Boşanma davası açtım, Allah kimsenin başına vermesin...

üzüldüm canm ya
seni tanımam ama yakın hissediyorum, (branşlarımız aynı)
bikaç yazını okumuştum, evinizi su basmıştı yanlış hatırlamıyorsam
boşanma yazıları çok okuyoruz ama biraz bildik biri olunca insan daha çok etkilenip üzülüyor
dileçeyi de vermişsiniz ama biraz zaman tanısanız birbirinize
öyle büyük aşk 2 senede bitmez bence
halledilemeyecek çok büyük sorunlar mı var, konuşarak çözülemz mi, bilemiyoruz ki
herşey iyi olur umarım ikiniz için de

Benimde anlamadığım arakadaşlar 6 sene berebar yaşayıyorlar sonra evleniyorlar.ama 6 ay sürüyor ayrılıyor.bu örnekten çok gördüm ben.nie böle.kaynağı nedir?

suan önce kendinizi dinleyin, sevgileri ölcüp bicin...
yine hicbirsey icin gec degil,hala umut var.
cevremde tanik oldugum,
sizin gibi ayrilanlar,
sonra yeniden barisip cocuk sahibi oldular,
hani genele bakarsak, insan deger verdigini kaybedince anliyor...
sizin icinde belki hala bir umut vardir...

bana sen hala eşini seviyorsun gibi geldi
sana acele fevri karar verme diye bilirim ancak
bende 18 yıldır evliyim. köprünün altından ne sular aktı......
şiddet aldatma yoksa acele etme bence
psikologa gitmeyi düşünün.inan ki kurtarılabilecek bir evlilikse kurtarabilirsiniz
allah hayırlısını versin

bilmiyorum tekrar konuşsam mı? ama ben konuştum diye de bana baskı kurmasından korkuyorum....ne bileyim ya, kavga edince çok ters konuşuyor.......

bana dün hala çocuk istemiyorsun falan diyor.....yuva kuramadık diyor.....evlilik yoluna girsin diye çocuk yapılmaz, yolunda eviliklerde çocuk yapılır, onu buna anlatamadım....

ne olduysa benim onunla çalıştığımız okulu bırakıp başka bir okula geçmemle oldu, benden nefret ediyor sanki....

ayrılınca kurban keseceğim diyor............

bir evde iki ayrı insan iki farklı kafa iki farklı düşünce ..evlilik başlı başına birr olay zaten...aynı evde iki horozun ötemeyeceği gibi...evliliğe alışma devresinde birbirinizi tanımadan herkes kendi istediği gibi olsun istiyor..kimse taviz vermek istemiyorr..eşler birbirine karşı anlayışlı olamıyorr..

ama şu varki zman geçtikçe iki kişinin hamuru birbirine karışıyor ve birbirleriyle yoğuruluyorlarr...birbirinize biraz daha zaman verip biraz tavizlerde bulunup alışma devresini geçirin derim ben....ama bazı uç ayrılıklarda varsa olmuyorsada zorlamanın anlamı yok...ama çok büyük birr anlaşamamanız olduğunu sanmıyorumm...

sakin sakin oturup herşeyi konuşup sinir anın da alınmış bir karar olmamasına dikkat edinn....hakkınızda hayırlısı olsun...

Ortada yapıcı hiç bir sebep yokken boşanmak bence kolayı seçmektir
Madem deliler gibi severek evlendiniz o halde nerde büyük aşkınız
Aşkınız için mücadele etmeli, savaşmalısınız. Evlilikte bu değilmidir zaten
Bence sizin gibi hala seviyorken boşanmak afedersiniz ama budalalıktır
Dilerim hakkınızda hayırlısı olur..

bana dün hala çocuk istemiyorsun falan diyor.....yuva kuramadık diyor.....evlilik yoluna girsin diye çocuk yapılmaz, yolunda eviliklerde çocuk yapılır, onu buna anlatamadım....

ne olduysa benim onunla çalıştığımız okulu bırakıp başka bir okula geçmemle oldu, benden nefret ediyor sanki....

ayrılınca kurban keseceğim diyor...........

