Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler...yazarlarsa sevinirim nasil oldugunu.Vazgecilebiliyo diye biliyorum avukat arkadaslar gorduklerinde yazarlar konunuz ustte kalsin diye yaziyorum. Nacizane fikrim ayni suda iki kere yikanilmaz.
Beni hatirladiniz demek..evet cok zor gunler gecirdim.Lila lütfen böyle birsey yapma aç eski konularını oku.
Beni hatirladiniz demek..evet cok zor gunler gecirdim.
Değersiz hissettiğiniz bir evliliği neden devam ettirmekte kararlısınız? Nasıl bir şey yaşandı ki boşanma davasından sonra gerekçeli karar yazılmadan bu işten vazgeçtiniz?Arkadaslar anlasmali bosanma davasi goruldu ve bosanma karari verildi.ama henuz gerekceli karar yazilmadi.bu asamada bosanmadan vazgecme olurmu?olursa nasil olur?bosanmadan feragat yapan bilen varmi?
Sanirim gerekceli karar teblig edildikten sonra 2 hafta itiraz varsa bosanmaktan vazmi gectiniz esiniz evden gittimi 2 .5 ay bekledim ben gerekceli karari yazmalari cok uzun sürdüArkadaslar anlasmali bosanma davasi goruldu ve bosanma karari verildi.ama henuz gerekceli karar yazilmadi.bu asamada bosanmadan vazgecme olurmu?olursa nasil olur?bosanmadan feragat yapan bilen varmi?
Nasıl dava mi ertelendi.Arkadaslar anlasmali bosanma davasi goruldu ve bosanma karari verildi.ama henuz gerekceli karar yazilmadi.bu asamada bosanmadan vazgecme olurmu?olursa nasil olur?bosanmadan feragat yapan bilen var
Bekleme dönemi oluyor mu ?Sanirim gerekceli karar teblig edildikten sonra 2 hafta itiraz varsa bosanmaktan vazmi gectiniz esiniz evden gittimi 2 .5 ay bekledim ben gerekceli karari yazmalari cok uzun sürdü
Adam defaten sevmedigni yuzune soyledi kac kere ama lila evli kalmak icin direniyor simdi deVazgecilebiliyo diye biliyorum avukat arkadaslar gorduklerinde yazarlar konunuz ustte kalsin diye yaziyorum. Nacizane fikrim ayni suda iki kere yikanilmaz.
Gerekçeli karar yazılana kadar kesinleşme olmuyor bu da ortalama 1-2 ay gibi bir süreye tekabül ediyorBekleme dönemi oluyor mu ?
Hakim durusmada bosanmalarina karar verildi diyor pesine gerekceli karar cikiyor normalde 1 ay diyor bekleme suresi benim cok uzundu 2.5 ay bekledik sanirim yogunlardi neyse .sonra teblig olacak taraflara .sonra itiraz sureci olacak sonuca itiraz etme varsa o sirada lakin kismi bosanma diye birsey varmis onuda avukt ardslar dhaa iyi bilirBekleme dönemi oluyor mu ?
Peki vazgecmek nasil olur?ne yapmak lazim?istinafa mi tasimak lazim karari?davaci veya davali vazgecebilirmi?Hüküm kesinleşinceye kadar yani gerekçeli karar yazıldıktan sonra taraflara tebliğ edilip iki haftalık istinaf süresi doluncaya kadar vazgeçebilirsiniz.
Gerekceli karar e devlettende gozukurmu yazilinca?Sanirim gerekceli karar teblig edildikten sonra 2 hafta itiraz varsa bosanmaktan vazmi gectiniz esiniz evden gittimi 2 .5 ay bekledim ben gerekceli karari yazmalari cok uzun sürdü
Gerekceli karar e devlettende gozukurmu yazilinca?
Adam defaten sevmedigni yuzune soyledi kac kere ama lila evli kalmak icin direniyor.
Anlasmaliydi,davayi o acti.Ne çabuk dava görüldü adam imzaladimi tekte protokolü ses etmedimi hic