- 25 Aralık 2017
- 58
- 17
- 3
- Konu Sahibi Patlamayancinmisir
-
Evet fark edebildiginiz uzere soru soruyorum yorum istemiyorum bu durumu yasayan birisini ariyorum kiymetli yorumunuz icin tesekkurlerDetay versende ona göre yorum yapsak....
Sürekli soru sorup duruyorsun...
telefisi mümkün olan şeyler yaşamıştım ve davaya gitmeden eski eşimle barışmıştık.Evlilikte telafisi mumkun olmayan seyler yasayip bosanma davasi acip cocuk icin donen var mi ?
bu yorumu çerçeveletip Kk nın girişine asalımtelefisi mümkün olan şeyler yaşamıştım ve davaya gitmeden eski eşimle barışmıştık.
çocugum da yoktu
ama değişen birşey olmadı
adam değişmedi yani, sonradan boşandık:)
insan yaşarken bazı şeyleri göremiyor ama, o yüzden kimseyi kınamamak gerekli diye düşünüyorum.bu yorumu çerçeveletip Kk nın girişine asalım
siz neden boşandınız bilmşyorum ama konu sahibi şiddet görmüş birden fazlainsan yaşarken bazı şeyleri göremiyor ama, o yüzden kimseyi kınamamak gerekli diye düşünüyorum.
ben o durumu yaşarken 26 yaşında idim
şuanda 38 yaşındayım
daha olgun mantıklı bakabiliyorum yaşananlara
bazen insanın hata da yapması gerekiyor ki aklında acaba kalmasın
o zaman yeniden denemeseydim belki de içimde kalırdı son bir şans verse miydim acaba diye
ama kalmadı yaşadım ve gördüm.
ve bunu tecrübe etmiş oldum.
ilk başta da yazdımsiz neden boşandınız bilmşyorum ama konu sahibi şiddet görmüş birden fazla
mutlaka yaz. Hakkında hayırlısı olsun BAhtsız bedevimÖnümüzdeki hafta duruşmaya gitmezsen şayet,bu bahsettigin kişi ben olcam...
Yazarım yine
mutlaka yaz. Hakkında hayırlısı olsun BAhtsız bedevim
elalem ne der? Şimdi evden ayrılmak yaşam değiştirmek büyük iş, kim uğraşacak? Diye diye bu adamların kölesi oluyorlarTabii ki var.
Canının, hayatının ve çocuklarının bir değeri olmadığını düşünen her kadın böyle bir adamdan boşanmaktan geri dönüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?