- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi Aci_kahve_aliyim
-
Bide çocuk var yani ben anlamadım bişey çocuk nasıl oldu mademHem vajinusmus olup hem kocanızı nasıl arzuladınız ki genelde vajinusmus olanlar ilişkiden kaçıyorlar
@ilkbahari_bekliyorum galiba nicki sarimanolyayı bulamadım tam yazılışı nasıl
@Sabir_tasi bu da diğeri
Sanırım sarı manolyamı değiştirip sabırtaşı yapmış, yeni üyelik değil.
Sabırtaşı (sarımanolyam) ve ilkbaharı bekliyorum olarak iki nick var galiba. Bu da üçüncüsü.
Hahaha ben de aynısını düşündüm, gece gece peşine düştüğümüz şeylere bak diyetamam çözdük huzurla uyuyabilirim
Ne kadar arabesksiniz ya. Midem bulandıSaçma biliyorum.bosanma şartlarını kabul etti.p.tesi avukata gidecektik.ben bu sabah ağlayarak kapısına dayandım kocamın.sarildi.sakinlestim.
Akşam yanına yine gittim kocamin yanina.sohbet iyiydi.is kocamla cinsel birlikteliğe kadar geldi.kendime engel olamadım.korunmuyorum da.prezervatif yirtilinca kabusu yaşadım.hamile kalmam umarim.
Sonra saçma bir konudan tartışma çıktı.evimden defol dedi.ben giysilerini nasıl gitlyinecehimi şaşırdım.
tam gidicem bu sefer gitme dedi.bu sefer birsuru hakaret etti.
1500 lira nafaka istedin.ona da evet dedim.ve hala yakandan dusmuyorsun.brn kendime hayat kurucam kızım.eve gelip neden rahatsız ediyorsun beni diye bağırmaya omuzlarımdan hirpalamays ve tokat atacak gibi yapıyor ama vurmuyor vs.
Kendimi o... Gibi hissettim.asagilanmis hissettim ve sürekli o.. çocuğu geri zekalı deyip durdu.
Madem hakaret ediyor neden sevişti neden kovdu bfni.kendimi çok kötü hissediyorum.
bunu biz cizeO prezervatif o şekilde yirtilamaz.sanirim masusdan yaptı bunu
ya biz gece gece keklendik mi bak bu başka hesap açıp kesin bunları okuyordurHahaha ben de aynısını düşündüm, gece gece peşine düştüğümüz şeylere bak diye
Sabaha uçmaz da burada kalırsak görüşürüz
Yok yaaaa olası degil .20 gunde surtunme birde vajinismus birde dua ettim cocuk için diyor .Biz aylarca uğraşıyoruz ortada daha bisey yok. Bende mi denesem sürtüsmeyi acaba tobe est deli oldum simdievet tam olarak iliskiye giremiyorlar
Tedavi görüyorlar falan. Eger boyle bisey varsa makale konusu olur.
Varmış..vajinısmus olup birkaç çocuk doğuran kadın bile varmış..tam giriş olmasa da spermler delik(diycem:/ bulup içeri giriyorlar demek kiDiyor ki ilk cocuguma da bu sekilde hamile kalmistim ben vajinismusum . Buna da takildim. Buraya genç kızlar konu aciyor surtunduk hamile miyim diye boyle bi ihtimal varmi ki ya
O... Çocuğu , geri zekalı mı dedi? Siz ona demiş olmayasınız? Bir erkeğe söylenmiş gibi geldi hakaretler...Saçma biliyorum.bosanma şartlarını kabul etti.p.tesi avukata gidecektik.ben bu sabah ağlayarak kapısına dayandım kocamın.sarildi.sakinlestim.
Akşam yanına yine gittim kocamin yanina.sohbet iyiydi.is kocamla cinsel birlikteliğe kadar geldi.kendime engel olamadım.korunmuyorum da.prezervatif yirtilinca kabusu yaşadım.hamile kalmam umarim.
Sonra saçma bir konudan tartışma çıktı.evimden defol dedi.ben giysilerini nasıl gitlyinecehimi şaşırdım.
tam gidicem bu sefer gitme dedi.bu sefer birsuru hakaret etti.
1500 lira nafaka istedin.ona da evet dedim.ve hala yakandan dusmuyorsun.brn kendime hayat kurucam kızım.eve gelip neden rahatsız ediyorsun beni diye bağırmaya omuzlarımdan hirpalamays ve tokat atacak gibi yapıyor ama vurmuyor vs.
Kendimi o... Gibi hissettim.asagilanmis hissettim ve sürekli o.. çocuğu geri zekalı deyip durdu.
Madem hakaret ediyor neden sevişti neden kovdu bfni.kendimi çok kötü hissediyorum.
Bence siz acilen bir piskoloğa görünmeniz gerekiyor. Hiç vakit kaybetmeyin!Acaba masusdan yırtılmış prezertavif mi kullandı.supheleniuorum
Nasil ogreniyorsunuz yaaa ben mi kk dan anlamıyorum.sarımanolya ilkbaharıbekliyorum eski nickleri sanırım
İlkbaharı_ bekliyorum gibi nicki vardı diğer nick de sarımanolyamdıay ben bu üyeyi hatırladım kaç tane hesabı var. başkaydı sanki nicki konuları da farklıydı....
gece gece kanser olmak istemiyorum gideyim yatayım.
umarım troll dür ya.
Yok keklenmek değil. Konu sahibi bayağı sıkıntılı bir kadın, o yüzden farklı nickler alıp farklı kişilermiş gibi devam ediyor yazmaya çünkü çoğunluk yıldı artık. Her seferinde de anlaşılıyor kim olduğubunu biz cize
ya biz gece gece keklendik mi bak bu başka hesap açıp kesin bunları okuyordurzaten geçte uyudum çocukta uyandı simdi offf bir aci kahve alayim
Tanıyoruz artık tarzını ve olaylarını.Nasil ogreniyorsunuz yaaa ben mi kk dan anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?