tabikide bebegim benimle zaten bebekle ilgili ters bir durum olsa belirtirim belirtmedime göre bebek iyi ve bir sorun yok şükürGözünüz aydın, çeyizlerinize kavuşmuşsunuz. Bebeğiniz?
sadece paylasmak istedim. soru isaretim yokUmarım sadece bizimle paylaşmak istemişsinizdir, ne yapayım diyebir soru işaretiniz yoktur..
oyle yapacağım zaten bebek var kim kabul eder seni boşanamasın diyip ustume iyice gelen diyen kv gorsun simdi ben bebegimede bakarim kendimede sukurler olsunki aliem yanimdaSakın inanma.
Boşan boşan boşan!!
Bebeğinize vurmuştu ama darp raporu aldınız mı, minik sabiye bu barbarlığı yaşatana ne gibi yaptırımlar uygulattınız diye sormuştum ama 5 bin,bir de çeyizler kurtulmuş. Bebek te iyiymiş. Pekitabikide bebegim benimle zaten bebekle ilgili ters bir durum olsa belirtirim belirtmedime göre bebek iyi ve bir sorun yok şükür
evet surekli mesaj atiyor dun 87 tane atti bugun saymadim zoruma giden sey ben pesinde gezerken bana yuz vermeyip durum bu hale gelince boyle davranmasi is isten geçtikten sonraeşiniz tekrar msj attı mı peki
Lütfen barışmayı aklınızdan gecirmeyin
herkes oyle diyor oyle olacaginida biliyorum sizlerde dertlesmek istedim sadeceBu kadar olaydan sonra barışma da zaten öyle bir hata yaparsan omur boyu pişman olursun
bebeğe mi vurmuştu? yuhh. nerde yazıyor?Bebeğinize vurmuştu ama darp raporu aldınız mı, minik sabiye bu barbarlığı yaşatana ne gibi yaptırımlar uygulattınız diye sormuştum ama 5 bin,bir de çeyizler kurtulmuş. Bebek te iyiymiş. Peki
Önceki konusunda.bebeğe mi vurmuştu? yuhh. nerde yazıyor?
evet o cok guzel gelismeler oluyor hayatimda cok guzel bir is buldumBu insan azmanı bebeğin kucağındayken mi vurmuştu sana ben başka konuyla mı karıştırdım bilmiyorum.Adam normal değil , kurtar kendini bu insanlardan.Hayat çok güzel ve güzel yaşanmalı.Bu tip canavarlar insanın ömrüne , gençliğine kasteder.Üzülme canım hayallerin için de.Daha çok gençsin , hayat beklenmedik güzelliklerle gelir.Şimdi bir buhrandasındır.Geri dönsem mi diye sakın tereddüt etme.Olmaz bu iş.
evet eski konularımda var malesef oyle oldu ben napayim demiyorum size sadece dertlesmek istedimbebeğe mi vurmuştu? yuhh. nerde yazıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?