- 25 Mayıs 2017
- 60
- 40
- 8
Merhaba herkese... boşanma süreci içindeyim..belirsizlikler beynimi yiyip bitiriyor.. Davamızı açtık sonunda.. (hala inanamasam da) çok zor geçiyor günlerim. Öğretmenim. bazen işime kendimi veremiyorum. Ağladığım anlar oluyor. Müdürüm sağolsun yanımda destekçim. Yeni tayin oldum. Kimsenin bilmesini de istemezdim ama daha önce eski eşimi müdürüm gördü ve eş durumu yapacağını biliyordu ama yazın eşimle aramızda istenmeyen tatsız durumlar yaşanınca biz ayrılık aşamasına geldik. Eş durumu da yapmadı zaten. (bana, karısına sahip çıkacağı yerde..) Her şey birden gelişti zaten. bu yüzden okul müdür ve yardımcım biliyor. anlayışlı karşılayıp gizli tutuyorlar herkesten. Bir de yakın biri bekar biri de evli 2 bayan arkadaşım biliyor. dertleşmek için samimi doğru oldum güvendiğim dediğim insanlara. İster istemez iş hayatında soruluyor durumumuz merak ediliyor.. ama gene de insanların içini bilemem. artık güvenemiyorum da bu yüzden kimseye. Bazılarının bana olan bakışlarından rahatsız oluyorum. kimisi de beni farklı biliyor. Mutlu değilim bu durumumdan. çok yıpratıcı ve yalnız geçiyor günlerim genelde. erkek arkadaşlara da bu yüzden mesafeliyim. bu durumda bana yakışanda bu zaten. burası küçük dedikoducu bir ilçe. kafama göre de bayan arkadaşım da yok henüz. keşke bu durumları erken yaşta yaşamasaydım. (yaşım 27) keşke bekarken ki gibi arkadaşlarım olsa rahatça konuşabilseydim herkesle kafam rahat olsaydı. insanların bakışları da rahatsız ediyor. belki de içimde büyütüyorum. bu durumumdan dolayı da kendimi hep kasıyorum. içime kapanık biri oldum çıktım. hassas dönemlerden geçiyorum. benim gibi bu süreçlerden geçen arkadaşlardan yorum almak istiyorum. belki de birbirimize destek olabiliriz..