- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
- Konu Sahibi Patlamayancinmisir
-
elalem ne der? Şimdi evden ayrılmak yaşam değiştirmek büyük iş, kim uğraşacak? Diye diye bu adamların kölesi oluyorlar
Ayni adamla mıBoşanıp yeniden evlendim,davadan donmedim ama :/
EvetAyni adamla mı
Pisman misin
EvetPisman misin
BENNN , boşanıp 1 hafta sonra kimsemin olmayışı iki çocugumdan başka hariç hayat şartları ev kredisi geçim ve onun o acınası halleri ve iki çocuk tekrar deneyim vs... 1 hafta sonra dilekçe ile geri çekildim . ne mi oldu 6 ay zor dayandık çünkü birleşme olduktan sonra yine aramızda cinsellik ve saygı ve sevgi yoktu mecburiyet baktim yine o mutsuz ben mutsuz çocuklar mutsuz tekrar açtık anlaşmalı olarak, 1 yıl olucak şubatta boşanalı ve öyle mutsuz bir ortam da yaşamktansa tek başına ama kafan rahat ortamda yaşamak daha iyi geliyor hepimize haaa çocuklar mı? onlar sen mutluysan mutlu . ki babalrı ilede çok rahatça görüşüyorlar en azından evde huzursursuzluk yok . onlar daha güçlü ....Evlilikte telafisi mumkun olmayan seyler yasayip bosanma davasi acip cocuk icin donen var mi ?
:) bayilanilasi kadınım Allah için ama işte herifim kıymetimi bilemedi Ahey ahey ahey: ((Aynı adamla mı?
EVET
Pisman mısın
EVET
BAYILDIMMMM :)
:) bayilanilasi kadınım Allah için ama işte herifim kıymetimi bilemedi Ahey ahey ahey: ((
Hadi inşallah : ))Hahahaha...
Olsun yıllandıkça degerleneceksin eminim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?