Kusura bakma lütfen canım, hatırlayamamışım. Şimdi eski konunu okuyunca hatırladım:) Kaç ay önce belliymiş zaten değil mi? Olmayacak şeyi oldurmaya çalışıp vakit kaybetmediğin için tebrik ederim seni... En doğru kararı vermişsin. Şu anlattıklarından sonra özellikle..
Benim davam çekişmeli ve boşanma sürecinin uzamasını istemediğim için ayrı ayrı açtım davaları. Boşanma davası ayrı görülecek, Ziynet eşyaları ayrı, araç için satış iptal davası ayrı. Henüz dava günüm gelmedi. Herşeyden önemlisi boşanmam gerçekleşsin en kısa sürede, diğerleri 3 senede sürse 5 senede sürse farketmez. Sonunda alacağım ya hakkımı, zamanı mühim değil.
Ben de korkmuştum ilk etapta. Kötü insanlar çünkü... Atacakları iftiralardan, söyleyecekleri yalanlardan, çevirecekleri dolaplardan ürkmüştüm ama ben dik durdukça onlar hiçbir şey yapamadılar.
Attıkları yalanları hiiiç önemseme. Aynı yalanları ben de dinledim:) utanmadan dava dilekçesine yazmışlar, altınları götürmüşüm ben evi terkederken. Zaten takılanların çoğu ona takılmış ama onun üstünde yer kalmadığı için bir kısmı bana takılmış, O sadece kendi hakkına düşeni almış(!). Kendi hakkı diye birşey yokki yada ona takılmış bana takılmış farketmez. Medeni kanuna göre hepsi kadına ait.
Bize yaşattıkları herşeyin hesabını hem mahkemede hem de Allah huzurunda verecekler emin ol canım. Gönlün rahat olsun. Önemli olan bundan sonrası:) çoooooook güzel günler bizi bekliyor. Omuzlarımızdan o koca yük gitti, hayatımızdaki asalaklardan kurtulduk:)