- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 31
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Denemedik ama uygulayacağını düşünmüyorumCift terapisi denediniz mi?
Ben çalışıyorum yani benim tayine var 9 ay.. Ona giderim fln diyorum ciddi olduğumu düşünmüyor bence ama yaptıkların da unutamıyorum çok çektirdi bana bilmiyorum inanın geçinmek te zorYani eski konuşmaları bilmiyorm da eşinizle bosanma hakkinda konuştunuz mi tepkisi nasil .aileniz arkanizda ise şimdi de bosanabilirsiniz çalışmiyorsunuz tayine cok var cekerim derseniz cekin cekemem derseniz baba evine gidim ne düşünceniz var
Memursaniz maasini bellidir nafaka gelecek mecbur cocuktan ötürü bence gecinirsiniz gideceginiz yere bagli az nafaka istemeyin eger bosanirsaniz biraz sıkarsiniz duzeniniz oturana kdr sinrasi gelir umarimBen çalışıyorum yani benim tayine var 9 ay.. Ona giderim fln diyorum ciddi olduğumu düşünmüyor bence ama yaptıkların da unutamıyorum çok çektirdi bana bilmiyorum inanın geçinmek te zor
Evet büyük bir şehre gitmezsem fevkalade geçinirim diye düşünüyorumMemursaniz maasini bellidir nafaka gelecek mecbur cocuktan ötürü bence gecinirsiniz gideceginiz yere bagli az nafaka istemeyin eger bosanirsaniz biraz sıkarsiniz duzeniniz oturana kdr sinrasi gelir umarim
Denemedik ama uygulayacağını düşünmüyorum
Çocuğun yanında bana vurmaya teşebbüs ediyor,bağırıyor çocuk için hangisi daha sağlıklı bilemedimCocuk olmasaydi bosan derdim ama cocugun hatrina oluru olabilir mi bak bence.
Tayin için normalde bu yıl yazın sürem doluyor yani 9 ayım fln var aslında konuştum ve evden ben gitmem sen git diyor ciddi ciddi. Kolaylık sağlayacak merhamet sahibi birisi değil.. Evet o duraktan yıllar önce inmem gerekirdiHaklarınızı araştırıp öğrenin, boşanma durumunda tayin isteme hakkınız var mı?? Ciddi konuşma yapıp evden gitmesini , boşandıktan sonra tayin hakkı gelene kadar bu evde durmak istediğinizi konuştunuz mu? Ciddi ve net adımlar atmadikca ne karşı tarafta ne de kendi içinizde kesin olamıyorsunuz.Zaman geçiyor ve sürekli inmeniz gereken durağı kaçırıp duruyorsunuz.
Çocuğun yanında bana vurmaya teşebbüs ediyor,bağırıyor çocuk için hangisi daha sağlıklı bilemedim
Evet tahammül edemiyorum aslında.. Yoksa belki şans verilebilir /di.. Bilmiyorum bu adamı idare edecek gücüm kalmadıKendin icin ve cocugun icin en iyi olani sen bilirsin. Oldukca sogumus ve tahammulun azalmis gorunuyor. Daha fazla yipratma kendini o zaman.
Belki psikologa gitsen rahatlarsin biraz.
Ama adamla anlaşamıyoruz sıfır..merhametsiz, anlayışsız, sinirli, çirkef soğudum gerçektenÇocuğunuz için yuvanizi kurtarma şansınız varsa yuvanizi yikmayin
Evet bu huyu olmasa belki çoğu şeyini idare ederdim inanın.. Nasıl silinsin ki.. Benimki de ağlamıştı bana birşey yapacak diye.. Pişman oldunuz mu peki hiç?Siddet eğilimi olan insanlar asla değişmiyor
Bu yüzden boşandım
Çocuğumun gözündeki o son sahneyi hala silemiyorum mesela ben
O yüzden boşanın derim
Cocuk icin bir arada kalmaktansa ayrılmak cok daha doğru olanı
O zaman tek çare bosanmakAma adamla anlaşamıyoruz sıfır..merhametsiz, anlayışsız, sinirli, çirkef soğudum gerçekten
Çocuğun yanında bana vurmaya teşebbüs ediyor,bağırıyor çocuk için hangisi daha sağlıklı bilemedim
Adam çocuğunun yaninda karisina siddete teşebbüs etmiş, bugun teşebbüs eden yarin, eyleme geçer.Çocuğunuz için yuvanizi kurtarma şansınız varsa yuvanizi yikmayin
İşte bundan korkuyorumAdam çocuğunun yaninda karisina siddete teşebbüs etmiş, bugun teşebbüs eden yarin, eyleme geçer.
Arkadaşim cocukken, ailesinin kavga ve babanin anneye siddet gösterdigi ortamda büyümüş, ilkokul döneminden itibaren panik atak geciriyor ve su anda 40 yasinda olmasina ragmen hala o gunlerin travmalarini tasiyor.
Isin icinde siddet varsa Çocuk icin yuva kurtarma sozkonusu olmuyor, aksine cocugun ruhsal gelişimini etkiliyor.
Ayrica bu kadinin da canin bir kiymeti var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?