Boşanma ikilemi..

Alittlesunshine

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2021
282
131
23
31
Önceden de bir kaç konu açtım. 1,5 yaşında kızım var. Boşanmak için çok yeterli sebeplerim var. Aldatma yok ama saygısızlık, aile müdahalesi, değersizlik, sevgisizlik, küfür, hırpalama daha ne olsun. Aramızda normal bir karı koca ilişkisi dahi yok sarılma vs.. Bu yaz tatile gittik ve artık o kadar kötü kavgalar oldu ki annesinin müdahaleleriyle bu adamı çekmek istemediğime net karar vermiştim.Fakat döndükten sonra kızım hastalandı karşıdaki adam olmayan adam rolü yapan şahsiyet yine biraz insan olmaya başladı.. Ama buna aldanmak istemiyorum yıllar böyle geçti.. Çok kötü, kötü sonra biraz normal yine aynı.. Şuan sanırım alışkanlık be düzenimin bozulmasından korkuyorum. Çünkü çocukla eminim zor olacak ailem de annem arkamda babam idare et diyor. Ya da tayin olana kadar idare et diyorlar yaza kadar.. Sizce ne yapmalıyım? Erteledikçede olmuyor bence yani o an da başka şeyler çıkıyor bu adamla sonumuz yok olduğumuz şey de evlilik değil. Nereye kadar giderse? Sizce ne yapmalıyım?

Yani eski konuşmaları bilmiyorm da eşinizle bosanma hakkinda konuştunuz mi tepkisi nasil .aileniz arkanizda ise şimdi de bosanabilirsiniz çalışmiyorsunuz tayine cok var cekerim derseniz cekin cekemem derseniz baba evine gidim ne düşünceniz var tayin derken sizin mi tayin eşinizin mi siz calisiyormusiniz .terapi düşünür müsün

Ben çalışıyorum yani benim tayine var 9 ay.. Ona giderim fln diyorum ciddi olduğumu düşünmüyor bence ama yaptıkların da unutamıyorum çok çektirdi bana bilmiyorum inanın geçinmek te zor

Ben çalışıyorum yani benim tayine var 9 ay.. Ona giderim fln diyorum ciddi olduğumu düşünmüyor bence ama yaptıkların da unutamıyorum çok çektirdi bana bilmiyorum inanın geçinmek te zor
Memursaniz maasini bellidir nafaka gelecek mecbur cocuktan ötürü bence gecinirsiniz gideceginiz yere bagli az nafaka istemeyin eger bosanirsaniz biraz sıkarsiniz duzeniniz oturana kdr sinrasi gelir umarim

Memursaniz maasini bellidir nafaka gelecek mecbur cocuktan ötürü bence gecinirsiniz gideceginiz yere bagli az nafaka istemeyin eger bosanirsaniz biraz sıkarsiniz duzeniniz oturana kdr sinrasi gelir umarim
Evet büyük bir şehre gitmezsem fevkalade geçinirim diye düşünüyorum

Haklarınızı araştırıp öğrenin, boşanma durumunda tayin isteme hakkınız var mı?? Ciddi konuşma yapıp evden gitmesini , boşandıktan sonra tayin hakkı gelene kadar bu evde durmak istediğinizi konuştunuz mu? Ciddi ve net adımlar atmadikca ne karşı tarafta ne de kendi içinizde kesin olamıyorsunuz.Zaman geçiyor ve sürekli inmeniz gereken durağı kaçırıp duruyorsunuz.

Tayin için normalde bu yıl yazın sürem doluyor yani 9 ayım fln var aslında konuştum ve evden ben gitmem sen git diyor ciddi ciddi. Kolaylık sağlayacak merhamet sahibi birisi değil.. Evet o duraktan yıllar önce inmem gerekirdi

Çocuğun yanında bana vurmaya teşebbüs ediyor,bağırıyor çocuk için hangisi daha sağlıklı bilemedim

Kendin icin ve cocugun icin en iyi olani sen bilirsin. Oldukca sogumus ve tahammulun azalmis gorunuyor. Daha fazla yipratma kendini o zaman.

Belki psikologa gitsen rahatlarsin biraz.

Çocuğunuz için yuvanizi kurtarma şansınız varsa yuvanizi yikmayin

Evet bu huyu olmasa belki çoğu şeyini idare ederdim inanın.. Nasıl silinsin ki.. Benimki de ağlamıştı bana birşey yapacak diye.. Pişman oldunuz mu peki hiç?

Çocuğun yanında bana vurmaya teşebbüs ediyor,bağırıyor çocuk için hangisi daha sağlıklı bilemedim

Çocuğunuz için yuvanizi kurtarma şansınız varsa yuvanizi yikmayin
Adam çocuğunun yaninda karisina siddete teşebbüs etmiş, bugun teşebbüs eden yarin, eyleme geçer.

Arkadaşim cocukken, ailesinin kavga ve babanin anneye siddet gösterdigi ortamda büyümüş, ilkokul döneminden itibaren panik atak geciriyor ve su anda 40 yasinda olmasina ragmen hala o gunlerin travmalarini tasiyor.

Isin icinde siddet varsa Çocuk icin yuva kurtarma sozkonusu olmuyor, aksine cocugun ruhsal gelişimini etkiliyor.
Ayrica bu kadinin da canin bir kiymeti var.

İşte bundan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…