için. erkek ne yapar aman ya sneinlemi uğraşıcam gidiyosan git der. sonraa ama ilk arayan hep erkek olur. kadın başı dik gider. ama erkek kadın gidince başsız kaldığını anlar..
neyse işte yazmışsın herşeyi. benim annemle babamda çok mutlu değil. annem bi süre psikolojik tedavide gördü. annemin 2 eşi babam. değermiydi yani kendi sağlığını bozmaya.. inşallah herkes çok mutlu olur. belkide bazı şeyleri annemde gördüğüm için ben boyun eğmiyorum. böyle ömür geçmez diyorum kendimce adını koyamadığım dersler var. babamda çok iyi ama annemin başının etini yer durur sürekli..

ben kendime ömür törpüsü aramıyorumki ömrüme ömür katacak birini arıyorum. varsın 1de olmasın 2 de olsun :9:
münevverciğim acının da tadını çıkar. ağla, kız, bağır.. bunu her zaman yapamıyor çünkü insan. misal ben hala yapamdım sanırım :9:

o kadar çok şeyle savaşırki kadın, kendiyle bile. ilişkisi için kocası için. erkek ne yapar aman ya sneinlemi uğraşıcam gidiyosan git der. sonraa ama ilk arayan hep erkek olur. kadın başı dik gider. ama erkek kadın gidince başsız kaldığını anlar..
neyse işte yazmışsın herşeyi. benim annemle babamda çok mutlu değil. annem bi süre psikolojik tedavide gördü. annemin 2 eşi babam. değermiydi yani kendi sağlığını bozmaya.. inşallah herkes çok mutlu olur. belkide bazı şeyleri annemde gördüğüm için ben boyun eğmiyorum. böyle ömür geçmez diyorum kendimce adını koyamadığım dersler var. babamda çok iyi ama annemin başının etini yer durur sürekli..

ben kendime ömür törpüsü aramıyorumki ömrüme ömür katacak birini arıyorum. varsın 1de olmasın 2 de olsun :9:
münevverciğim acının da tadını çıkar. ağla, kız, bağır.. bunu her zaman yapamıyor çünkü insan. misal ben hala yapamdım sanırım :9:

" ömür törpüsü değil, ömrüme ömür katacak birisi" işte bu yaa piyonistimmm herşeyi özetliyor!!!!

Belki saçma ama ben acıların insanı beslediğini ve huzura ulaşmak için alınması gereken dersler olduğunu düşünüyorum.

Belki saçma ama ben acıların insanı beslediğini ve huzura ulaşmak için alınması gereken dersler olduğunu düşünüyorum.[/QUOTE]

Yoo hıc de degıl, acılar hakıkaten ruhu guclendırıyor, zengınlestırıyor...ama dozajını kaçırmadan, tadında ve dersler çıkararak yaşamak lazım...bır de aslında bu hayatta aslında ölüm, tecavuz gıbı cok daha zor acılar da var...ayrıca; ayrılık acısı çekerken de karsı taraf daha haksızsa, verılen değere layık degılse; kesınlıkle fazla uzulmemeye bakmak lazım...benımkı böyle değmeyeceklerdendı mesela....haa bazen 2 tarafın da eşit kusuru olabılıyor veya taraflar ayrı ayrı 2 ıyı ınsan oldukları halde aralarındaki etkılesım sağlıklı ve mutlu bır ılıskı ortaya çıkarmıyor; bunlar farklı durumlar...

cnm öncelikle Allah yardımcın olsun..hiç korkma geleceği ümitle sev inançla bak..içindeki inancı ve güzelliklerii yitirme hayat bu hepimiz farklı şekillerde sınanırız kimi parasıyla kimi ailesiyle kimi kendisiyle..hayat herkeze farklı dersler öğütler verir..bende 1.5 yıllık evliyim çoğu şeyi içime atmaktan yaşayamamaktan cesaretsizliklerimden vücudum tepki vermeye ve rahatsızlanamaya başladım artık..böylesi dahamı iyi değil..çile çek çek bitmiyo karşındaki değişmiyo..hatanın kendinde olduğunu sanıyorsun ama değil hiçbir hata karşılıksız değil,hiçbir bayan evini dağıtıp yuvasını yıkmak istemez şartlar kader...hakkında hayırlısı hep aynı şeyleri düşünme sağlığından olursun..oluruna bırak..

cnm bende dava günü çok tedirgin gitmiştim mahkemeye hatta annem babamı da yanımda istedim ama avukatım bu işi çok iyi bildiği için, annemi ve babamı adliyeden içeri girmemelerini söyledi ve beni de o eski eşim olacak adamla asla yan yana getirmedi, duruşma başlayacağı ana kadar biz içerde diğer davaları dinledik o tek başına dışarıda bekledi hiç yüzünü bile görmedim ta ki bize sıra gelene kadar ,zaten 3 dk sürdü en fazla cnm gayet güzel giyindim makyajımı yaptım çok güçlüydüm ,tabi içinden bişeyler kopuyodu belliydi elinden yüzünden ama bu noktaya getirene kadar akılları neredeydi şimdi artık düşünme sırası onlarda sen güçlü ol sakın ağlama bitene kadar

benimki de ne altınlarımı,ne eşyalarımı,ne arabayı veriyordu hiçbişey vermicem diyordu ama avukatım dediki uyar onu askeri personel onlarla ilgili ağır hükümler var ,uyardım tabi ama inanmadı dalga geçiyoruz sandı taki avukatım dediklerini yapana kadar ondan sonra işinden bile atılma tehlikesinde kalınca duruşmadan 1 gün önce aradı yarın bitsin ne istiyorsan vereyim diye:) onun gücü sana yeter canım sıkar biraz ne demek vermiyorum etmiyorum ,almasını bilirler cnm

Kuduz herıf, ıstedıgı kdr tepınsın, hepsı boş, son cırpınıslar onlar...o fazla sısırılmıs balonun mahkemede havasını almayı da bılırler...ÖDEMEK İSTEMEZSE ÖDETİRRLEERRRR ADAMA!

sen dimdik durucaksın onun karşısında o zaman anlayacak,benimdi davadan birgün önce avukatıma koluma bi kız takıp onun işyerine gelicem delirsin demiş :)
avukatımda istediğini yap karşı tarafın umrunda bile değilsin demiş ne kadar üzülsem de hep güçlü oldum güçlü durdum herkese karşı ama allaha şükür
korktuğum şeyler yaşamadım ve hayatıma huzur geldi bundan daha güzelbirşey olabilir mi:) sende atlatıcaksın ve benim gibi düşüneceksin geçicek bu dönem

Back
X