• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma davasi?

Esiniz versin peki madem bosanmak isterse zatwn ne yapabilirsiniz ki istemiyorsa gidip dilecek ver dyin tepkisi ne olacak .bence dini nikahla deneyin 1 yil sonra yine ayni .
Ben once boyle bit hak varmi onu merak ettim.onuda anlamadim.istinaf yolu aciksadece diyenler var dilekceyle olmazmis.

bunun iki sebebi var biri onu hala sevip kiskanmam ikinciside bir daha boyle olmayacak hissi.

O zaman neden ayrilmayi kabul ettiniz ki?

Belki de bosanip denemek isterseniz denemeniz en iyisi olur. Bosanma davasi ac, kesinlessin, vazgec, tekrar dilekcedir mahkemedir insanlari ugrastir...Devletin kurumlarini da bos yere mesgul etmemek lazim.

Ben once boyle bit hak varmi onu merak ettim.onuda anlamadim.istinaf yolu aciksadece diyenler var dilekceyle olmazmis.
Umarim avtk ardslar gorur ama benim anladigim anlasmali bosanmada durusmadan sonra biri gidip davali yadâ davaci gidip feragat dilekcesi verir.ki istemeyen taraf varsa da olay cekismeliye döner zaten cekismeli acilir

O karar kesinleşince rahatlayacaksınız. Herşey bitecek. Şu debelenmeleriniz boşuna, yok o da üzüldü yok yüzü düştü falan. Üzülecek adam bu raddeye getirmez, sizin yerinize o didinirdi iyi geçineyim diye. Şimdi kim gidecek 1+0 çorap kokulu bekar evine? Kendi haline üzülmüştür o.

Boşanın, sevgili olun.
Bakın bakalım size ve sevginize sadık kalacak mı nikah zorunluluğu olmadan.

O karar kesinleşince rahatlayacaksınız. Herşey bitecek. Şu debelenmeleriniz boşuna, yok o da üzüldü yok yüzü düştü falan. Üzülecek adam bu raddeye getirmez, sizin yerinize o didinirdi iyi geçineyim diye. Şimdi kim gidecek 1+0 çorap kokulu bekar evine? Kendi haline üzülmüştür o.
Yorumlarin cok eglenceli :)

Mantik olarak karar verdim.esim bana karsi ilgisizdi.
Bırak bacım. Önüne bak. Bu aşamaya kolay gelmemişsiniz. Açılmış bir sürü konun var. Hem de bir yılı aşkın süreye yayılmış. Düşünecek bişi kalmamış. Kendine eziyet etmekten başka birşey değil yaptığın.

Yavaş işleyen yargıyı birde böyle meşgul ediyorsunuz. Yargının artık bu tür meşguliyet veren şeylere caydırıcı yasalar eklemeli.

Bırak bacım. Önüne bak. Bu aşamaya kolay gelmemişsiniz. Açılmış bir sürü konun var. Hem de bir yılı aşkın süreye yayılmış. Düşünecek bişi kalmamış. Kendine eziyet etmekten başka birşey değil yaptığın.
Haklisin cok yiprandim.sadece kiskandigim icin onu boyleyim.

Keyfi birsey degil.sadece haklarimi ogreniyorum.
Kararını net vermemek, kararsız olmak, karardan dönmek haklı olduğunuzu göstermiyor. Bu tarz kararlar iyi düşünülüp verilmesi gerekir.

Mahkeme kalemine gidip hakkınızı öğrenmeniz daha sağlıklı ayrıca.

Kararın yazıldığı e devlete mi düştü ? Bizim de dava görüldü … boşanmak ağır psikolojik olarak üzücü , direk o an kurtuldum diyebildin mi zamanla mı rahatladın ?
O gün onun o halini görümce ben dil dırabildiğimi görünce var ya kuş gibi oldum. Ara ara hüzünleniyorum ama hayat devam ediyor çok şükür bugünüme. Ben mahkeme kalemini arayıp soruyordum yazıldı deyince gittim aldım

Back
X