Anlaşmalı açın hemen sonuçlanırHanımlar merhaba 8 senelik evliyim.Eşim bir sinir anında “gel adliyeye gidelim boşanalım” dedi.Benden alttan almamı özür dilememi bekledi sanırım.Bende “gidelim tamam’ dedim. Geldi hemen gittik geri ailesi geldi götürdü onu ama ben hazmedemiyorum bu çok ağır bir durum 10 gündür yok ses falan bende bitsin istiyorum çünkü adliyeye kadar götürülmek altı boş bir şey için bir de kaldırabileceğim bir şey değil.Dava bekliyorum gelmedi ben açmalı mıyım ondan mı beklemeliyim.Hangisinin bana kazanımı olur bilgisi olanlar desteğinizi bekliyorum
Bu saatten sonra o adamla yüzyüze bakabilir misiniz ? Hiçbir şey olmamış gibi davranabilir unutabilir misiniz ?Hanımlar merhaba 8 senelik evliyim.Eşim bir sinir anında “gel adliyeye gidelim boşanalım” dedi.Benden alttan almamı özür dilememi bekledi sanırım.Bende “gidelim tamam’ dedim. Geldi hemen gittik geri ailesi geldi götürdü onu ama ben hazmedemiyorum bu çok ağır bir durum 10 gündür yok ses falan bende bitsin istiyorum çünkü adliyeye kadar götürülmek altı boş bir şey için bir de kaldırabileceğim bir şey değil.Dava bekliyorum gelmedi ben açmalı mıyım ondan mı beklemeliyim.Hangisinin bana kazanımı olur bilgisi olanlar desteğinizi bekliyorum
Ne yapacaklarmış oğullarını..biz Gittik ailesi orada durun yapmayın dedi oğullarını ikna etti götürdü..
Başlarına kalacak diye korkmuşlardır.Bu saatten sonra turşusunu kurarlar umarım. Ne hikmetse o ana kadar onlarda sevmiyorlardı oğullarını..
Çocuk musunuz neden aileleriniz alıp götürüyor sizi?Yok benim ailemde geldi beni aldı saçma sapan durumlar 32 yaşındayım ilk defa adliye gördüm sayesinde.
Yazınızı detaylı anlatıp düzenleseniz keşke . Hiç bir şey anlaşılmıyor. Kaç yıllık evlilik,kaç çocuk ,mal mülk ne var üstünüze . Siz çalışıyor musunuz. İlk defa mı kavga ediyorsunuz yoksa sık sık mı.Mal paylaşımı nasıl oluyor anlaşmada acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?