- 15 Şubat 2015
- 13.354
- 47.111
- 798
Ortak karardi.en son ben istedim.
Tamam ama esinizde kabul etmiş. Karsilikli olarak barisma karari almadiysaniz neden davayi iptal etmek istiyosunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortak karardi.en son ben istedim.
Yani yani ne desem az ama sen görmüyorsun az cok konularini biliyorum pisman olsa barissaniz bile 1 yil yine iyi sonrasi âdam yine evlendigine pisman senin esin pismanlik adami anlattigin kadari ile ona sor seninle evlendigne pisman cocuk oldu ona pisman işine pisman ailesine pismandir tatminsiz bir adam benceAilesi hic aramadi.
Sanirim 20 temmuz baslangic 31 agustos sonAdli tatil ne zaman
Lila yanlis anlamada biz adami hep suçluyoruzda acaba takinti yapip bu kadar seye ragmen boşanmak istemiyorsan bana esine asiri takmis gibi geldi olay baska boyuta gidicek gibi .Yani adami bunaltiyormusn her konuda adamin ozgurluk alani varmi yoksa sureklu nerdesin ne yapıyorsun diye darliyormusin adamiBir gonul davasi..
Adm bosanacak .dönmeyecek hissiyatim o yöneO kadar şey yaşadınız dava olduğunu duyunca şaşırmıştim onu da eşiniz açmış . Vazgeçin bakalım bu yaşadıklarınizin iki üç kati olacak
Hayir israr edince kadin, erkegin peşinden kosunca ,erkk nefret ediyor acayip soguyor kadindan ve erkkleri hic tanımıyor. Erkkler kacan kovalanir mantiginda bir kadin ne kadar ulasilmazsa o kadar vazgecilmez oluyor icindeki avcilik gudusunden dolayi...Böyle dramatik takılınca romantik değil ezik oluyorsunuz bilin.Adam neler diyordur içinden size...
Adam protokol getirmis sana imzalamzsn cekismeli acardi.Son karar benimdi.
Kalitesiz erkekler için geçerli o avcılık olayı. Basit skor olayı.Hayir israr edince kadin, erkegin peşinden kosunca ,erkk nefret ediyor acayip soguyor kadindan ve erkkleri hic tanımıyor. Erkkler kacan kovalanir mantiginda bir kadin ne kadar ulasilmazsa o kadar vazgecilmez oluyor icindeki avcilik gudusunden dolayi...
Kalitesiz değil alma verme dengesi ve erkkler asla israrci bogan kadini sevmiyor.evliliktede gecerli kadin her zaman seni cok seviyorum senle hayat harika ama hata yaparsan kapida bulursun msjini vermeliKalitesiz erkekler için geçerli o avcılık olayı. Basit skor olayı.
Valla ben takıldığım bir sürü erkekte o olaya hiç rastlamadım. Alma verme dengesi farklı avcılık olayı farklı şeyler benim gözümde. Yapışan insanı kadında sevmez erkekte cinsiyetten bağımsız bir durum. Sondaki mesajda her iki cinsiyet için geçerli. Ve dediğim hibi genelde kalite ile alâkalı benim gözümde. Kaliteli insanlarda hiç bu soruna rastlamadım. İlkel dönem erkeklerinden uzak durmak kesin çözüm.Kalitesiz değil alma verme dengesi ve erkkler asla israrci bogan kadini sevmiyor.evliliktede gecerli kadin her zaman seni cok seviyorum senle hayat harika ama hata yaparsan kapida bulursun msjini vermeli
Konu sahibine müthiş bir iyilik yaparAdm bosanacak .dönmeyecek hissiyatim o yöne
O neydi giizzzBir gonul davasi..
Sadece sureci ogreniyorum.Değersiz hissettiğiniz bir evliliği neden devam ettirmekte kararlısınız? Nasıl bir şey yaşandı ki boşanma davasından sonra gerekçeli karar yazılmadan bu işten vazgeçtiniz?
Sebep? Hayır yani siz vazgecince hersey güllük gülistanlık mi olacak?Sadece sureci ogreniyorum.
Adam ben bosanmaktan vazgectim yalvaririm ayrilmayalim dedi mi?Son karar benimdi.
Yok kiskanmazdim ama birlikte gezmek isterdim.Lila yanlis anlamada biz adami hep suçluyoruzda acaba takinti yapip bu kadar seye ragmen boşanmak istemiyorsan bana esine asiri takmis gibi geldi olay baska boyuta gidicek gibi .Yani adami bunaltiyormusn her konuda adamin ozgurluk alani varmi yoksa sureklu nerdesin ne yapıyorsun diye darliyormusin adami
Mahkemeye dilekçe vermeniz yeterli olacaktır.Peki vazgecmek nasil olur?ne yapmak lazim?istinafa mi tasimak lazim karari?davaci veya davali vazgecebilirmi?
O birlikte gezer miydi peki?Yok kiskanmazdim ama birlikte gezmek isterdim.