Canım ya ikinizde inat yapıyorsunuz bence. Bak adamın kendince sebepleri varmış. Senden nefret falan etmiyor. Belkide seni daha fazla sahiplenmeye çalışıyor. Başka okula gidince kızmalar, çocuk istemeler falan.... Bence yeniden konuşun. Aşkta gurur olmaz. Severken ayrılmayın sakın.

cok uzuldum canim gercekten,bi siralarda o kadar cok bosanma haberi duyuyorumki,cok uzuluyorum gercekten....
biliyomusun biz evliligimizin belki 2 senesi her hafta kesin kavgamiz olurdu,sonra 2-3 gunde bi surat birbirimize ,konusmazdik hic...yani bi hafta iyiyse obur hafta acisi cikardi....derdim evlilik bunu,bu nasi bisey.........ama sonradan hersey rayina oturuyo....kolay degil birbirini tanimiyan 2 insan...ikizler bile birbiri ile gecinemezken........iki ayri insan nasi gulluk gulustanlik gecinsinki,,,,

iyi dusunun,,,,,,geriye donusu olmaz........
seviyosun anladigim kadar ile,,,icindeki sevgiyi oldurmeden ayrilmayin derim,bu sonradan dahada aci verir size...........ne diyim hakkinda hayirlisi olsun,umarim mutlu olursun canim...:1hug:

evli değilim.. ama direk ayrılma boşanma falan yerine ayrı kalsaydınız biraz.. özleseydiniz.. belkide sağlıklı düşünmeye bile fırsatınız olmamış..bi 15 gün falan tatilllere çıkın fırsatıız varsa.. herkes ayrı.. özleyecekmisinşiz bakalım? oh bee kurtuldum diyebilecekmisiniz? bi laf vardır hdm ağlarım hem giderim. insan öldürücek gibi kavga eder sinirlenir falan ama canından çok sever.. tüm bu ayrımlara varabilmeniz için biraz ayrı kalın.. bence son bir şans daha verin yaşadıklarınız için.. kolay vazgeçmeyin seviyorsanız nolur.

canım sende hala sevgi pıtırcıkları var ama anlaşılan eşinde sevgi filan kalmamış... seni gözden çıkarmış... ne demek kurban keseceğim sen onun başına belamısınki seni başından savınca kurban kesecekÇok üzgünüm çoook olayı tam gözlemleyemediğimiz için ayrıl yada devam et diyemicem ama seven adam öyle bi cümle kullanmaz...iyice düşün :teselli:

arkadaşım sizin burdan sıkı takipçinizim yazınızı görünce şaşırdım :1no2:
şimdi zor bir süreçten geçiyorsunuz karı- koca olarak bide bizim kuşağımız eskiler gibi sabırlı davranamıyor..bir kıvılcımda yangınlar çıkarıyoruz ve sonunda yine üzülen bizleriz ..
ben sizin bu olayınızın tatlıya bağlancağına inanıyorum yazılarınızdan öyle hissettim..nolur eşinizi gerçkten seviyor ve ondan ayrı kalamıcağınızı hissediyorsanız gururu bir kenara bırakın ve konuşun..evlilğiniz bir şansı daha hakediyor bence ..
birde bir evlilik terapistenden mutlaka yardım alın inanın çok faydası oluyor yerimseniben
umarım en kısa sürede eşimle barıştık başlığı altındaki yazınızıda okucaz.. :Saruboceq:

cnm nolur böyle demiyelim ..inanın öfke anında hepimizin ağzından hiç te hoş olmayan şeyler çıkabiliyor :1no2:

