- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
Evet belki çok iyi değildir devlet eli. Ama evinde babasının şiddetine maruz kalıp anne tarafından korunmayan bir çocuk olsaydım devlette olmak isterdim, en azından öksüz yetim derlerdi.
İnşallah toparlanır, bebeğine bakar. Her evlat annesiyle büyüsün inşallah ama mutlu ve sağlıklı büyüsün. Dayak yiyerek değil.
Hepimiz zor zamanlar yasiyoruz, basiretimizin bağlandığı anlar da oluyor. Allah o duruma getirmesin beni ama çocuğuma zarar verilecek bir evde beni kimse tutamaz. Yıkarım o evi ben, kimse de buna mani olamaz.
tereddut etmiyorum dertlesmek istedim sizlerleBu insan azmanı bebeğin kucağındayken mi vurmuştu sana ben başka konuyla mı karıştırdım bilmiyorum.Adam normal değil , kurtar kendini bu insanlardan.Hayat çok güzel ve güzel yaşanmalı.Bu tip canavarlar insanın ömrüne , gençliğine kasteder.Üzülme canım hayallerin için de.Daha çok gençsin , hayat beklenmedik güzelliklerle gelir.Şimdi bir buhrandasındır.Geri dönsem mi diye sakın tereddüt etme.Olmaz bu iş.
zamanında cok kandim artik barışsam bile basima gelecegi biliyorumcidden o kadar şeyin üstüne buna kanıp barışırsan yuh derim.
mesaj atti saat 7.30da damdan atlayacak mis heyecanla bekliyorum ins atlarSiz ne yapayım demiyorsunuz ama ben kendimi tutamıyorum. Bebeğinize atılan tokatı unutmayın. Yumuşamayın, sürüm sürüm sürünsün.
of eşyaların faturası var ama hayırlısı ins okadar cirkinlsmz ki cirkinlesrde emnmİş iyice cirkinlesecek benden soylemesi. Kanitlar toplmaya calis. Adam donmeyecegini anlayinca atmadigi iftira kalmayacak. Evde esya almakta hirsizliga giriyor diye biliyorum yani karsi tarah bunu lehine kullanabilir. Ki iftirada atmis
Gıcık üye, doğruyu söyleyince gıcık olunur tabi. Zorunuza mı gitti? Dayak yediğiniz, üstelik babanızın bile sokakta dayak yediği gün karakol da konu açıp çeyizlerimi nasıl alırım derdine düşmek ne oluyor peki???sagol canim bende bu gicik üyeler nerde diye merak ediyordum
Kalmamış ki , uzaklaştırma alıp terk etmiş evi.
ocuguda sevdiginden degil onada surekli bagiriyor kucagina dudagina sıcak cay bardagi deydirdi. ama sirf bana eziyet etmek icin bebegin pesine dusuyor .
yaklaşık 15 20 dk boyuncq yuzume siddetli tokat ve yumruk attı dayanamadım bende karşılık verdim burnu kanadi babami aradık gel beni al diye açmadı teli o acmadikca dahada öfkelendi bu gune kadar yaptıklarimi hissetmemiştin ama bu dayagi hakettin dedi essek gibi duracaksın burda kalk yerleri temizle dedi bend3 kalkmadim bu yaptigindan sonra nasil ayni sofraya otuecagiz nasil ayni yataga gireceğiz rahatladın mi vurdunda dedim defol git boşanacağım senden vs dedi
niye bırakayım ona adam evliliğimiz boyunca benim evim benim esyam diye burnumdan getirdi o masllah herşeyi sahipleniyo burnumdan getiriyo o mal canli öküze bisey bırakmam arabayi alıyorum basbas bagiriyo cocuguda istemiyorum senide istemiyorum arabami götürmeyin diye bağırıyor atmadigi iftira kalmiyor simdi kaynanam ne esya kalir diye bekliyor dur daha once kendi kizi bosandi kalan esyalra sevindi öyle bir zihniyet bunlar kusura bakmasin kimse benim 60 yasindaki babam beni agriyo ağrıya ise gidip aldi o esyalariGıcık üye, doğruyu söyleyince gıcık olunur tabi. Zorunuza mı gitti? Dayak yediğiniz, üstelik babanızın bile sokakta dayak yediği gün karakol da konu açıp çeyizlerimi nasıl alırım derdine düşmek ne oluyor peki???
cok fazla kusur arıyorsunuz bebegime davranışına zaten tepki göster dim illaki burda belirtmek zorundamiyim anlamıyorum istediğiniz gibi düşünmekte özgürsünüz selametleBen hanımefendinin önceki konusundan bazı cümlelerini paylaşayım, siz okuyun karar verin. Benim anladığım bu dayak olayı ilk değil, sırf eziyet olsun diye daha önce cocugun agzina eline sicak cay bardağı degdiriyormus eşi. En son kavgada da adam artık boşan git demis, babasına da saldırmış karakolluk olup ancak oyle ayrılmış evden. Kendi yazmış zaten bunları. Karakolda iken çocuğuna gelen tokati da değil çeyizlerini düşünmesi yeterince olayı açıklıyor bana kalırsa.
annem 20 senedir hergun uğraşıyor dantel vs icin kadinin artik gozu görmüyor annemin emegini bırakmam ama ne yasadigimi e dusundugumu sadeca buraya yazdıklarımla anlayamazsinizcok fazla kusur arıyorsunuz bebegime davranışına zaten tepki göster dim illaki burda belirtmek zorundamiyim anlamıyorum istediğiniz gibi düşünmekte özgürsünüz selametle
cok fazla kusur arıyorsunuz bebegime davranışına zaten tepki göster dim illaki burda belirtmek zorundamiyim anlamıyorum istediğiniz gibi düşünmekte özgürsünüz selametle
Polise neymiş acaba????bebek sukurler olsun iyi zaten bebek kotu olsa bu tur seylerle uğraşmam . bu bebege vurma olayini polise söyledim ama polis beni cok yanlış yönlendirdi . bebegi ifadeye dahil ederseniz bebege tomografi cekerler bosuna radyasyon alir bebegin durumu iyi vs dedi ben o anki aptallgima üzülüyorum avukatim polis sizi yanlış yönlendirmis dedi
İyi de kimse tutmamış ki konu sahibini. Olay karakolda bitmiş zaten.Evet belki çok iyi değildir devlet eli. Ama evinde babasının şiddetine maruz kalıp anne tarafından korunmayan bir çocuk olsaydım devlette olmak isterdim, en azından öksüz yetim derlerdi.
İnşallah toparlanır, bebeğine bakar. Her evlat annesiyle büyüsün inşallah ama mutlu ve sağlıklı büyüsün. Dayak yiyerek değil.
Hepimiz zor zamanlar yasiyoruz, basiretimizin bağlandığı anlar da oluyor. Allah o duruma getirmesin beni ama çocuğuma zarar verilecek bir evde beni kimse tutamaz. Yıkarım o evi ben, kimse de buna mani olamaz.
İyi de kimse tutmamış ki konu sahibini. Olay karakolda bitmiş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?