- Konu Sahibi Aci_kahve_aliyim
-
evet bende ona takildim zaten vajinusmus prezervatife ne gerek var birden gelişen olayda hangi ara bulunduBoşanacağına inanmiyorum nedense. Gerci adam ne olursa olsun boşanalım modunda. Bence hayatında birileri de olabilir adamın. Sen bunu kurcalayip firsata da çevirebilirdin ama nafaka vs ile orta yolu bulmussunuz.
Daha oncede sürtünme yoluyla hamile kalmışsın. Nasil oldu onu da anlamadim ama bu tip bi iliskide prezervatife ne gerek var bu 1 2.si prezervatif nasil yırtıldı ?
3.su neden kapısına dayandın o esnada cocuk neredeydi
Konuda cok eksikler var.
Offf tamam siz haklisinizHem vajinusmus olup hem kocanızı nasıl arzuladınız ki genelde vajinusmus olanlar ilişkiden kaçıyorlar
Sevişmek tamamen biyolojik ihtiyacını ve bunu şu anki resmi kocamla giderdim.boyle düşün.onu istedim.ikna etme vs yok
Kusura bakmayın ama aşkınız başınıza vurmuyor, kaybetme korkusu ile hareket ediyorsunuz.Ayrı kalınca aşkım başıma vuruyor.ayni evdeyken boyle değildik.aylarca sevismedigimiz olurdu.anlasamazdik.kavgalar çok oluyo.seviyorum ama.sonu yok
Hanımefendi bir sevişmek istedim diye tutturmuşsunuz şaka mısınız ?İkna etmek istemedim.sevismek istedim kocamla
Bilmiyorum belki amacı beni bu süreçte hamile bırakıp kötü duruma düşürmek.belki baştan beri yirtikti.evet prezervatif gereklievet bende ona takildim zaten vajinusmus prezervatife ne gerek var birden gelişen olayda hangi ara bulundusurtunmeyleyse nasıl yırtıldı
Prezervatif neden yırtılsın ki durdugu yerde yirtilmaz iğneyle delinince yirtilir herhalde iliskide de yirtilcagini sanmiyorum benAcaba masusdan yırtılmış prezertavif mi kullandı.supheleniuorum
Nasıl yırtıldığı mi bilmiyorum.az Muz değil bildiğin makasla kesilmiş gibi yirtikti ışıklar açıldığında gördüm.takarken görmedim.mantiksizevet bende ona takildim zaten vajinusmus prezervatife ne gerek var birden gelişen olayda hangi ara bulundusurtunmeyleyse nasıl yırtıldı
Öyle değil.bastan uca kesilmişti.az bişi degilPrezervatif neden yırtılsın ki durdugu yerde yirtilmaz iğneyle delinince yirtilir herhalde iliskide de yirtilcagini sanmiyorum ben
kafam allak bullak oldu valla uykumda kaçtı simdi sizin sevismenizdenBilmiyorum belki amacı beni bu süreçte hamile bırakıp kötü duruma düşürmek.belki baştan beri yirtikti.evet prezervatif gerekli
Ayni evdeyken aylarca sevismemek neden demekki sende inatsınAyrı kalınca aşkım başıma vuruyor.ayni evdeyken boyle değildik.aylarca sevismedigimiz olurdu.anlasamazdik.kavgalar çok oluyo.seviyorum ama.sonu yok
Adamın evine siz gitmişsiniz yahu..Bilmiyorum belki amacı beni bu süreçte hamile bırakıp kötü duruma düşürmek.belki baştan beri yirtikti.evet prezervatif gerekli
Bana bunu masusdan yaptı.hem korunuyorum dedi gebelik olursa da sevinerek tam bosanirkenPrezervatif neden yırtılsın ki durdugu yerde yirtilmaz iğneyle delinince yirtilir herhalde iliskide de yirtilcagini sanmiyorum ben
Peki yaşi kac kocanin ve sen kac yasindasin degisik seyler söylüyorsun kafam karıştıÖyle değil.bastan uca kesilmişti.az bişi degil
Evet ama ben prezervatif kullan dedim.bilerek mi yırttı bolmiyorumAdamın evine siz gitmişsiniz yahu..
İkimiz 36Peki yaşi kac kocanin ve sen kac yasindasin degisik seyler söylüyorsun kafam karıştı
O prezervatif o şekilde yirtilamaz.sanirim masusdan yaptı bunukafam allak bullak oldu valla uykumda kaçtı simdi sizin sevismenizden
Hayir yasinizda ergin bir yaş miş cocuk gibi o adamda kusura bakma kufur hakaret bence sende onu tahrik edici konustun. Kafam yandi ablaİkimiz 36
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?