- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
bilmiyorum tekrar konuşsam mı? ama ben konuştum diye de bana baskı kurmasından korkuyorum....ne bileyim ya, kavga edince çok ters konuşuyor.......
bana dün hala çocuk istemiyorsun falan diyor.....yuva kuramadık diyor.....evlilik yoluna girsin diye çocuk yapılmaz, yolunda eviliklerde çocuk yapılır, onu buna anlatamadım....
ne olduysa benim onunla çalıştığımız okulu bırakıp başka bir okula geçmemle oldu, benden nefret ediyor sanki....
ayrılınca kurban keseceğim diyor............
canım sende hala sevgi pıtırcıkları var ama anlaşılan eşinde sevgi filan kalmamış... seni gözden çıkarmış... ne demek kurban keseceğim sen onun başına belamısınki seni başından savınca kurban kesecekÇok üzgünüm çoook olayı tam gözlemleyemediğimiz için ayrıl yada devam et diyemicem ama seven adam öyle bi cümle kullanmaz...iyice düşün :teselli:
arkadaşlar, o kadar iyisiniz ki, ne diyeceğimi bilmiyorum.......
evet aynı eve geldi ama benim o durumda ne annemlere ne de başka bir yere gidecek halim yoktu.....konuşmayı toparlamayı o kadar ço istiyorum ama bir yandan da belki bu daha iyidir diye düşünüyorum.....insan böyle zamanlarda kafasını toparlayıp sağlıklı düşünemiyor ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?