boşanma kararı aldık

Hazır evdeyken düğün kasedinizi/ cdnizi yanınıza alın. Boşanırken altınlarınızı ya da dengi parayı alabilmeniz için kanıt olur.
Mesajlarınız varsa silmeyin, aile birliğini bozanın o olduğunu kanıtlar.
Avukat değilim ama boşanma olaylarına hakimim.
Düğün kasedini sakın unutmayın. Yoksa altınlarınızın göründüğü nikah fotosu da olur.
dügün kasedimiz de resmimiz de yok malesef

Işe girmediğiniz için boşanması çok saçma ,başka sebepleri var gibi, bir anda her şeyden vazgecmek bu kadar kolay olamaz.Hakkinda hayırlısı olsun.
Birde eşinizin çocuğunuz olduğu halde gece çalışmanızı istemesi de tuhaf.Durum bu kadar kötüyse siz zaten çalışmak istiyorsunuz,yani şukur edeceği yerde, para hesabı yapıp illa gece olsun demesi hiç normal değil zaten.

Canım benim öfkeyle kalkıp zararla oturma bir birinize biraz zaman verin zaman herşeyin ilacıdır senin için duva edeceğim
eşimle dün konuştuk
yani o konuştu ben dinledim ve bugün avukatla görüşmeye gideceğiz anlaşmalı boşanacagız
çok korkuyorum çok

Senin yerinde olsam ben sana haber vereceğim derim. Kendimi toplamaya ihtiyacım var der giderim ailemin evine. Sonra kendime gelince dava açarım. Haklarım neyse sonuna kadar alırım.

bişey olmasa bırakamazdı vazgeçmezdi bizden :KK43: yorgunum sanki yıllardır uyumamış gibiyim başım agrıyor ve dönüyor gücüm bitmiş gibi ağlamak istiyorum ağlayamıyorum
yolun daha cok basindasin. En zor gunler. Boyle hissetmen cok cok normal. Yavas yavas duzeleceksin, eskisinden daha mutlu ol insallah. Ailen de huzur veren insanlarsa daha cabuk toparlarsin umarim oyledirler.

Kahve kız ne anlaşmalı boşanması allasen ?
Hayatta böyle bir şey yapma.
Anlaşmalı olması için senin isteklerini sıralaman lazım o densize.
Kabul ederse protokole dökersiniz ve imzalarsınız.
Yok öyle tek çocukla sen baba evine gideceksin, paşa da rahat rahat keyfine bakacak öyle mi ?
İzin verme buna.

bişey olmasa bırakamazdı vazgeçmezdi bizden :KK43: yorgunum sanki yıllardır uyumamış gibiyim başım agrıyor ve dönüyor gücüm bitmiş gibi ağlamak istiyorum ağlayamıyorum
Senin erkek kardesin falan yokmu caktirmadan takilsin pesine bir kac gun varsada delil olur
sen gitme evden o gitsin onada sen bul avukati de haklarini iste bosaninca gecicem ailemin yanina de bence o bosanmiyacak bunca rezilligi kendi ezikliginden yapiyor hirs yapmis aklinca kendine
Herseyden once sakin ol bosanmakmi istiyor versin tazminatini nafakasini bosanirsin annen cocuguna bakarsada calisirsin
Ama bosanacagini sanmam

Sebep sadece sizin calismamanizsa lütfen bir kez daha konuşun hemen boşanmayı düşünmeyin.Daha doğru karar verirsiniz.Illada boşanmayı düşünüyorsanız evden siz değil eşiniz gitsin.

Yillarin birikimi neymis ? Kac yillik evliydiniz ? Bu erkekler nasil boyle bir cirpida siliyor her seyi

Bilmiyorum aranızda yaşananları asgari ücretle geçim çok zor.Eski konularınızı okudum.Adam bunalmış gibi geldi.Sızde hic yardımcı olmamışsınız gibi dolduruşa geldim demişsiniz.Allah kolaylık versin.

Yillarin birikimi neymis ? Kac yillik evliydiniz ? Bu erkekler nasil boyle bir cirpida siliyor her seyi

Daha cazip bir seçenek yoksa erkek kolay kolay düzen bozmaz.
Boşanmanın da ekstra külfeti olacağıni bilirler.

