DAvadan kac gun sonra yazilir gerekceli karar?Cook teşekkür ederim,evet başta tebliğ edilmemiş,ben gittim bunun için tebligat çıktı ama üzerinden 1 ay geçti hala kesinlesmedi,o zaman yakında kesinlesir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DAvadan kac gun sonra yazilir gerekceli karar?Cook teşekkür ederim,evet başta tebliğ edilmemiş,ben gittim bunun için tebligat çıktı ama üzerinden 1 ay geçti hala kesinlesmedi,o zaman yakında kesinlesir
KAc gunde yazildi sizinki?Gerekceli karar buyuk sehirde 1 ay icinde yaziliyor. Biz kararı elden almaya gittiğimizde istinaftan vazgeçme dilekcesi verdik, 1 hafta icinde karar kesinlesti.
Duygu mantik cakisti.mantigi sectim.Duyguların bitmediyse sonuna kadar yuvamda yuvam diyecektin.
Erkek müsveddeleri gibi kırk fikre girmiceksin. Net ol net
1 ay dedim yaKAc gunde yazildi sizinki?
Cok ayip.sizin iq nuzu bilememde kabaliginiz ortada..Iq kac basamakli bunun?
Neden vazgeçiyorsun...Peki vazgecmek nasil olur?ne yapmak lazim?istinafa mi tasimak lazim karari?davaci veya davali vazgecebilirmi?
Eger gugillarsaniz butun bilgiler var nette.Cok ayip.sizin iq nuzu bilememde kabaliginiz ortada..
Kusura bakmayin acin kendi konularinizi okuyun. Adamin size davranisini beyimleyen sizsiniz. Simdi de bosandik uzuldu beni seviyor diyen sizsiniz. Insan bir supheye dumuyor degilCok ayip.sizin iq nuzu bilememde kabaliginiz ortada..
Sonra ki mesajlarımda onu belirttim, davayı açan kimse o vazgeçebilir. Gerekçeli karardan sonra da verebilir. Karar kesinleşinceye kadar mümkün.Ama davayi acan o.gerekceli karardan sonrada olurmu?
Bizimki 4 günde yazıldı,ama genelde 1 hafta 10 gün icinde yapılıyormuş,hakim öyle demistiDAvadan kac gun sonra yazilir gerekceli karar?
Bu kadar sorunlu bir adamla evli kalmaya çalışmanın neresi mantıklı, resmen takıntı yapmışsınız, bari boşanma kararını bozmayın sadece dini nikahla deneyin olmazsa bişey kaybetmezsiniz, iyi giderse nikah kıyması kolay zaten , geçen burda eşiyle 2. Defa deneyen bir kadın vardı, tekrar nikah kıymadan eşiyle denemiş ama adam aynı adam değişmeyince evi terketmişti ve kadın nikâhı olmadığı için kendisini bağlayan bişey de olmadan kolayca yolunu ayırabildi , neden kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz ki anlamıyorum, ama bişey daha geliyor aklıma belki de eşiniz sizden usanıp kurtulmak istedi boşanmak isteyen en başından beri siz değildiniz, o yüzden de boşanmayı hazmedemiyorsunuz...Duygu mantik cakisti.mantigi sectim.
Cocugun rızkını neden birakiyon adama.nafaka ne verdiNafaka cok almadim :/
kafam karisik.aklim bosanmami soyledi ama uzuluyorum.Bu kadar sorunlu bir adamla evli kalmaya çalışmanın neresi mantıklı, resmen takıntı yapmışsınız, bari boşanma kararını bozmayın sadece dini nikahla deneyin olmazsa bişey kaybetmezsiniz, iyi giderse nikah kıyması kolay zaten , geçen burda eşiyle 2. Defa deneyen bir kadın vardı, tekrar nikah kıymadan eşiyle denemiş ama adam aynı adam değişmeyince evi terketmişti ve kadın nikâhı olmadığı için kendisini bağlayan bişey de olmadan kolayca yolunu ayırabildi , neden kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz ki anlamıyorum, ama bişey daha geliyor aklıma belki de eşiniz sizden usanıp kurtulmak istedi boşanmak isteyen en başından beri siz değildiniz, o yüzden de boşanmayı hazmedemiyorsunuz...
Geçmiş konularınıza baktım eğer boşanma kararını bozarsanız çok çekeceksiniz, eşiniz sizi sevmiyor değer vermiyor, çocuğu dahi mecburiyet olarak görüyor ayrıca ailesine bağımlı, siz daha neyinizi feda edeceksiniz en son akıl sağlığınız da gidecek , Şuan da asla sağlıklı düşünmüyorsun, yanlızlık korkun var o yüzden gerçeği göremiyorsun, terapiye gitmelisin , esin seni asla haketmiyor, sen saplantılı şekilde ona bağımlısın, ileride en çok çocuğuna zarar vereceksin ...kafam karisik.aklim bosanmami soyledi ama uzuluyorum.
Boşan ve yeni bir hayat kur çocuğun için , ne güzel maddi bağımlılığın da yok ailen de seni destekliyor, gezip tozup tatillere gitmek , hayatin tadını çıkarmak varken neden bu saçma adamı ve ailesinin dertlerini çekmekle uğraşacaksın ki ...kafam karisik.aklim bosanmami soyledi ama uzuluyorum.
Dini nikahlı kalmakta mantıklı gibi. Zaten değişmeyecek sende denedim olmadı diye içini rahatlatırsın en azındanDuygu mantik cakisti.mantigi sectim.
2 hafta içinde itiraz hakkı var tarafların. İki hafta sonrasında bir itiraz yoksa gidip yine imza atmanız gerekiyorArkadaslar anlasmali bosanma davasi goruldu ve bosanma karari verildi.ama henuz gerekceli karar yazilmadi.bu asamada bosanmadan vazgecme olurmu?olursa nasil olur?bosanmadan feragat yapan bilen varmi?