boşanma davası actigim esim barışmak istiyor

İş iyice cirkinlesecek benden soylemesi. Kanitlar toplmaya calis. Adam donmeyecegini anlayinca atmadigi iftira kalmayacak. Evde esya almakta hirsizliga giriyor diye biliyorum yani karsi tarah bunu lehine kullanabilir. Ki iftirada atmis

Bu kadar olay yarattıktan sonra eğer o eve geri dönerseniz size daha büyük zarar verebilir.
Dikkatli olun lütfen.

Kalmamış ki , uzaklaştırma alıp terk etmiş evi.

tereddut etmiyorum dertlesmek istedim sizlerle

biliyorsan düşünme bile davanın arkasında dur ruh hastası adam evin önünde levyeyle beklemiş dövmüş kaç kere güllerle mi karşılayacak sanki seni

İş iyice cirkinlesecek benden soylemesi. Kanitlar toplmaya calis. Adam donmeyecegini anlayinca atmadigi iftira kalmayacak. Evde esya almakta hirsizliga giriyor diye biliyorum yani karsi tarah bunu lehine kullanabilir. Ki iftirada atmis
of eşyaların faturası var ama hayırlısı ins okadar cirkinlsmz ki cirkinlesrde emnm

sagol canim bende bu gicik üyeler nerde diye merak ediyordum
Gıcık üye, doğruyu söyleyince gıcık olunur tabi. Zorunuza mı gitti? Dayak yediğiniz, üstelik babanızın bile sokakta dayak yediği gün karakol da konu açıp çeyizlerimi nasıl alırım derdine düşmek ne oluyor peki???

Kalmamış ki , uzaklaştırma alıp terk etmiş evi.

Ben hanımefendinin önceki konusundan bazı cümlelerini paylaşayım, siz okuyun karar verin. Benim anladığım bu dayak olayı ilk değil, sırf eziyet olsun diye daha önce cocugun agzina eline sicak cay bardağı degdiriyormus eşi. En son kavgada da adam artık boşan git demis, babasına da saldırmış karakolluk olup ancak oyle ayrılmış evden. Kendi yazmış zaten bunları. Karakolda iken çocuğuna gelen tokati da değil çeyizlerini düşünmesi yeterince olayı açıklıyor bana kalırsa.

ocuguda sevdiginden degil onada surekli bagiriyor kucagina dudagina sıcak cay bardagi deydirdi. ama sirf bana eziyet etmek icin bebegin pesine dusuyor .

niye bırakayım ona adam evliliğimiz boyunca benim evim benim esyam diye burnumdan getirdi o masllah herşeyi sahipleniyo burnumdan getiriyo o mal canli öküze bisey bırakmam arabayi alıyorum basbas bagiriyo cocuguda istemiyorum senide istemiyorum arabami götürmeyin diye bağırıyor atmadigi iftira kalmiyor simdi kaynanam ne esya kalir diye bekliyor dur daha once kendi kizi bosandi kalan esyalra sevindi öyle bir zihniyet bunlar kusura bakmasin kimse benim 60 yasindaki babam beni agriyo ağrıya ise gidip aldi o esyalari

cok fazla kusur arıyorsunuz bebegime davranışına zaten tepki göster dim illaki burda belirtmek zorundamiyim anlamıyorum istediğiniz gibi düşünmekte özgürsünüz selametle

cok fazla kusur arıyorsunuz bebegime davranışına zaten tepki göster dim illaki burda belirtmek zorundamiyim anlamıyorum istediğiniz gibi düşünmekte özgürsünüz selametle
annem 20 senedir hergun uğraşıyor dantel vs icin kadinin artik gozu görmüyor annemin emegini bırakmam ama ne yasadigimi e dusundugumu sadeca buraya yazdıklarımla anlayamazsiniz

neden kusur arayalım hanımefendi düşmanım değilsiniz benim. ben bütün kadınların güçlü ve mutlu olmasını isterim. tepki gösterip aynı evde yasamak onu engellemek olmuyor. neyse amacım sizi iyice üzmek değil, belli ki sağlıklı düşünemediniz. inşallah bundan sonrası iyi olur. biraz farkındalık yaratabilmek adına yazdım o cümleleri.

Polise neymiş acaba????
Allah'ım biz polislere de mi güvenemeyeceğiz?

İyi de kimse tutmamış ki konu sahibini. Olay karakolda bitmiş zaten.

Ben seni anladım. Bir genç kız ne hayallerle evleniyor ama sonunda ne oluyor. Hak etmediğini düşünüyorsun ki kimse hak etmez.
Allah yardımcın olsun.

Bu arada bir aile psikolojisi bozuk (!) oğullarını niye evlendirir onu da anlamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…