Boşanma davası açtım, Allah kimsenin başına vermesin...

Öncelikle allah doğru kararı almanızda size yardımcı olsun ve allah hakkınızda hayırlısı neyse onu yaşatsın.

İNSAN

kadın ve erkeğin ortak adı insan aynı materyalden topraktan varolmuşuz.
ama ruh verilince işe gurur duygular,karakter,kişilik vs vs herkese göre değişkenlik gösteren faktörler giriyor işte tamda burada kadın ve erkek mekanizmasının ayrı ayrı mükemmelliği ve özellikleri var oluyor.
bu iki varlık beğeni denen duygu ile birbirine çekiliyor aslında bir bakıma zıtlıklar birbirini cezbediyor.

flört ederken bariz hataları bile göz ardı edebilen kadın ve erkek.evliliğe adım atmış ve aynı evde yaşamaya başlamışlarsa işler puff birden değişiveriyor çünkü bu saatten sonra emek işin içine ilave oluyor. farklı mekanizma ile çalışan kadın ve erkek beyni birbiri ile yarışa giriyor LİDERLİK savaşı ise evliliği inanılmaz kasıyor.

sevgili çamaşırsuyu arkadaşım demek istediğim şu erkekler ve kadınlar yeryüzüne yollandıkları günden beri bir savaştalar.
hem birbirimizi isteriz hemde birbirimizdeki farklılıkları görünce iteriz öteleriz.
sen hem bir eğitimci hemde yaratıcının sadece kadınlara bahşettiği ''annelik'' vasfı ile duygulu güçlü ve zeki bir varlık yani kadınsın erkekler değil eşlerini dünyayı bile kendilerinin yönettiğini düşünmek isterler onlar güç abidesidirler onlarsız olunmaz onlar vazgeçilmez üstün nitelikli kişilerdir.onlara göre kadın ise erkeğin merhametine şefkatine
korumasına muhtaç ikincil pasif erkeksiz bir hiç olan varlıklardır ama bu sadece onların düşüncesidir ve en kültürlüsünden en cahiline bu asla değişmeyecek bir olgudur.

ama gerçek bambaşkadır kadın hem erkeğini hem çocukalrını hem evini hem işini hem çevresini aynı anda yönetebilen ve bunları yaparken kusursuz denecek kadar iyi yapabilen varlıklardır.

aslında senin durumunda ve tüm evliliklerde hep kadının dediği istediği olur bırak erkek ben liderim desin sonuç ve gerçek değişmeyecek ki.

bu durumda arkadaşım evlilikler kolay kurulmuyor aşk herkese uğruyorda her zaman doğruları birleştirmiyor sevgi nadiren kalplerde kalıyor.
sen bunları bulmuş ve yakalamışken hatta evlilikle taçlandırmışken GURURU kenara bırak ve direksiyonun hakimiyetini hissettirmeden tekrar al ve bu evliliği harcama.

aşk neydi sevgi neydi EMEK'ti napalım canım kadınlar her yerde toparlayıcı yapıcı iyileştirici olamk durumundalar çünkü YARATILIŞIMIZ VE MİSYONUMUZ BU BİZ ANNEYİZ BİZ KADINIZ.

toparlan silkelen ve eşini sensiz bırakma olurmu kavgalarında sürtüşmelerinde sonunu sen getirebilirsin yorulmadan yemek bile olmuyor kaldıki evlilik önce yoruyor sonrada
ballanıyor tecrübe ile sabittir.

son bir dip not hani eşin bir keresinde sana sormuş ya neden benle diyalog kurmaya çalışıyorsun diye;aslında senden şunu duymak istemiş bu sorusuyla ,seni seviyorumda ondan demeni
bir daha adliyeye gidip dilekçe verecek kadar derinleştirmemeniz dileği ile çünkü o durumda geri adım atan taraf kendini yenilgiye uğramış hissedeceğinden dönüşler zor oluyor sevgiyle kal canım.

Tatlim neden bilmiyorum ama bana siz barisacakmissiniz gibi geliyo hala seviyorsunuz birbirinizi ama ikinizde egonuzu kaldirip bir butun olamamissiniz benim anladigim kadari ile..
bilmiyorum icinizden gelir mi ama ilk zamanlarinizla ilgili bir slayt hazirlayin eve koyun ve evde yokken siz izlemesini saglayn.. eger devam etmemizi istiyorsan lutfen cabala artik deyin..
bana oyle geliyor ki biraz caba kurtaracak bu evliligi..