Öncelikle çok üzüldüm bu duruma Allah kimsenin huzurunu bozmasın.
Anladığım kadarıyla hala eşinizi seviyorsunuz. Arkadaşların da dediği gibi
keşke biraz daha zaman tanıyabilseniz birbirinize. Evlilik çok emek istiyor.
Kolay elde edilmemiş şeyleri, kolay gözden çıkarmamak gerkir. Eşiniz biraz
fevri davranıyor anladığım kadarıyla. Hemen şimdi değil ama ortalık sakinleşince
birkaç gün sonra örneğin, tekrar oturup konuşmayı deneseniz, gerçekte sizden
neler beklediğini, neden böyle yaptığını anlatmasını isteseniz. Erkekler kadınlar
kadar kolay ifade edemeyebilir kendilerini, duygularını anlatamadıklarında ya
susuyor yada gerginleşebiliyorlar. Çevremizde herkesin evliliği dörtdörtlük mü
sanki. Kimse kötü bir hayat, mutsuz bir evlilik ve evinde huzursuzluk yaşamayı
haketmiyor ama bazı şeyleri de kolay gözden çıkarmamak gerekiyor bence.
Aslında önce kendinize sormalısınız bu evliliği yürütebilirmisiniz? bu sorunların
üstesinden gelmek için mücadele etmeye hazırmısınız? Gurur meselesi değil
ama kendinizi incetmeden birşeyle daha yapabilirmisiniz. Yada eşinizin bunların
ne kadarını hakettiğini düşünüuyorsunuz. Bu bence daha önemli. Önce kendi
içinde çözebilmek bir sorunu.
Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah.

Canim bosanma karari alip dilekce verip te tekrar ayni eve geliyorsunuz,
sanki bosanacaginiza ikiniz de fazla inanmiyor gibisiniz bu durumda
cunku bosananlar hala ayni evde yasamaya devam etmez canim.
Belki ikiniz de bi aralik bekliyorsunuz birbirinizden keske bu karari almakta bu kadar acele etmeseydiniz,
oturun iyicene bir konusun ikiniz de gercekten istiyor musunuz diye.

2 yıl gerçekten çok kısa bi süre :1no2:uzmalar bile enaz 3 yıl sabredin diyolar
inanın kimsenin evi dörtdörtlük değil
ilerde pişman olacağınız şeyler yapmayın...inanın daha çok üzülürsünüz
bi yuvayı dağıtmak kolay olmamalı
tamam sizde haklısınız ama bide boşandıktan sonrasını düşünsenize

sizin gibi biçok insan tanıyorum..evliliğin ilk senesinde dayak yiyip şimdi çok mutlu olanlar bile var...

inanın ilerde çok pişan olursunuz
hiç değilse 1 sene daha bekleyin baktınız yine aynı ozaman boşanırsınız

yıkıcı değil yapıcı olalım :1hug:

bence bu sefer insanlık sizde kalsın

bi yolunu bulun gönlünü alın :ecrin_bebek:

inanın mutlu olucaksınız

canım öncelikle çok üzüldüm.........
ama sanki sizde bu kararınıza hala inanamamış ve emin değilmiş gibi davranıyosunuz........
çünkü eşinizi hala seviyosunuz...............
oda sizi.........
ama sadece birbirinize çok kızdığınız ve bazı konularda uzlaşamadığınız için bir anlık sinirle davranıyosunuz...........
aranızdaki sorun tam olarak nedir?
bunu konuştunuzmu?
peki çözmeye uğraştınızmı?
bence hemen gidip dilekçenizi geri alın ve tekrar oturup birbirinizi ANLAYARAK konuşun.............
düşünmeden alınan her karar yanlış karardır...........
sana bi ömür mutluluk diliyorum..........

arkadaşlar, o kadar iyisiniz ki, ne diyeceğimi bilmiyorum.......

evet aynı eve geldi ama benim o durumda ne annemlere ne de başka bir yere gidecek halim yoktu.....konuşmayı toparlamayı o kadar ço istiyorum ama bir yandan da belki bu daha iyidir diye düşünüyorum.....insan böyle zamanlarda kafasını toparlayıp sağlıklı düşünemiyor ki....

o kadar belliki hala onu aklında bitirmeyişin . . .hala içinde sevgi olduğu o kadar açıkki ( ama eşinin tutumu çok yanlış elbette. nasıl olurda ayrılınca kurban kesicem diyebilir.ama madem bu kadar seviyorsun bence ya bir süre ara vermeyi deneyin yada tut eşinin elinden bi evliik terapistine götür . . .hakkında umarım hayırlısı olur a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…