- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
eşimle evleneli nisanda 2 yıl olacak...evlendiğimizden beri bir huzursuzluk var, yeni evliyiz dedik, alışırız dedik ama birbirimizi çok yıpratmışız..birbirimize dayanamaz hale geldik, en son kavgamızda da kesin boşanma kararı aldık..ona göre bütün suç bende..ben bir yuva kuramamışım..bana göre de benim de bazı hatalarım var ama o evliliğin sorumluluğunu alamadı. dün birlikte dilekçe vermeye gitti, davayı ben açtım....akşam aynı evdeydik yine kavga ettik....ama bilmiyorum sevince ayrılmak çok zor oluyor, sanki boşanmayacakmışız gibi, sanki öyle bir olay olmamış gibi geliyor ama dava kağıdını görünce aklım başıma geliyor...Allah kimseye yaşatmasın....
en son kavgamızda da kesin boşanma kararı aldık..ona göre bütün suç bende..ben bir yuva kuramamışım..bana göre de benim de bazı hatalarım var ama o evliliğin sorumluluğunu alamadı. dün birlikte dilekçe vermeye gitti, davayı ben açtım.....
Bak canım sakın beni yanlış anlama, bu yazından sonra yazdıklarını da okudum içimden geçenleri yazıcam.
Boşanma kararı aldık, birlikte dilikçe vermeye gittik davayı ben açtım demişsin. Ama sonra da onu çok sevdiğini söylemişsin. Sen boşanma kararını birlikte aldığınızdan emin misin? Sakın eşin karar vermiş ve akıllı davranıp davayı sana açtırmış olmasın?
Canım tekrar söylüyorum beni yanlış anlama, seni üzmek için söylemiyorum ama içime kurt düştü.. Eğer seviyorsan dilekçeni geri al ve eşine ben bu kadar kolay pes etmeyeceğim, evliliğim için değil sevgim için mücadele edeceğim de. Yürümüyorsa zaten gitmez, bu gün olmasa birkaç sene sonra biter ama sen seviyorsun, denemeye değer..
gün boyu kaç kere düşüncem değişti, bir dedim onunla konuşayım, bir dedim biz kesin eninde sonunda ayrılırız uzatmayalım...o ne yaşadı ne hissediyor bilemiyorum..................kafam o kadar karışık ki...Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın...........
sanırım benim eşimde şu anda avukatın yanında ve boşanma davası açıyor.Çok mutsuzum ve onu çok seviyorum.Ama bizim devam ettirmemiz artık çok zor.3 senedir kavga dövüş.Anlatacak o kadar çok şey var ki.Ben şu anda çok ama çok mutsuzum.3 gündür bir şey yemiyorum.Çok anılarımız var bir bilseniz.Şuna eminim bundan sonraki hayatımda asla çok verici olmayacağım.Bende bekar evinde yaşadım,ailemin ısrarlarına rağmen evlendim,neler neler,Artık duyduğum sadece hakaret.Neyse şu anda ağlıyorum.ve yurda nöbete gidecem.Neyse yaaaaaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?