Bosanma davasindan dönen var mı

Arkadaslar derdim elalem degil bozulan duzen degil umrumda olan tek sey cocugum bir umut ona huzurlu aile ortami olusturabilir miydim diye surekli dusunuyorum siddet ve hakaret sebep ama ayri kaldigimiz sure icinde (1 aydir) duzelecegini bir daha asla yapmayacagini psikologa ve psikiyatr a gidecegini soyluyor ben de ileride pismanlik duymak istemiyorum ama bunu deneyimleyen onlarca kisi sonucun ayni oldugunu soyluyor ... tesekkurler hepinize

Son davamıZdan 10 gün önce bir otelde barıştık çok güzeldi iyiki de öyle olmuş diyorum şimdi oğlum eşim ben daha iti bir aile olduk

Evlilikte telafisi mumkun olmayan seyler yasayip bosanma davasi acip cocuk icin donen var mi ?
BENNN , boşanıp 1 hafta sonra kimsemin olmayışı iki çocugumdan başka hariç hayat şartları ev kredisi geçim ve onun o acınası halleri ve iki çocuk tekrar deneyim vs... 1 hafta sonra dilekçe ile geri çekildim . ne mi oldu 6 ay zor dayandık çünkü birleşme olduktan sonra yine aramızda cinsellik ve saygı ve sevgi yoktu mecburiyet baktim yine o mutsuz ben mutsuz çocuklar mutsuz tekrar açtık anlaşmalı olarak, 1 yıl olucak şubatta boşanalı ve öyle mutsuz bir ortam da yaşamktansa tek başına ama kafan rahat ortamda yaşamak daha iyi geliyor hepimize haaa çocuklar mı? onlar sen mutluysan mutlu . ki babalrı ilede çok rahatça görüşüyorlar en azından evde huzursursuzluk yok . onlar daha güçlü ....

Ehm biraz utanarak söylüyorum ama biz bundan önce 3 kere ayrildik ve cocuklar icin ve onun verdigi sözler yüzünden yine denedik. Sonuc olmuyor anacim.
Ama sayet adam terapi felan yapicam diyorsa, uzatktan seyret ama barisma, degisim olursa yine evine almadan deniyebilirsin.

Terapistlerin de elinde sihirli degnek yok ki. Bosanin bence. Once bir guzel tedavisini olsun. Sonra evlenmeden gorusun. Gozlemleyin degismis mi, degisti ise, ki ben sanmiyorum, o zaman yeniden evlenin.
Ben degiseni gormedim. Kimse degismez. Genler ayni cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…