boşanma davası actigim esim barışmak istiyor

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.484
904
123
35
merhaba rski konularimda bahsettiğim gibi esimle sorunlarımız var beni dovdu babami aradim gel bni al diye babamada saldirdi bizi iceri kilitledi cikarmadi polis gelene kadar hastane darp raporu karakol hakaretler bana babams vs .
Aradan 1 hafta geçti bu memleketine gitti o gelene kadar ben evimdeki butun esyalarimi çeyizimi aldim tartıştığımız gun anahtarı elimden almıştı tesadufen cantamdan yedek anahtar cikti bende yedekle girdim neyim var neyim yok topladım bu es kisisi bayramin son gunu memleketten donmus gelip görmüş olacakki baba evimi bastı eşyamı caldiniz evin kapısını kirip iceri girdiniz 5 bin param vardi onu caldiniz diye bütün komsular aşağı indi babamin üstüne yurudu serefsiz adi hakaretler babama bana mezhebime hakaret etti ... mezhepli serefsizler diye polis çağırıldı polise yalan yalnıs anlatti polis bana sordu dedim benim yedek anahtarım vardi iceri onunla girdim kendi esyalarimi aldim onun esyalarinin bir tekini almadim onun 5 bintlsi varsa benimde 20 tlm vardi o zman . neyse bagirmaya basladi ben baskasini buldum evlenecegim seni istemiyorm bebegide istemiyorum diye polis gitti uzaklastrma kararini hatirlatti. bu gitmis 5 6 adam toplamış gelmiş ellerinde levye bizim eve bakıp levyeyi ellerine vuruyor lar abisi babası geldi abisi bu rahatsızlık gecirdi piskolojik buz bunu adam yerine koymayız siz cok deger verdiniz götünu kaldırdınız anlasmali bosansinlar bu is olmaz dedi. zaten bizde istemiyoruz bende bunun teli engelli dun avukat tuttuk avukat engeli kaldir ters laf ederse mahkemede kullanırız dedi engeli kaldirinca mesaj gelmeye başladı seni seviyorum bundan sonra kimsenin lafina bakıp sana eziyet etmeyeceğim esseklik ettim affet ölene kadar seni bekleyeceğim benim tek hayalim bebeğimiz ve sen elim kirilsaydida vurmasaydim affet vs . normalde de benim yuzume bakmaz hic muhattap olmaZ hep ailesi icn benjmle tartışır karsilik verirsem onlar bize niye karisiyor bize dersemde anam babam abim ablam degilmi tabi karışacaklar sesini cikarirsan kafani koparırım sen karışamasın vs teror estirir . benim calisip çalışmayacağımdan arabayı göturdugumz tamirciye kadar abisi ablasi karışırlar ama kesinlikle biz onlara karışamayız çünkü onlarin geçimi bozulmasinmis niye bizimki bozuluyor ama .
Bu mesajlar üzerine bende mesaj attım sen aileni bize tercih ettin milletin lafiyla bana yapmadigini bırakamadın bizi elinn tersiyle ittin bu sevgi sözlerini ben senden medet umarken en ufak bir sevgiye muhtaçken etseydin keske cok gec kaldin sana ailenle mutluluklar herkes evinde yuvasinda mutlu sen onlar icin yuvanı yiktin dedim. boyle iste sizinle paylaşmak istedim ne hayallerle evlenmistik hepsi geride kaldi artik yuzyuze bakacak durumumuz kalmadi
 
tabikide bebegim benimle zaten bebekle ilgili ters bir durum olsa belirtirim belirtmedime göre bebek iyi ve bir sorun yok şükür
Bebeğinize vurmuştu ama darp raporu aldınız mı, minik sabiye bu barbarlığı yaşatana ne gibi yaptırımlar uygulattınız diye sormuştum ama 5 bin,bir de çeyizler kurtulmuş. Bebek te iyiymiş. Peki
 
Bu insan azmanı bebeğin kucağındayken mi vurmuştu sana ben başka konuyla mı karıştırdım bilmiyorum.Adam normal değil , kurtar kendini bu insanlardan.Hayat çok güzel ve güzel yaşanmalı.Bu tip canavarlar insanın ömrüne , gençliğine kasteder.Üzülme canım hayallerin için de.Daha çok gençsin , hayat beklenmedik güzelliklerle gelir.Şimdi bir buhrandasındır.Geri dönsem mi diye sakın tereddüt etme.Olmaz bu iş.
 
Dilerim tekrar bir araya gelirseniz devlet o çocuğu sizin elinizden alır. Kimsenin ebeveynligini sorgulamam bana düşmez ama sizin elinizde resmen o yavru eziyet görüyor.

Çocuğuna sahip çıkamayan annenin elinden de alır inşallah devlet.
 
evet o cok guzel gelismeler oluyor hayatimda cok guzel bir is buldum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…