Boşanma Hakkın da

Hly166

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
77
72
8
32
İyi akşamlar kızlar.
Bu erkekler neyin kafasını yaşıyor acaba çok merak ediyorum.
Adama yani boşanmak üzere olduğum insana anlaşmalı dava açtığım zaman gelmedi çekişmeliye döndü şimdi benim onun hakkın da söylediklerimi ve isteklerimi kabul etmiyormuş.
Ben davayı geri çekecekmişim kendisi gidip anlaşmalı dava açacakmış da boşanacakmış.
Aklımla oynuyor aklınca çok garipler doğrusu🤷‍♀️

inanmayın...
Kesinlikle dava açmaz..
Amacı oyalamak , zaman kazanmak ..

bizdede ayni durum vala cekismeli de süründürüyor herkesi surekli goreceksin vs vs laflari ediyor

Adam seytanmis .siz çekişmeli boşanma davasını geri çekerseniz haklı ve şikayetçi olduğunuz konulardan tekrar dava acamazsiniz affetmis sayılırsınız .hadi anlasmaliyi açmadı !
Aynen adam tilki valla

Sakın davanizi geri çekmeyin. Çekişmeli dava süreci içinde de anlaşmalı boşanabilirsiniz.

İyi akşamlar kızlar.
Adama yani boşanmak üzere olduğum insana anlaşmalı dava açtığım zaman gelmedi çekişmeliye döndü şimdi benim onun hakkın da söylediklerimi ve isteklerimi kabul etmiyormuş.
Ben davayı geri çekecekmişim kendisi gidip anlaşmalı dava açacakmış da boşanacakmış.
Sakın geri çekmeyin. Bu kez de "beni affetti" deyip sizi her şeyden mahrum bırakabilir. Aman deyim

Kadın boşanmak istediğinde, bu erkeklerin yapmadığı çirkeflik kalmıyor. Sakın sakın geri çekmeyin. Madem anlaşmalı istiyor avukatınızın yanına gidin protokol hazırlansın imzalasın. Bu kadar basit.

İyi akşamlar kızlar.
Ben seninle anlaşmak istemiyorum deyin.zaten anlaşabilseydik ,bosanmazdik dersiniz 😬

Back
X