• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma davasi?

Ailesi hic aramadi.
Yani yani ne desem az ama sen görmüyorsun az cok konularini biliyorum pisman olsa barissaniz bile 1 yil yine iyi sonrasi âdam yine evlendigine pisman senin esin pismanlik adami anlattigin kadari ile ona sor seninle evlendigne pisman cocuk oldu ona pisman işine pisman ailesine pismandir tatminsiz bir adam bence

Bir gonul davasi..
Lila yanlis anlamada biz adami hep suçluyoruzda acaba takinti yapip bu kadar seye ragmen boşanmak istemiyorsan bana esine asiri takmis gibi geldi olay baska boyuta gidicek gibi .Yani adami bunaltiyormusn her konuda adamin ozgurluk alani varmi yoksa sureklu nerdesin ne yapıyorsun diye darliyormusin adami

Böyle dramatik takılınca romantik değil ezik oluyorsunuz bilin. 🙄 Adam neler diyordur içinden size...
Hayir israr edince kadin, erkegin peşinden kosunca ,erkk nefret ediyor acayip soguyor kadindan ve erkkleri hic tanımıyor. Erkkler kacan kovalanir mantiginda bir kadin ne kadar ulasilmazsa o kadar vazgecilmez oluyor icindeki avcilik gudusunden dolayi...

Hayir israr edince kadin, erkegin peşinden kosunca ,erkk nefret ediyor acayip soguyor kadindan ve erkkleri hic tanımıyor. Erkkler kacan kovalanir mantiginda bir kadin ne kadar ulasilmazsa o kadar vazgecilmez oluyor icindeki avcilik gudusunden dolayi...
Kalitesiz erkekler için geçerli o avcılık olayı. Basit skor olayı.

Kalitesiz erkekler için geçerli o avcılık olayı. Basit skor olayı.
Kalitesiz değil alma verme dengesi ve erkkler asla israrci bogan kadini sevmiyor.evliliktede gecerli kadin her zaman seni cok seviyorum senle hayat harika ama hata yaparsan kapida bulursun msjini vermeli

Kalitesiz değil alma verme dengesi ve erkkler asla israrci bogan kadini sevmiyor.evliliktede gecerli kadin her zaman seni cok seviyorum senle hayat harika ama hata yaparsan kapida bulursun msjini vermeli
Valla ben takıldığım bir sürü erkekte o olaya hiç rastlamadım. Alma verme dengesi farklı avcılık olayı farklı şeyler benim gözümde. Yapışan insanı kadında sevmez erkekte cinsiyetten bağımsız bir durum. Sondaki mesajda her iki cinsiyet için geçerli. Ve dediğim hibi genelde kalite ile alâkalı benim gözümde. Kaliteli insanlarda hiç bu soruna rastlamadım. İlkel dönem erkeklerinden uzak durmak kesin çözüm.

Lila yanlis anlamada biz adami hep suçluyoruzda acaba takinti yapip bu kadar seye ragmen boşanmak istemiyorsan bana esine asiri takmis gibi geldi olay baska boyuta gidicek gibi .Yani adami bunaltiyormusn her konuda adamin ozgurluk alani varmi yoksa sureklu nerdesin ne yapıyorsun diye darliyormusin adami
Yok kiskanmazdim ama birlikte gezmek isterdim.

Back
X