Boşanma davası sürecinde eşle iliski

evet bende ona takildim zaten vajinusmus prezervatife ne gerek var birden gelişen olayda hangi ara bulundu surtunmeyleyse nasıl yırtıldı

Ayrı kalınca aşkım başıma vuruyor.ayni evdeyken boyle değildik.aylarca sevismedigimiz olurdu.anlasamazdik.kavgalar çok oluyo.seviyorum ama.sonu yok
Kusura bakmayın ama aşkınız başınıza vurmuyor, kaybetme korkusu ile hareket ediyorsunuz.
Hani bir söz vardır, kaçan balık büyük olur diye sizinki de o misal olmuş.
Eski eşiniz boşanma sürecinde kıymete binmiş.

İkna etmek istemedim.sevismek istedim kocamla
Hanımefendi bir sevişmek istedim diye tutturmuşsunuz şaka mısınız ?
Adamı boşuyorsunuz bide KOCAMLA diye söylüyorsunuz halen kocam diyorsunuz herkesin arzusu var istekleri var ama ay zaten boşancaz son kez olsun diye bir mantık yok.
Gerçekten çok kızdım vajinismus olmanız ilk çoçuğunuzun olmasını engellememiş bunu neden engellesin ? Bence çok yıpranmışsınız bir destek almanız şart. Daha size koca değil kavuk bile olmaz o adamdan.

evet bende ona takildim zaten vajinusmus prezervatife ne gerek var birden gelişen olayda hangi ara bulundu surtunmeyleyse nasıl yırtıldı
Bilmiyorum belki amacı beni bu süreçte hamile bırakıp kötü duruma düşürmek.belki baştan beri yirtikti.evet prezervatif gerekli

Nasıl yırtıldığı mi bilmiyorum.az Muz değil bildiğin makasla kesilmiş gibi yirtikti ışıklar açıldığında gördüm.takarken görmedim.mantiksiz

Bilmiyorum belki amacı beni bu süreçte hamile bırakıp kötü duruma düşürmek.belki baştan beri yirtikti.evet prezervatif gerekli
kafam allak bullak oldu valla uykumda kaçtı simdi sizin sevismenizden

Adamın evine siz gitmişsiniz yahu..
Adam sizi zorlamamış yani bir mantık hatası yok mu sizce de ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…