Boşanma davası açtım, Allah kimsenin başına vermesin...

canım bana da biraz aceleci davranmışsınız gibi geliyor....Yazdıklarından hala kararsız olduğunu hissediyorum.
Yani ne bileyim evinizin içinde geçeneleri elbette sen daha iyi biliyorsun da sadece anlaşamıyoruz didişiyoruzla açtıysan davayı üzülürüm..Gerçekten de evliliğin ilk 2-3 senesini atlattıktan sonra gerisi gelir der büyüklerim her zaman...
Bak tv lerde gazeteler de nasıl kocalar görüyoruz, hatta burda ne tür kocalar okuduk.. Eğer senin kocan da onlardan biriyse tamam ama seviyorum da demişsin...İyi düşün...
Hakkınızda hayırlısı olsun

Arkadaşım bence eşinle tekrardan konuşun. Siz sinirli bir şekile birbirinize içinizdekileri büyük bir öfkeyle söylemişsiniz. Bence bugün eşinde biraz daha düşünmüştür. Akşam tekrar, olgun insanlar olarak konuşun. Çünkü seviyorsun farkındayız hepimiz. Bu yaşananlar kolay unutulmaz ama ayrıldığında inanki daha kötü olacaksın. Çünkü severek ayrılmak çok zordur. Tekrar konuşun mutlaka.

güzelim
siz bir evin içinde neyi paylaşamıyorsunuz?
sen yükek lisans yaptın,başka bir okula gittin diye kavg ediyorsanız kusu bakmaa bu durum çocukların senin elbisen güzel benimki değil,senin oyuncağın daha iyi benimki değil gibi saçma bir sürtüşme içerisine girmişsiniz..ne gerek var ki
üste çıkmy çalışıyormuşsunuz ikinizde,yeri gelecek sen susacn yeri gelecek o susacak..siz bunu öğrenememisiniz
sizin aranızdada saygı kalmamış..saygı kalsa açm nedenlerden dolayı birbirinizi kırmazdınız

camasırsuyu soktayım suan
ya yapma cok uzuldum
sız ınat yapmıssınız ya
keske bı muddet ayrı kalsaydınız ınan pısman olcaksınız bıraz vakıt verseydınız keske bırbırınıze
cok uzgunum hakkında hayırlısı olsun

canım acele karar verme derim ilerde pişman olmak istemiyorsan eğer
eşinle konuş bi müddet ayrı yerlerde kalın daha sonra tekrar bir araya gein bakalım gene aynımı olacaksınız yoksa farklımı olacaksınız bence evliliğinize bir şans verin derim
hakkınızda en hayırlısı olsun

yanar yanar yanmaya yanmış gönül,
kanar durur içimde bir alagül.
döner başım döner alıcı kuşlar
kışlara dönmüş yazım ölüme dönmüş yüzüm yarrr...

neden yazdım bilmiyorum ama bütünleşti hem dinledm hem okudum.
bizde evleniyoruz bu yaz, biz evlenmeden bile tartışmalar yaşıyoruz ki siz evlisiniz.
he tartışmak normal tabi, fazlalığı olmadan.
ama fazla bile olsa seviyorsunuz birbirinizi, aşkınız öneli olmalı sizin için.
seviyorsanız ikinizde bazı şeyleri görmemezlikten gelebilirsiniz.
şu an size şaka gibi geliyor.

onun kokusunun olmadığı, ayak seslerini duymadığınız, eşyalarının dağınıklığını görmediğiniz bir evde yaşamya başladığınızda anlayacaksınız yokluğunu ve boşanmanın ne demek olduğunu....

sanki on kere evlenmiş boşanmış gibi konuştum pehhh

canim hakkinda ne hayirliysa o olsun insaallah
herseyin bir son noktasi vardir sendede bu nokta geldi galiba ki bu yola basvurdun senin durumunda olan seni anlayabilir....benimde öyle süper bir evliligim yok ama yinede sabrediyorum ve anlasmaya calisiyoruz..kndini üzme insaallah hersey istedigin gibi olur güzelim....

cok ama cok sasirdim ve üzüldüm...
kavga ediyoruz diye bosanilmaz be canim...
öyle mi kolay mi...
babam hep birini tanimak istiyorsan önce bi kavga et diye...
bir sürü cift var hergün kavga eden tartisan...
ama bu kavgalar birbirine alisma gercekten tanimadir...
ne olur bir daha düsünün...
birbirini seven iki insan bu kadar kolay pes etmemeli....

ya gercekten inanamadim sizi tanimiyorum ama yazilarinizi yorumlarinizi okuyorum ama derler ya dört duvari kimse bilemez hakkinizda hayirlisi olsun.,.seviyorsunuz belli insallah yoluna girer hersey

Çok üzüldüm ben yaa
Bugün hep kötü haberler alıyorum ..

Evlilikler aslında hep birbirine benzer insanlar farklı olsada...
Sen kendini farklı zannedersin sadece...

Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah, inşallah oda seni senin onu sevdiğin kadar seviyordur canım:teselli:

Canim cok üzüldüm gercekten, yazilarini takip ediyordum, birden actigin konuyu görünce inanmak istemedim.
Acele etmeseniz? 2 yil kisa bir¨süre, belki bir sans daha verseniz evliliginize cok mutlu olacaksiniz.
Beraber tatile felan cikin eminim iyi gelecektir.
Yada ayri ayri bir süreligine uzak durun, bu sürede oturur düsünürsünüz.

Ama benim sahsi düsüncem, beraber bir tatile cikmaniz size iyi gelecektir.

Umarim halledersiniz canim, Allah hakkinizda hayirlisini versin

ne yalan sölim ben de şaşırdım senden böle bi kkonu görünce..
bana bu boşanma işi yaş gibi geliyo ama du bakalım..

Canım,çok üzüldüm ya Biraz acele etmişsiniz ama ortada çok ciddi bi sorun yok gibi gelior bana.
Her evlilikte olur öle tartışmalar,anlaşmazlıklar.İkiniz de gurur yapıorsunuz ve bal gibi de birbirinizi seviyorsunuz.Saat kaç oldu hala yok demişsin.Erkek milleti huzursuz olunca kendini dışarı atmak ister.
Bence onun kafası da çok karışık, o da emin ol böle olmasını istemezdi.Ya inşalaaaaaaaah en kısa zaman da barışırsınız.Hayırlı haberlerinizi bekliyoruzzzzz.Ani karar veripte evi falan terk etme ha.
O zaman iş daha da karışır.Biraz bekleyin,şuan ikinizde sinirlisiniz.Herşey güzel olcak,bak gör...
öpüyorummm seni,üzme kendini..

Bir yuva ne zorluklarla kuruluyor...
Ama bir anda yıkılıla biliyor...
Hakkınızda hayırlısı olsun...Umarım pişman olmazsınız...

pişmansan git dilekçeni geri al canım, yada duruşmaya gitme. Düzeltmek istiyorsan kavgalarınızın sebebi aldatma kumar v.s değilse mutlaka düzelir, çünkü severken ayrılıyorum demişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…