- 22 Mayıs 2019
- 929
- 563
- 18
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
Bankaya gıdıp bı dkeılde ogrenemz mısın ya. Altınlarıda dugun fotografların illa vardır benm aradas bosanırken esı bız hıc altın takmadık dıye mahkemege yalan soylemıstı kızıda altınlarımızı ver dıye sıkıstırıyordu. Kız mahkemeye dugun fotoglarını sundu he p kollarında altınlarla takı sırasında cekılen fotoları vs gostermıs. Esune vermemeknıcın hatta okadr cık altıb takılmıs kı bı kısmını esı bozdurmustu bızım oralarda juyumcular altıb alırken ve bozdururken kısılerın adı soyadını alır kuyuncudan ogrenemzmısınz bozduruldugnu kım adına vs oldugnu. Bilemedım valla hem bosanmak istiyorlar sen kabul edıncede yapılacak tum cırkıblıkleri yapıyolar

allahın cezaları ya ne emegın ne hakkın varsa hepsı haram zehır zıkkım zembelek olsun ınsallah ona ve aılesıne. yolları karanlık zifir ola bes. Sıızı bu duruma dusuren. Ya ben bazen esımle tartısırken benım haytım bu kadr basıtmı ısımı gucumu memlketımı aıkemı bırakıp senn yanına geleyım ısını gucunu yemegını yapayım bana bu kavgaları yasatman ıcın mı geldım dıyorum kımse bı kadınım hayatını hafıfe alaamaz. Kendıler bosansalar bıle bekar gıbı takılırken bız kadınlar malesef damgalı gibi hayat yasıyoruxz. Onlar ne kadr cirkefse sızde oyle olun avukatıda daha tecrubelı bırıylemı gorussenız