Boşanma ile ilgili bilgilenmel istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

samyeli10

sadece ben :)
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
590
272
323
Balıkesir
Eşimle bir yıldır çekişmeli süren boşanma davam vardı geçen ay anlaşmalı boşanmak için anlaştık , protokol hazırlandı karşı tarafın avukatı bir iki düzeltme yaptı boşanayım yeterki dedım kabul ettim bugün avukatım aradı 2 haftadan fazla bir süre önce eşimin avukatı protokolü eşime göndermiş imzalaması için fakat eşim dönüş yapmamış avukatım bu süre zarfında karşı tarafın avukatından haber beklemiş ama haber gelmediği için benı aradı bende eşime protokolü imzalayıp avukatına iletmesini istedım.. Cevap vermedi mesajıma aynı iş yerinde calısıyoruz o dışarıda çalışıyor çıkıs için kart basarken gördum yanına gidip konuşmak için acele ettım fakat hızlı hızlı kaçar gibi kartı basıp gitti ben bu durumda nasıl boşanabilirim

Anlaşmalıya yanaşmıyor demekki. Çekişmeli davanızdan devam edeceksiniz. Avukatınız varmış açıklamıştır zaten
Açıklamadı avukatıyla görüşüp dönüş yapacaktı benım avukat ilk duruşmada ölünce yanındako genç avukatlardan biri devr aldı oda çok ince ince açıklama yapan biri degıl daha, çok genç birde

Anladım olabilir bazen öyle. Sonuca göre kesinleşmesini bekliyordur. Karşı taraftan net cevap alınca dönüş yapar size. Karşı taraf anlaşmalıdan her zaman vazgeçebilir zaten. İmzalamış olsa bile duruşmada bile vazgeçebilir. Sıkıntılı ise çekişmeliden devam edersiniz

Cekismeli bosanmada yipratici yıllar sürüyor.. Evlenmek iki gün bosanmak bilmem kaç yıl sürer artık teşekkür ederim ☺

Cekismeli bosanmada yipratici yıllar sürüyor.. Evlenmek iki gün bosanmak bilmem kaç yıl sürer artık teşekkür ederim ☺
Şimdi baktım meraktan 1 buçuk yıl sürüyormuş yazılana göre. 3 4 ayda bir dava görülüyormuş. Eğer acilen boşanmanız gereken Bi durum yoksa çekişmeli boşanın en iyisi belli ki adamın niyeti yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…