Acaba kesinlesme olana kadar nasil bir yol izlenir vazgecince?Gerekçeli karar yazılana kadar kesinleşme olmuyor bu da ortalama 1-2 ay gibi bir süreye tekabül ediyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba kesinlesme olana kadar nasil bir yol izlenir vazgecince?Gerekçeli karar yazılana kadar kesinleşme olmuyor bu da ortalama 1-2 ay gibi bir süreye tekabül ediyor
Bir gonul davasi..Neden vazgecmeyi düşünüyorsunlilakalem
Bir gonul davasi..
Diğer sorulara neden cevap vermiyorsunuz?Anlasmaliydi,davayi o acti.
Hayir.Aldatildiniz mi?
Hayir.
Evet ama 1 aydan önce yazilmaz genelde adli tatilde geldi kendi kanatim sizinki eylülü bulur avt hnmlar tam bilgi verri adli tatil olayida var çünküGerekceli karar e devlettende gozukurmu yazilinca?
Barisma adam davayida acmis lila dönme adama pisman olur mu diyorsun aileler ne dediAnlasmaliydi,davayi o acti.
E devlet ten uyaba ordan dosya sorgulama ordan hersey geliyor zaten hukuk dosyasini secin .ezberledim artik ama dedigim gibi adli tatil geldi eylulu bulur bence karar sizdeGerekceli karar e devlettende gozukurmu yazilinca?
Böyle dramatik takılınca romantik değil ezik oluyorsunuz bilin.Bir gonul davasi..
Ayy boşanmışsın işte daha neyi zorluyorsunArkadaslar anlasmali bosanma davasi goruldu ve bosanma karari verildi.ama henuz gerekceli karar yazilmadi.bu asamada bosanmadan vazgecme olurmu?olursa nasil olur?bosanmadan feragat yapan bilen varmi?
Ayy.böyle hanzolara nasıl gönül veriyorsunuz siz yaBir gonul davasi..
Ortak karardi.en son ben istedim.Bosanmayi esiniz istemiş. Barismak istiyosa kendisi itiraz eder karara. Siz neden itiraz etmek istiyorsunuz ki?
Adli tatil ne zamanE devlet ten uyaba ordan dosya sorgulama ordan hersey geliyor zaten hukuk dosyasini secin .ezberledim artik ama dedigim gibi adli tatil geldi eylulu bulur bence karar sizde
Son karar benimdi.Ya bence dalga geçiyor başka açıklaması yok. Adam boşanma davasını açtı Adam boşanmak istedi