boşanma davası actigim esim barışmak istiyor

Bebeğinize vurmuştu ama darp raporu aldınız mı, minik sabiye bu barbarlığı yaşatana ne gibi yaptırımlar uygulattınız diye sormuştum ama 5 bin,bir de çeyizler kurtulmuş. Bebek te iyiymiş. Peki
bebek sukurler olsun iyi zaten bebek kotu olsa bu tur seylerle uğraşmam . bu bebege vurma olayini polise söyledim ama polis beni cok yanlış yönlendirdi . bebegi ifadeye dahil ederseniz bebege tomografi cekerler bosuna radyasyon alir bebegin durumu iyi vs dedi ben o anki aptallgima üzülüyorum avukatim polis sizi yanlış yönlendirmis dedi

evet o cok guzel gelismeler oluyor hayatimda cok guzel bir is buldum
Maşallah , ne güzel olmuş.Hayatından ayrık otlarını temizledikçe hayatın tıpkı bir bahçe gibi güzelleşiyor kendiliğinden.Bunu hem etrafımdan hem de kendi hayatımdan gözlemledim.Allah yardımcın olsun.

Ne seviyesiz bir adammış esiniz, muhattap olunacak en son insanlardan.

Bunca şeyden sonra boş mesajlara kanip geri dönmezsin inşallah.

Ne hayallerle evlenmiştik durumuna sokmayın kendinizi bu bebeğinize atılan tokadı size uygulanan şiddeti unutmayın.

Bu adam çok tehlikeli bence.
Nedense bi şekilde size zarar vermeye çalışacağını düşünüyorum. Umarım mahkeme bu adamın bebeği yalnız görmesine izin vermez.

Dönmeyin tabi ama bu adamı kışkırtmayın da. Her türlü pisliği yapacak bi tip canlandı gözümde. Levyeler, adam toplamalar, ev basmalar falan... Şiddeti güç gösterisi olarak kullanan biri ne kadına acır, ne çocuğa.

Allah bahtınızı açık etsin. O da sürüm sürüm sürünsün. Dayakci pisliklere zerre acımıyorum. Bence taktik yapıyor yine. Hiçbir şekilde inanmayın. Zaten elinizde bir sürü delil var. Engelleyin bence. Avukat neden öyle yönlendirdi anlamadım. Adamın etmediği pislik çıkarmadığı rezalet kalmamış. Hakim ille mesaja mi bakacak yani? Engelleyin iletişime gececeksen avukatım şurada derdini ona anlatın deyin. Bu mesajlar da sizi kötü etkiler bence.

Çeyizlerinize kavuşmuşsunuz tebrikler

Niye öyle diyorsunuz ama ya , kurtulmaya çalışıyor işte o organizmadan.

Toparlanacak , bebeğine de bakacak, hayatını da kuracak. Şiddet gören , basireti kapanan bir kadındı sadece.

Çeyizlere takılmış çoğu kişi. Bit kaç ay sonra o eşyalara ihtiyacı olacak, yeni bit ev kurmak için. Mantıklı düşünmek lazım.

Devlet eli çok mu iyi , hiç gittiniz mi ?

Bana da öyle geldi, umarım korktuğumuz şey olmaz

Evet belki çok iyi değildir devlet eli. Ama evinde babasının şiddetine maruz kalıp anne tarafından korunmayan bir çocuk olsaydım devlette olmak isterdim, en azından öksüz yetim derlerdi.

İnşallah toparlanır, bebeğine bakar. Her evlat annesiyle büyüsün inşallah ama mutlu ve sağlıklı büyüsün. Dayak yiyerek değil.

Hepimiz zor zamanlar yasiyoruz, basiretimizin bağlandığı anlar da oluyor. Allah o duruma getirmesin beni ama çocuğuma zarar verilecek bir evde beni kimse tutamaz. Yıkarım o evi ben, kimse de buna mani olamaz.

İnşAllah en kısa zamanda boşanirsınız. Ben mesaj da atmazdım . Cesaret bulur böyleleri. Ailesinin lafina bakarakta kimse bebegine vurmaz. Bu resmen canilik. Mesaj da atsam sizin yazdığınız kadar hafif birsey yazamazdim. Adam bebegime vurmuş ya ötesi var mı? Tabi bir laf vardır dile kolay diye. Yasadığinızı, icinde bulundugunuz koşullari bir tek siz bilebilirsiniz. InsAllah bebeğinız ve kendiniz için güçlü, kararlı durursunuz

Bunu ilk defa Eşiniz için kullanacağım.
.... Gitsin. Kusura bakmayın.

evet surekli mesaj atiyor dun 87 tane atti bugun saymadim zoruma giden sey ben pesinde gezerken bana yuz vermeyip durum bu hale gelince boyle davranmasi is isten geçtikten sonra
Vardır bir derdi. Dönerseniz ailesi, kendisi herşey çok daha kötü olacak.

evet surekli mesaj atiyor dun 87 tane atti bugun saymadim zoruma giden sey ben pesinde gezerken bana yuz vermeyip durum bu hale gelince boyle davranmasi is isten geçtikten sonra
Barisirsan yine eski hanzoluguna döner aldanma canim. Can cikar huy cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…