- 14 Aralık 2018
- 349
- 833
- 103
- Konu Sahibi Paradise lost
Aileme göre dövüyor babama ayrılacak dedim. Ayrılma adın çıkar dedi baskıladı ayrılamadım. O zamanlar işim de yoktu babama karşı gelemedim döneceğim yer belli çünkü. Evlendim babam eşime çok yüz verdi sen niye iş yapacan kızım yapr dedi kaç kere önünde. Bu kadınlar para kazandı mı zapt edemen param benim param der durur dedi. Önceden de ayrılmak istedim babam eşimle iş çevirdi beni bir oyuna getirip geri gönderdi. Gitmeyi istedim çünkü eşimi hep sevdim. Ama yine değişmeyen şeyler olduğunu gördüm. Çabalıyordu eşim ama arada yine hakaret ediyordu. Ablası yönetmeyi bırakmadı hep eşime arkamdan şunu böyle yap dedi. Aslında evliliğinizi ablası yönetti. Benim lafımın pek önemi yoktu.
Kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün hiç umrunuzda olmasın lütfen. Sizin hayatınız ve mutlulugunuz insanların ne dusundugunden çok daha önemli olmalı. Nasılsınız? Biraz daha iyisinizdir umarımÇok güzel yazmışsınız teşekkür ederim. Çevrem bana suçlar gibi konuştuğu için benim de psikolojim bozuluyor. Çok kötü seneryolat geliyor aklıma ilerisi için. Aslında şu an rahatım ama sanki boşanma dan sona büyük pişmanlık yaşayacak gibi hissediyorum. Ama mantıklı düşününce olaylar aklıma geliyor ve diyorum ki eşim beni sevse arkamdan ailesine ve herkese beni kötülemezdi. Ve kötülediği şeyler saçma yemek ve temizlik yapmıyor ona yaptırıyormuşum. Hepsi yalan haftada bir evi süpürüyor onu sorun ediyor. Ben bu hayatı hak edecek ne yaptım diyorum. Eşim seviyor diye yeri geliyordu en ağır yemekleri yapıyordum. Hamur açmayı bilirim sabahları gözleme yapıyordum. Evde ilk zamanlar pasta börek eksik olmazdı ben de yapmayı severdim. Temizlik deseniz bir kıyafeti kıyafetinkorışssın sen iş bilmiyorsun kıyafetler hepsi kırış kırış derdi. Ne var olabilir makinede fazla kalmış kırışmış maddi surum da iyi dana yenisini alırım derdim. Her kıyafetimi batırdın derdi. Sen yıka dedim bir iki yıkarken beni kazağı yüksek dereceye atmış 1 kere giydiğim kazak sündü giymedim tekrar. Ben ona bana yaptığını yapmadım. Olabilir işlerde sorun çıkabilir ama hiç tahammülü yoktu. Pissin der dururdu. 10 kere iyi yemek yapardım 1 kere kötü yapınca bunun tuzu eksik tadı yok derdi eksik bir şey varsa ben de görüyorum tolete et ne olacak aceleye gelmiş. Hikayem çok uzun aslında...