oo ilahi adalet tecelli etmeye başlamış bilePişman olur ama şu konuda ben mühendisliği yarım dönem kala sayesinde bıraktım.Maaşım yüksek olucak ondan diye istemedi şimdi okulumuda bitiriyorum birtek maaşımı kaçırdığına pişman olur :) Duyduğuma göre işten atmışlar.Başını çok vurucak ama iş işten çoktan geçti.
20 kiloyu isteyerek mi verdiniz yoksa üztüden mi?Kanserli parmaktan kurtuluyorum sayılır aylar önce burda ağlarken şimdi ne giyiyim telaşı çıktı
Özür dileyerek iyi aile çocuğu diyorum dayanamadım gerçekten sen hamile baba evinde o kari kız peşinde offff offfffBu adamın işi gücü para.Aklı bide karı kıza çalışır.Ben babamın evine geldiğimde kızın biriyle evlilik hayelleri kurmuş vs yani ilerde pişman olsa olsa benim maaşımı harcayamadığına pişman olur.Boşandığımıza zerre üzülmez.
teşekkür ederim fikrinizdeki gibi bir kolye aldım :)oo ilahi adalet tecelli etmeye başlamış bile
kot gömlek ceket fikrini sevdim bende birde şık bir tasma kolye, gömleğin üzerine takılabilir
hayırlı olsun
Özür dilemene gerek yokki daha neler neler yaptıda Allah a havale ediyorum.Özür dileyerek iyi aile çocuğu diyorum dayanamadım gerçekten sen hamile baba evinde o kari kız peşinde offff offfff
Hayır tamamen istem dışı verdim.20 kiloyu isteyerek mi verdiniz yoksa üztüden mi?
teşekkür ederim :)Öyle güzel ol ki eski kocan seni görünce dili tutulsn ne yaptm bn desin.kafasını taşlara vursunaltina siyah kumastan etek giy ustune beyaz gömlek ustune siyah ceket altında siyah topuklu saçlara su dalgası.cok abarti makyaj yapma adliyeye biraz fazla olablr.hadi geçmiş olsun
Güzel bir kalem etek aldım bugün giyicem etmezmiyim evimde huzurla yediğim iki lokmayı hiçbirşeye değişmem.Etek giy bence boyun posun maşallah çok guzel. Kalem etek gomlek ceket çok guzel olur. Saclarina da masa yapabilirsin ya da düz fon cek. Konularini tam bilmiyorum ama yorumlardan anladigim kadariyla çok guzel bir is basarmissin. Bir de işe girersin bebisine de annenler bakar. Sonra da dua edersin iyi ki ayrildim diye. Gerçi ediyorsundur muhtemelen
Gitmezsem arkamdan konuşur bak perişan olmuş gelemiyo diye gidiyimki nasıl dimdik durduğumu görsün diye gidicem.Ben elbise giymistim. Aslinda durusmata da gitmenize gerek yok. Cunku size soz hakki vermeyecekler. Ilk durusmada eksik evraklara bakiliyor sadece. Ucuncu durusmada taniklar dinkenirken gitmistim ben. Yine de siz bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?