• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma davasi?

Yok kiskanmazdim ama birlikte gezmek isterdim.
Sana şunu diyebilirim madem istemiyrsun bosanmak adam zaten ayridir heralde suan evi vs ayri yerde .gerekceli karar kadar suren bayagi var her hafta sonu cocugu ona ver ve gez arsdsimla buluşacam isim cikti vs vs de ama cok aciklamali konusma detay verme herseye ragmen gururunu ezecen oda ayri neyse . bazen de hafta icide aksam 1 2 saat birak ya döner ya donmez ozgur free harika kadin imajini ciz .umarim nafaka iyi talep ettin ondan zaten her hafta cocugu bırakırsan barisma olmazsa adami artik sal bi sal onu .o zaten bosandiginada pisman olacak

Gerekçeli karar yazılmadan birlikte adliyeye başvurursanız dava düşüyor,evlilik devam ediyor diye biliyorum.yakin zamanda anlaşmalı boşandım,hakim bu sekilde anlatmıştı vazgeçecegimizi düşünerek...

• Beğen
Reactions: Cac
Gerekçeli karar yazılmadan birlikte adliyeye başvurursanız dava düşüyor,evlilik devam ediyor diye biliyorum.yakin zamanda anlaşmalı boşandım,hakim bu sekilde anlatmıştı vazgeçecegimizi düşünerek...
Birlikte mi? Tek tarafin basvurmasi yeterli mi?

Yalniz gidim gidim soru soruyoruz gidim gdim cvp aliyoruz🤣🤣
Yok alamiyoruz. Adam da vazgecti mi diyorum, cevap yok. Muhtemelen adamjn biseyden haberi de yok, niyeti de. Eger lilakalem tek basina vazgecip karari etkilerse adam hepten fittirir. Anca sureci uzatir, adam bosanmakta israrliysa sonuc degismez ki

Yok alamiyoruz. Adam da vazgecti mi diyorum, cevap yok. Muhtemelen adamjn biseyden haberi de yok, niyeti de. Eger lilakalem tek basina vazgecip karari etkilerse adam hepten fittirir. Anca sureci uzatir, adam bosanmakta israrliysa sonuc degismez ki
Bi ara bosanmalardan döndük dedi .adamin ilk vukuati degil. Adam vazgecmedi bence ama pisman olacak lilanin kocasi dunyaya pişmanlık icin gelmis.du ogrenecez az kaldi.

Son düzenleme:
Davayi acan o.benim dilekce vermem yeterli olurmu?o verecekse hangi asamada vermeli?gerekceli karardan sonrami?

Barışacaksan kuru kuruya barışma nolursun. Biraz cilve yap naz yap, altın bilezik aldır bir şey yap. Kenarda durur birikim olarak en azından.

Peki vazgecmek nasil olur?ne yapmak lazim?istinafa mi tasimak lazim karari?davaci veya davali vazgecebilirmi?
Mahkemenize gidip bir dilekçeyle boşanmaktan vazgeçtiğinizi, dosyanın hüküm ve sonuçlarıyla birlikte kaldırılmasını talep edebilirsiniz. Karar kesinleşinceye kadar böyle bir hakkınız var. Yurdumun saf kadınları için büyük bir hak tabi. Keşke yapmasanız ama illa kendime bu kötülüğü yapıcam diyorsanız kimse bişey diyemez

Arkadaslar anlasmali bosanma davasi goruldu ve bosanma karari verildi.ama henuz gerekceli karar yazilmadi.bu asamada bosanmadan vazgecme olurmu?olursa nasil olur?bosanmadan feragat yapan bilen varmi?
Anladığım kadarıyla kötü giden bir evliliğiniz sizi sevmeyen bir eşiniz varmış, sorduğunuz soruya avukat üyeler ya da boşanma davası açmış üyeler cevap yazar lakin kötü bir evlilik sevmeyen bir eş için boşanma kararını iptal etmeye çalışmak niye? Davanın iptali için başvuracak kişi eşiniz ise şahsen yerinizde olsam onun itirazına itiraz eder boşanmanın gerçekleşmesini sağlarım, yok boşanmaktan vazgeçen taraf sizseniz de böyle bir kocaya geri dönecekseniz bundan sonra onunla yaşayacağınız hiçbir kötü anı kadere bağlamayın, kaderim böyleymiş dünyaya çile çekmeye gelmişim deyip kaderi suçlamayın zira davayı iptal ettirirseniz yaşayacaklarınızın temelini ellerinizle atıyorsunuz.

Davayı açan oysa vazgeçecek olan da o. Şu aşamada da vazgeçebilir. Gerekçeli kararı beklemeye gerek yok
Sanırım avukatsınız,ben de bisey sorabilir miyim? Mayıs ayinda anlaşmalı boşandım,esim farklı bi sehirde yaşadığı için gerekceli kararı almadi ve almak içinde gelmeyecek sanirim.bu durumda karar ne zaman kesinlesir

Sanırım avukatsınız,ben de bisey sorabilir miyim? Mayıs ayinda anlaşmalı boşandım,esim farklı bi sehirde yaşadığı için gerekceli kararı almadi ve almak içinde gelmeyecek sanirim.bu durumda karar ne zaman kesinlesir
Avukat değilim, yine de söyleyebilirim gerekçeli kararı mahkeme tebliğ eder. Tebliğ edildiğine dair belge mahkeme kalemine ulaşınca kesinleşme işlemlerini yapar. Siz hızlı olmasını istiyorsanız kaleme gidebilirsiniz, gelip almayacak tebliğ yapılmasını istiyorum diyebilirsiniz. Bazen yoğunluktan ihmal edilebiliyor

Back
X