Boşanma davası açtım, Allah kimsenin başına vermesin...

Okuyunca ilk önce şok oldum ama sonu neyseki tatlıya bağlanmış çok sevindim senin adına.Her evlilikte yaşanan sıkıntılar herhalde daha çok yeni evlisin bu süre içerisinde eşlerin birbirini tanıma süresi oluyor.Neyseki hallettiniz sorunlarınızı ömür boyu mutluluklar sizlerle olsun.kaydirigubbakcemile3

evet barıştık ama bugün yine kavganın eşiğinden döndük...neyse ki uyudu, yoksa sinirlerim bozulmuştu...hala dilekçeyi geri almadım...gitmeyince dava düşüyor diye....geçen gün karakoldan memur geldi, bilgi almak için...

coktan barismissiniz ve ben de yeni okudum bu konuyu ama en iyisini yapmissiniz cunku kimsenin evliligi mukemmel gitmiyo...biz de cok kavga ediyoruz, bazen seytan cek git bu evden diyor ama sabrediyorum...biz de 2 yillik evliyiz...bakalim yillar neyi gosterir esim ve ben icin bilemiyorum...

yok canım, biz eşimle boşandık...barıştığımızı yazmışım en son ama sonra yine olmadı ve ayıldık..

Sanırım eski konundan devam etmişsin.. Boşanmışsınız sonuç bu
Hayırlısı olsun cnm .. sizin için belki en sağlıklısı buydu. Çocukta yoksa daha iyi

acaba ayrılma sebebiniz neydi?sadece tartışmak mı?benim bir teyzem var evlendikten 2 yıl sonra boşanıyor hala bekar kimseyle evlenmedi kadın 80 yaşında.
ben niye boşandım ki hala anlayamıyorum diyor.keşke sabretseymişim falan filan.yapayalnız yaşıyor evde,çoluk yok çocuk yok.maddi durumu iyi emekli öğrt. ama çok yalnız.
keşke bu kadar çabuk bitmeseydi.
inşallah geriye dönüp baktığında pişmanlık yaşamazsın.hayırlısı olsun.

cevap vermeyeyim,şimdi tartışmayalım dedim içimden ama dayanamadım.
yahu ben kendimi çok açık sözlü ve hatta bazen patavatsız bilirdim ama...
tatlım,bu hanım zaten boşanmış.şimdi yukarıdaki 80 yaşındaki teyzeni ve onun pişmanlığını örnek vermeye ne gerek var ? !
olan olmuş,doğru ya da yanlış bir son verilmiş-ki bence doğru bir son,2 senesi zaten sinir harbiyle,mutsuzlukla geçmiş.demek ki anlaşamıyorlar ve hiçkimse de değişmez.belki azalırdı kavgalar ama hep sürerdi,benim evliliğimde olduğu gibi-şuanda arkadaşımızın "inşallah pişman olmazsın"lafını duymaktan çok,daha pozitif şeyler duymaya ihtiyacı var.ne gerek var yapayalnız evlenmemiş bir kadını örnek vermeye..bir an bile olsa,bu arkadaşımızın kendini anlattığın örnekteki gibi hissetmesini istemem! o teyze evlenmemeyi kendi tercih etti belki,çocuk istemedi...lütfen ama !

çocuğun yok canım,zor olacak belki ama yeniden başlarsın hayatına..üzülme lütfen olur mu...

"sadece tartışmak" yani anlaşamamak gayet de önemli bi sebep değil mi

canım benim bir evliliğin yerine oturması için en az 5 yıl gerekiyormuş.hani sana akıl vermek haddime değil ama çok çabuk pes etmişsiniz gibi geldi bana....
hayırlısı olsun allah pişman etmesin güzelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…