Boşanma düşüncesi..

Ben olsam böyle mükemmel bir eş için evliliğimi feda etmem ama eşimle de sakin bir zamanda bu durumu konuşurdum. Ve babasıyla görüşmek istemediğimi söylerdim. Babasını da anlamadım insanın evladı evlenir de hiç gitmez mi? Anlamadım gitti. Keşke bizim ülkemizde de sadece çiftler evlense.
 
fazla naif geldiniz bana. yani evet saçma sapan insanlarmış eş ailesi, hele o baba tam iskele babası ve insanın elbet siniri bozulur ama eşinizden ayrılmayı düşünecek kadar zayıf davranmamalısınız. hele ki kendi babanızla ve geliniyle kıyaslamak filan çok gereksiz, herkesin yapısı başka. mümkün olduğunca görüşmemekten ve zihninizi onlarla meşgul etmemeye çalışmaktan başka çareniz yok.
 
Madem eşiniz bu kadar mükemmel bir adam niye sizi sorunlu anne babası ile karşı karşıya getiriyor onu anlamadım. Kendi görüşür,kozlarını paylaşır,ister iyi anlaşır,ister küser,ama sizi muhatap etmez.
Benim ailem problemli insanlar olsa bayramdan bayrama bile karşılaştırmazdım eşimi. Niye üzülsün ki haksız yere?
 
Ben de eş ailesiyle görüşmüyorum, görüşmeyin silin, olmuyor mu? Eşiniz laf edecekse demek ki o kdr da iyi değilmiş. Ederse de etsin sizin psikolojinizden daha mı önemli? Ben 1 yılı geçti görüşmüyorum be bayramda ne seyranda. Telefondan da engelliler.
 
X