Boşanma davası sürecinde eşle iliski

Cidden tedavi ol. Evladına üzüldüm sadece. Bizim de hormonlarımız var ama beynimizi de boş bırakmıyoruz. Bu kadar güçsüz herşeye boyun eğen adamın kapısına dayanan kadın olunca adam da sevişir ama öfkesi devam eder. İhtiyaçlarını kendin karşılasan en azından dan hakaret işitmezdin. Ne diyim allah akıl fikir versin. Bari çocuk olmasa...
Vajinusmus öyle bir şey değil kapıya dayandırmaz. Hatta kaçarsın bu tarz şeylerden korku derinlerdedir.
Tedavi olursun da belki çocuguna normal bir anne olursun..

Ne kadar arabesksiniz ya. Midem bulandı

Biz aylarca uğraşıyoruz ortada daha bisey yok. Bende mi denesem sürtüsmeyi acaba tobe est deli oldum simdi evet tam olarak iliskiye giremiyorlar
Tedavi görüyorlar falan. Eger boyle bisey varsa makale konusu olur.
Yok yaaaa olası degil .20 gunde surtunme birde vajinismus birde dua ettim cocuk için diyor .
İlk 20 günün hangi günunde düşünüpte cocugum olsun diye dua etmis yaaahu .Hamilelik bile 10.gün kesinlesir .Testlerde
Üye uçmuş psikolojisi bayaa bozuk .

Diyor ki ilk cocuguma da bu sekilde hamile kalmistim ben vajinismusum . Buna da takildim. Buraya genç kızlar konu aciyor surtunduk hamile miyim diye boyle bi ihtimal varmi ki ya
Varmış..vajinısmus olup birkaç çocuk doğuran kadın bile varmış..tam giriş olmasa da spermler delik(diycem:/ bulup içeri giriyorlar demek ki

Kocanızın davranış hal ve hareketini katiyen savunmuyorum. Gerçekten dengesiz ve ne yaptığını bilmeyen, dürtülerine yenik düşen birisi ama kusura bakmayın, siz de çok normal hareketler sergilemiyorsunuz.
Neden boşanma arefesindeyken yanına gidip onunla birlikte oluyorusunuz? Boşanma nedeniniz nedir? Boşanıyorsanız zaten yanlış olan bir şeyler var demektir - bu yanlışları bile bile kocanızın yanına gitmeniz - kusura bakmayın ama kendinizi bu durumu düşüren yine sizsiniz. Bir de neden böyle yapıyor diyorsunuz... Gerçekten anlam veremiyorum size

Bu nasıl iş reytingi yuksek tore dizisinde ayrılık sahnesi gibi. Adamın ağır sorunları var belli.. İşi bitince hadi cnm ben seni istemiyorum olmuş. En isabetli karar ayrılık

O... Çocuğu , geri zekalı mı dedi? Siz ona demiş olmayasınız? Bir erkeğe söylenmiş gibi geldi hakaretler...

çok ayıp ama sanki olayların gidişatı garip, o andayken nasıl bir canavara döndü bu adam ne dediniz yada ne yaptınız ? bir şey denmiş yada yapılmış olmalı eğer bu insan delirmiş değilse.
tam anlatır mısınız?

Size daha önceki konunuzda da yazdım siz boşanmak istemiyorsunuz ama adam sizi istemiyor zorla direniyorsunuz ama yok yani adam istemiyor. Gidin yalvarın yakarın adamın bütün şartlarını kabul edin belki boşanmaktan vazgeçer bir hödükle ömür boyu geçinirsiniz artık. Bu arada sizde bir bence yardım alın hareketleriniz pek normal değil.

ay ben bu üyeyi hatırladım kaç tane hesabı var. başkaydı sanki nicki konuları da farklıydı....

gece gece kanser olmak istemiyorum gideyim yatayım.

umarım troll dür ya.
İlkbaharı_ bekliyorum gibi nicki vardı diğer nick de sarımanolyamdı

bunu biz cize
ya biz gece gece keklendik mi bak bu başka hesap açıp kesin bunları okuyordurzaten geçte uyudum çocukta uyandı simdi offf bir aci kahve alayim
Yok keklenmek değil. Konu sahibi bayağı sıkıntılı bir kadın, o yüzden farklı nickler alıp farklı kişilermiş gibi devam ediyor yazmaya çünkü çoğunluk yıldı artık. Her seferinde de anlaşılıyor kim olduğu

Nasil ogreniyorsunuz yaaa ben mi kk dan anlamıyorum.
Tanıyoruz artık tarzını ve olaylarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…