boşanma davasına 23 gün kaldı benim kafam çok karıştı...

Davayı açan kadınsa kadın gitmeli diye düşünüyorum ben

Mantıklı olan da bu değil mi dir zaten

Benim mantıgıma ters geldiği için sordum..

Adam yapacagını yapmış,kadını hayatından bezdirmiş ,kadın davayı açtı diye ewi terk etmek neden ona düşsünki...

Her ne olursa olsun erkeğin ewi terk etmesi gerekir diye düşünüyorum..Awukat arkadaşlar varsa lütfen bunu cevaplandırsınlar..Gerçekten çok merak ettim bu konuyu..

Benim aklıma takılan bi konu var..Neden erkek ewi terketmiyo kadın terk etmek zorunda kalıyo..Yani adam ewden ayrılmıyo diye neden kadının boşanma davası düşüyo??

mantıklı birsoru, ama hukukta bu şöyle değerlendirilyor canım.
eğer aynı evde kalınabiliyorsa demek ki boşanmayı gerektirecek bir durum yokmuş gibi değerlendirilerek boşanma dilekçesinin geçersilziğine karar verilir. (bence de saçma ama bu böyle)

ayrıca, erkek evden ayrılmıyorsa polise gider şikayette bulunursun. sonra erkek evden uzaklaştırma cezası alır.

Cevaplandırdıgın için çok teşekkürler..
Demekki şikayette bulunuldugunda böyle bi hakkımız var..Sevindim bu duruma..

benim fikrm eşinizle konşmanız ve bı süre ondan yıne uzak durmanız.belkıde gercekten düzelmıştır.deneyerek görun derim.ilerde pişman olmamak adına.son bir sans verin.en azından kızınız için

şans ver diyenleri anlayamıyorum vallahi.dayak ye,kötü söz işit,insan yerine konma ama adam seni bir

kere yemeğe götürünce hemen şans ver.

canım,bence sen ona 3 yılda sayısız şanslar vermişsin dayak yemişsin susmuşsun.kötü muamele

görmüşsün katlanmışsın,yani yeterince şans vermişsin.artık dayanamayacak noktaya gelmişsinki

dava açmışsın.ha değişir mi diye kafan karışıyorsa,bence değişmez.ama yine de sen bilirsin.

umarım herşey gönlünce olur.

işin içinde bir aldatma falan yoksa bir şans daha ver bence belliki hatasını anlamış .

ha çok ilginçgamyoncuiremsu.
aldatma olursa şans verme, ama sekiz aylık hamileyken bile dayak yesende,hastanelik olsanda ,aldatmanın yanında ne ki,
işte o zaman şans ver!!!!
aşağılan, devamlı şiddet gör, (hamileyken de üstelik),hakaret işit,,hastalandığında gıkı çıkmasın,lüksüne ayırsın ,seni hastaneye götürmesin,ama bunlar bir şey değil canımmm.
şans ver!!!!!.
aldatma yanında bunların lafımı olur alt tarafı 8 aylık hamileyken dayak yemişsin,bebek o an düşebilirdide,ama bak düşmemiş.... adamcağız, bunu düşünememştir canım,.
şans ver!!!!
hey Allahım,daha neler okuyacağım şu forumda.

Okpit gel canım biz oyunlara yada mizaha takılalımolumunekankayizsmile

Yoksa valla tımarhanelik olacaz.eyvahedigeldismile

Okpit gel canım biz oyunlara yada mizaha takılalımolumunekankayizsmile

Yoksa valla tımarhanelik olacaz.eyvahedigeldismile

az kaldı valla, keçileri kaybetmeme..

yok..bir derdim vara bakmayım ben. yoksa, gerçekten bakırköy yolu göründü bana...:a015:

akannehir oyyy yeni gördüm bunu...8 aylık hamilelik dayak, bebek 6 aylık evden kovmalar..tıkandım... başta yazdığımı geri alıyorum... bu adamdan birşey olmaz.. alsanaalsanasmile

arkadaşım kusura bakma o şans ver diyenlerin biride benim ben dayak yediğini hamileyken üstelik oraları kaçırmışım ondan yazdım bi şans ver diye kim olursa olsun yuvasını yıkmasını istemem öyle şeyler varsa tabiki ayrılsın .ben sadece ilgisiz biri diye anladım ilk konuda.

Kardesim kimsenin vebalini alamam ama bir iki fikrimi yazmadan edemedim. Bir mademki bu tarz ilgili ve iyi davranmak ona ters olan dans etmek bile bu kadar kolaydı ne diye sana onca eziyet etti demi bu "adam" Adam denmezde kusura bakma ne olur. Muhtemelen boşanma davasini cektigin an yada kisa sure sonra değişecek yine eskisi gibi olacak. O yuzden sonra sana zaten bosanamazdinki blöf yaptın deme fırsatı vermr ona. Bence git mahkemeye ve orada hakim sorduğunda dusunmek istedigini soyle. Bi ödü b.kuna karışsın. Az bi korku bi bedel odesinki bir daha kolay kolay cesaret edemesin. Neden kolay kolay yazdımda hic cesaret edemesin yazamadım biliyormusun. Cunku boyle insanlar kolay kolay degisemezler. O yuzden mahkemede düşünmek istiyorum bile desen yinede uzak davran. Mademki o asamaya geldij zaten hemej iki iyi davrandı diye vazgecme sadece karar vermeyi ertele. Yinede en doğru karari kendin vereceksin. Benim dediklerimi uygula illaki diyemem vebal alamam o yuzden Allah en doğru sekilde hareket etmeni nasip etsin

Canim sen degersiz degilsinki yıllardır ilk defa boyle davranıyormus simdiye kadar akli vicdani nerdeymis. Asil bu mide bulandırıcı. Birden düzelmez. Bu sabırla hemen tmm bosanmicam demek yerine ona yine eskisi gibi olursan bu sefer bosanirim korkusunu köküne kadar hissettirmenle olur anca bence. Yinede vebal almak istemem dedigim gibi Rabbım yar ve yardımcın olsun

10 yıllık konu.

Erkek psikolojisinden hiç anlamıyorsun demekki...
O şu anda boşanılan taraf olmak istemediği için, kendini terkedilen olarak görmeye dayanamadığı için geçici bi süreliğine tüm enerjisini sarfedip vazgeçirmeye çalışıyor seni...
Kendi psikolojisini in dağılmasını istemediği için yapıyor bunu...Sen affedettikten kısa süre sonra özüne dönecektir ve yine seni suçlayacaktır...Hem de bu sefer daha da kötü davranarak, içinde intikam duygularıyla...Çünkü sen 1kere boşanmayı denedin ve devam ettiğinde içinde sana kin dolmuş bi erkek bulursun...Erkekler, boşanmak isteyen kadına mutlaka kinlenirler çünkü bu egolarını zedeler....kendi yaptıklarına bakmaksızın, İstenmeyen olmak bazıları için kabul edilemezdir...

Yani ne? Denenmişi deneme derim, sana hamileyken dayak atan bi insandan mucize bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…