Boşanma, kafam karışık.

Terapiyle düzelebilirsiniz. Çünkü evliliğin temelini sarsacak problemleriniz yok. Ayrıca evlenince çocuğun yüzü neden eğilsin ki? Çocuklarım herşeyden önce gelir o tamam.
Sevebileceğimiz biri çıkarsa da değerlendiririm neden olmasın.

Ee ne bekliyorsun. Bütün hersey bitmiş. İki tarafta ebeveynliktwn vazgeçmeyecekse bitirin

Asıl aşk, tutku, ortak paylaşım, sevgi birincil etkenler.kötü alışkanlık falan filan sonraki aşama.birinci aşamayı geçemezsen ikinci hiçbir anlam ifade etmez.

Bu egdirme işine çok takilmissiniz. Anne ve baba ayrı olduğunda o çocuklar büyüyunceye kadar sorun ediyorlar. Niye benim annem babam arkadaşlarımınki gibi beraber değil diye uzuluyorlar.Mahsunlasiyorlar. Kelimeye takılmayın. Benim anlattığımin özü bu değil.Ayrintida bogulmayalim. Çünkü fikirleriniz değerli. Ben tekrar evlenmem o ya da bu nedenle. Ev arkadaşlığını surdursem mi gitsem mi???

eşinizle uyumlusunuz bence gitmeyin bir yere.

eşinizle uyumlusunuz bence gitmeyin bir yere.
Ben fake hesap değilim. Gerçekten bir problemim var. Ve yazmak istedim. Sizin gibilerin amacı belli. İlgi çekmek, saldirmak.İnsan gibi cevap veriyorum. Evet çok haklısınız, en haklı sizsiniz. Postumu yavaş yavaş terkedin lütfen. Kesin buna cevap yazar şimdi. Çok haklısınız, kimse bilmez en iyi siz bilirsiniz. Oldu mu?

Yaptığınız çok bencilce. Severek evlenmissiniz. Esinize dair şikayetleriniz onceden de vardır sonucta 6 yıllik evlisiniz kiziniz birbucuk yasında. Madem bosanacaktiniz cocuk yapmayacaktinız. Şu saatten sonra bosanmak bencilce olur yazik degilmi cocuga ve eşinize. Onlar neden birbirinden ayrı kalsın sizin bencilliginiz yuzünden. Esinizin yerinde olsam velayeti almak icin baya ugraşırdım. Aksi halde buyük haksizlık.

Tersi olsa yine derdim koca gelip seni artik sevmiyorum sogudum dese o da bencillik olur.

Ama haftada bir ayda bir gorecek. Hergun gormekten mahrum kalacak sonuçta. Zor degilmi siźce de. Madem oule babaya versin cocugu kendisi haftada bir gorsun. Çok problem değil madem. Sogudum deyip bosanmak bence bencillik. Yapmasaydi cocuk madem bosanacakti onca yil bellidir zaten bosanacağı. Yazık değil mi cocuğa ve babaya

Başta bütün problemi eşinin ailesi sanmış, onlar el çekince asıl problemin koynunda olduğunu anlaması uzun sürmemiş, klasik.

Elim kayıyor o yüzden fazla alintiliyorum. Haklisiniz. O böyle bir insandı. Ben iyi taraflarına tutundum. Ama şimdi soldum. Ama onun veya kızımın suçu yok. Bir insanı kendi olduğu için suçlamak da saçma. Ama kendimi suclamakla da olmuyor.

Bizde gecen bir arkadaşımla buna benzer bir konuşma yaptık. O da eşiyle aralarındaki farktan bahsedip, zamanında bunu görmediği için kendini suçluyor. Ve aynı ikilem; bir kez yaşanılan hayatı sırf çocuk için bu şekilde sürdürmek mi yoksa ayrılmak mı
Bence bu çok zor bir karar. Çocuk olduğu için önce tüm yollar denenmeli diye düşünüyorum. Ve çocuk küçükken eşler arasına genelde mesafe giriyor.
Ve bence en büyük mesele boşanma sonrası erkeklerin çoğunun çocuktan da boşanmış gibi davranması, kadınların kaygısı bu ve bu kaygı temelsiz değil. Ben öğretmenim, boşanmış velilerimin çoğunda babalar çocuklarını aramıyor, görüşmüyor. Evlilikte çok ilgili olsalar dahi boşanma sonrası o ilgi kalmıyor. Bu forumda da buna benzer çok konu var. O yüzden boşanmayı isteyip ama çocuğu düşünüyorum diyen çok kişi var. Asla da çocuğun bahane olduğunu düşünmüyorum.
Babanın çocuğu ile düzenli görüşecegi,maddi manevi sorumluluklarıni yerine getirdiği bir boşanmadan emin olan bir kadının bosanmasi çok daha kolay

Başta bütün problemi eşinin ailesi sanmış, onlar el çekince asıl problemin koynunda olduğunu anlaması uzun sürmemiş, klasik.
Tam olarak buTek farkla onlar el çekmedi, o gurur yok onlarda. Benim de hatalarım vardır ama kv, görümce konusunda değil. Anlatsam ooo. Ama konu karışmasın.

Bir de o durumda ben şehir değiştireceğim. İşler iyice karışacak.

Tam olarak buTek farkla onlar el çekmedi, o gurur yok onlarda. Benim de hatalarım vardır ama kv, görümce konusunda değil. Anlatsam ooo. Ama konu karışmasın.
El çekmemelerinin nedeni hala aynı evdeki olabilir. Onlara da size davrandığı gibi davranıyorsa.. Yani, ne gidiyor ne kalıyor adam. Sorun çözme taraftarı da değil pek. Bana dokunmayın naparsanız yapın kafasına girmiş.

Uzun surmeyip koca 6 yil. Cocugu versin babasına madem cekolsin aradan bosansın. Cidden yazık gunah yani
Hanımefendi benden benim ölümü cignemeden kimse çocuğumu alamaz.Siz kendi cocuklarinizi arzu ettiginize dağıtabilir siniz. Belli ki niyetiniz de var. Konuyu trolleyecek gereksizlere ihtiyacım yok. Gidin başka yerde öfkenizi kusun. Ciddiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…