Bu zat-ı muhterem de konu sahibini anlaşarak boşayıp çok cüzzi bir rakamla sıyrılırım diye düşünüyor. O yüzden bu bağırıp çağırmaları.

Eminim anlattıkları doldum dediği şeyler incir çekirdeğini bile doldurmaz.

Uykulu limon Uykulu limon hatirladigim o olsun bu olsun diye baskici bir yapin yoktu (anne doldurma kismi haric)hani mutfakta bise olmadi makarna yedim koltugum olmadi minderde oturdum bise demedim demistin birazda kendin gittin gururundan zorlamissinda yurusun diye alttan almissin anladigim ee
Neden dolmus peki yani doldugu konu neymis daha oncede teklif ettin calismayi evden is yapmayi yok dedi demekki konu senin calisman degil konu senin halsizlikten uykusuzluktan evin yuzunu gormeden calisman neden dolmus bu adam niye vardiyali is fiye bu kadar israrci
Bu saatten sonra rica ederim saf olma cin gibi ol herseyi iste varsa foyasi cikar ortaya yok hirssada elinde patlar

Uykulu limon Uykulu limon hatirladigim o olsun bu olsun diye baskici bir yapin yoktu (anne doldurma kismi haric)hani mutfakta bise olmadi makarna yedim koltugum olmadi minderde oturdum bise demedim demistin birazda kendin gittin gururundan zorlamissinda yurusun diye alttan almissin anladigim ee
Neden dolmus peki yani doldugu konu neymis daha oncede teklif ettin calismayi evden is yapmayi yok dedi demekki konu senin calisman degil konu senin halsizlikten uykusuzluktan evin yuzunu gormeden calisman neden dolmus bu adam niye vardiyali is fiye bu kadar israrci
Bu saatten sonra rica ederim saf olma cin gibi ol herseyi iste varsa foyasi cikar ortaya yok hirssada elinde patlar
biliyor musun ben yumuşak başlı koyun oldum hep ondan kaybettim belkide

mesleğim yok işim yok ve baba evine dönüyorum bi çocukla baştan dinlemeliydim ailemi
Meslegin yok ama edinmek mumkun. Kimler kimler ne isler yapiyorlar. Cocugun da var ne guzel. Ailenin evine donmen kotu tabi insanlar konusacak ama duymamaya calisacaksin. Her ne kadar dezavantajda gibi gorunsen de dik dur ezik davranirsan kocan daha da ezer. Gece calisacaksan da ailene calisir yedirirsin.

Bilmiyorum aranızda yaşananları asgari ücretle geçim çok zor.Eski konularınızı okudum.Adam bunalmış gibi geldi.Sızde hic yardımcı olmamışsınız gibi dolduruşa geldim demişsiniz.Allah kolaylık versin.

Aynen katılıyorum. Dünde yazdım arkadasa. Annesi çok doldurmuş eşinin asgari ücretli olmasından ve o da hep eşine patlamış. Adamada biraz hak vermek gerekmez mi? Asgari ücretle kira çocuk geçim kolay mı? Bunaldı demek ki. İş bılmuş annesi girmesini istemiyor. 'Kocan adam olsaydı çalıştırmazdı demiş'
Bizim kocalar hiç adam değil demek ki, asgari ücretlide değil ama çalışıyoruz. Sizin ve annenizin bakış açısı çok yanlış bence. Çalışmak ayıp değil aksine ev huzurunuz ve geçiminiz için çok iyi olur du.

biliyor musun ben yumuşak başlı koyun oldum hep ondan kaybettim belkide

E oyledir hayat oyle izin verirsen herkes tepene cikar olan olmus gecmise bakipta uzulme yasin 28 daha gencecik annesin hala onun bosanacagini sanmiyorum ama olduda bosandin dunyanin sonumu?
Bu adamlami var oldun ki olmayinca bitesin alirsin alacagini baba yanina donersin ilk bir iki ay hirslarinin gecmesini bekler calisirsin kimler neler ogreniyor senmi ogrenmiyceksin hic bise yapamasan cay kahve servisi yaparsin zaten bulmustun oyle bir is
Baban bise derse sen bu yasinda benim cocuguma bakmak zorunda degilsin baba birak calisip kendi cocuguma kendim bakayim dersin
Korkma o kadar hayatta olan hicbirsey sevepsiz degil ve bizim ser sandiklarimizda hayir var emin ol

Back
X