• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma davasi?

Duygulara soz gecmiyor
Bu duygu degil baska birşey .bence siz asiri hirsli birisiniz. bosaninca esinizin baska biriyle mutlu olma fikri sizi çıldırtıyor o yuzden evlilik altinda aslinda adama siz siddet uyguluyorsunuz bende boyle cikarim yaptim suan .terapi alin .bosanma kagidi getirmis adam önünüze. Hala isteseydim diyorsunuz

Duygulara soz gecmiyor
Eşin seni sevmiyor ama nasıl olacak , tek taraflı sevgi büyük işkence, her pisliğini cekeceksin ömür boyu, eskisi gibi rest de çekemezsin adam diyecek madem ben kötüyüm yanımda ne işin var , sizi bu kadar önemsemeyen adamı nasıl seviyorsunuz çok ilginç...

Davali olarak ben versem olmuyor galiba davacinin vermesi gerekiyor yaziyor nette.avukat arladasimda dedi oyle birsey yok vazgecme ancak istinaf mahkemesi ile olur.kafam karisti iyice.bir avukat cevap yazsa ne guzel olur veya avukat tanidigi olan?
Gerekceli karar yazılmadıysa eğer istinafa gitmeden boşanma davası iptal edilebiliyor dilekçeyle,hakim bize aynen böyle söyledi

O gün onun o halini görümce ben dil dırabildiğimi görünce var ya kuş gibi oldum. Ara ara hüzünleniyorum ama hayat devam ediyor çok şükür bugünüme. Ben mahkeme kalemini arayıp soruyordum yazıldı deyince gittim aldım
Ne kadar oldu boşanalı ?
Tek senin Alman yeterli oluyor mu ?

Eski konularınızı hatırlamıyorum bu konuda çok iyi anlamadım acaba boşanma esnasında eşinizin gözden çıkaramayacağı bir şey de mi vardı ortada ona kıyamayıp geri dönmeye mi kalktı temkinli onun o her neyse onu elde edip tekrar açacaktır davayı bilemiyorum

Bu duygu degil baska birşey .bence siz asiri hirsli birisiniz. bosaninca esinizin baska biriyle mutlu olma fikri sizi çıldırtıyor o yuzden evlilik altinda aslinda adama siz siddet uyguluyorsunuz bende boyle cikarim yaptim suan .terapi alin .bosanma kagidi getirmis adam önünüze. Hala isteseydim diyorsunuz
Yok degilim

Arkadaslar anlasmali bosanma davasi goruldu ve bosanma karari verildi.ama henuz gerekceli karar yazilmadi.bu asamada bosanmadan vazgecme olurmu?olursa nasil olur?bosanmadan feragat yapan bilen varmi?

Lila hanım, burada mussakka adıyla bir kullanıcı vardı. Kocası zavallı kadıncağızı, düzenini rahatını asla bozmam diyerek boşamıştı. Bir sene geçmeden influencer havalı bir ablayls nikah kıymıştı. Musakkacığım buralarda ellerini dizlerine vura vura vahlanıp duruyordu. Onu aklıma getirdiniz.

Hakkınızda hayırlısı olsun.biz diyeceğimizi dedik. Isten izin kalip 2 dkk mahkeme kalemine ugrayin kesin bilgi edinirsiniz .zaten dilekce kabul olur derse orda 2 dkk verrisiniz dilekce zor degil

Back
X