• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma davasi?

lilakalem

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
542
202
303
Diğer
Arkadaslar anlasmali bosanma davasi goruldu ve bosanma karari verildi.ama henuz gerekceli karar yazilmadi.bu asamada bosanmadan vazgecme olurmu?olursa nasil olur?bosanmadan feragat yapan bilen varmi?

Vazgecerseniz daha zor gunler kapida. 1 cocukla bosanan arkadasim 3 ay sonra yeniden evlendi kocasiyla. Geldi 2 senede 2 cocuk dogurdu 2 zincir daha takti ayagina. Onceden kocasi sadece yasadigimiz sehirde aldatiyodu kizi. Smdi uluslararasi bi aldatma mevcut. Iyi olsa eski olmazdi unutmayin
Beni hatirladiniz demek..evet cok zor gunler gecirdim.

Arkadaslar anlasmali bosanma davasi goruldu ve bosanma karari verildi.ama henuz gerekceli karar yazilmadi.bu asamada bosanmadan vazgecme olurmu?olursa nasil olur?bosanmadan feragat yapan bilen varmi?
Değersiz hissettiğiniz bir evliliği neden devam ettirmekte kararlısınız? Nasıl bir şey yaşandı ki boşanma davasından sonra gerekçeli karar yazılmadan bu işten vazgeçtiniz?

Sanirim gerekceli karar teblig edildikten sonra 2 hafta itiraz varsa bosanmaktan vazmi gectiniz esiniz evden gittimi 2 .5 ay bekledim ben gerekceli karari yazmalari cok uzun sürdü

Ne çabuk dava görüldü adam imzaladimi tekte protokolü ses etmedimi hic

Bekleme dönemi oluyor mu ?
Hakim durusmada bosanmalarina karar verildi diyor pesine gerekceli karar cikiyor normalde 1 ay diyor bekleme suresi benim cok uzundu 2.5 ay bekledik sanirim yogunlardi neyse .sonra teblig olacak taraflara .sonra itiraz sureci olacak sonuca itiraz etme varsa o sirada lakin kismi bosanma diye birsey varmis onuda avukt ardslar dhaa iyi bilir

Back
X