arkadaşım bilmem haddimmidir yorum yapmak ama eğer dikkate alırsan 1-2 önerim olucak.
ben 4,5 seneyi geride bıraktım.ayrılma aşamasından kaç kere döndüm.bugün olsa sorunlarım yine boşanmaya kalkarım ama ben herşeyden önce seninde dediğin gibi onunla mutlu değilim ama onsuz da ne kadar mutlu olucağımın hesabını yaptım hep.
erkeklerin tamamı evlendikten sonra farklı bir sorumluluk duygusuyla gururu ön planda tutuyorlar.anladığım kadarıyla biraz maço bi havası var enişte beyin.sen bu adamın seni mutlu ediceğini biliyormusun?eğer inanıyorsan kendi mutluluğun adına geri adı atmayı dene ve buna hep hazırlıklı ol.çünkü bu senin hep karşına çıkacak bi sorun.bundan boşansan kurtulacakmısın?çevrende buna benzer birsürü insan olucak ister istemez.haa boşandın hep bekarmı kalıcaksın çok gençsin evleniceksin yenisi farklımı olucak sanmıyorum..hiç değilse sevdğin eşim dediğin birine alttan almış geri adım atmış biri olursun..bu bi kadın için çok büyük bi fedakarlık olmaz bence.düşünsene çalışırken bile kimlere boyun eğiyoruz normalde.hayatının aşkıyla sevdiğin adamla mutlu yaşamak için yapman çok mu zor?sen kendi hataların adına bir adım at oda boş durmayacaktır herhalde.şunu da gözardı etme..kendi canı yandığı kadar senin canını acıtmak istiyor ve sana hor davranıyor.oda sana boş değil belliki.aynı evdesiniz gir odasına sıkıca sarıl unutun geçmişi.sensiz olamam de bak gör o da seni sarmıyormu?karı kocasınız ne denirse densin dayak şiddet vs olmadıkça tadı tuzudur kavgalar.takma büyütme sabırlı ol mükafatını görürsün elbet.Allah yardımcınız olsun!!!

arkadaşlar selam...uzun zamandır giremedim kkya, kendimi iyi hissetmiyordum bildiğiniz gibi durumlar karışıktı. dün akşam eşimle konuşmaya karar verdim ve çoğunuzun tahmin ettiği gibi barıştık, nedense ben hiç barışacağımızı tahmin etmiyordum. yazdıklarınız beni kesinlikle yönlendirdi, eğer burda yazan bazı tavsiyeler ve deneyimler olmaaydı bu kararı almayabilirdim...herkese çok teşekkür ediyorum...umarım başınızı ağrıttım diye bana kızmadınız.....

çook çookk çookkkk sevindim arkadaşım,
Rabbim bidaha yaşatmasın böyle tatsızlıklar,huzursuzluklar:Saruboceq:
Bundan sonra ikinizde daha olumlu yaklaşın,daha kenetlenin birbirinize:1hug:

Çok sevindim sizin adınıza..hihoyyyt dediğiniz gibi devam ettiremek önemli ama bu kötü bir deneyim olmuştur sizin için.. umarım bundan sonra problemlerinize daha akılcı yaklaşıp çözebilirsiniz...:içelim:

inan bu habere çok sevındım
çok büyük sorunlar olmadığı halde boşanma bana saçma geliyor
zamanla rayına oturacak inşallah
ama her kavgada her buyuk kavgada boşanma kelimesini ağzınıza almayın ypratırsınız ilişkinizi

bu habere çok sevindim canım.. tahminlerimiz doğru çıktı desene :)))

umarım bir daha bu tür sıkıntılar yaşamazsınız..

mutluluklar...

ohhh çok şükür rabbime!! inan ayrılacağını okuduğumda ağlamıştım,şimdide sevinçten ağlıyorum barıştınız diye
ve bilirmisin ne zaman birbirini seven bir çift boşanmaya küsmeye kalksa melekler ağlarlarmış şimdi ise meleklerde barıştınız diye ne mutludurlar,inşallah sende melekler kadar mutlu ve huzurlu yaşarsın canım.
senin ve tüm yuvalar için hep duacıyım rabbim birbirinizden ayırmasın ve sizi birbirinize hayırlı eylesin.
sakın en ufak tökezlemede vazgeçme sakın!!

slm cnm.bende 4yl önce boşanmış bi kadın olarak yazıyorum sana.seni okadar ii anlıyorumkii.son bi süreç seni bekliyor.ve sen çok yeni evlisin daha.ben 11yıllık evliligi bitirdim.ama bi an bile pişman degilim.derin yaralar almış evlilikler ne yaparsan yürümüyor.bu çok geç anlayanlardan biriyim.umuyorum herşey senin için en iyisi olsun.sevgiyle ve umutla kal cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…