boşanma kararı aldık

Uykulu limon

Olanca sevda bir kalem de silinip gitti...
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
626
1.246
28
37
eşimle dün konuştuk
yani o konuştu ben dinledim ve bugün avukatla görüşmeye gideceğiz anlaşmalı boşanacagız
çok korkuyorum çok

eşimle dün konuştuk
yani o konuştu ben dinledim ve bugün avukatla görüşmeye gideceğiz anlaşmalı boşanacagız
çok korkuyorum çok
Yuh bu kadar kolaymıymıs boşanmak. Sen o istediği işte çalışmadın diye mi bütün bunlar. Çocuk oyuncağına çevirmiş işi. Hakkında hayırlısı olsun, dik dur bakalım ne olacak. Ailesi filan ne diyor

Yuh bu kadar kolaymıymıs boşanmak. Sen o istediği işte çalışmadın diye mi bütün bunlar. Çocuk oyuncağına çevirmiş işi. Hakkında hayırlısı olsun, dik dur bakalım ne olacak. Ailesi filan ne diyor
yılların birikmişliği varmış meger dün akşam döktü zehrini içini boşalttı ailelere söylemedik daha

Karisini gece vardiyali iste calisitirip parayi anasina babasina yedirecek olan adamdan zaten hayir gelmez.

Ailende ne kadar bosanmaya karsi olursa olsun, cocugunla yanlarina gittiginde herhalde seni kapiya koyacak degiller.

Ayrica hic anlasmali bosanma, ac cekismeli davani, iste nafakani anasina babasina yedirecegine evladina yedirsin gurusuz

Neden ? Niye bu kadar küçük sebeplerden yuvanızı yıkıyorsunuz ? Nedir eşinizin size karşı olan öfkesi ! ?

Back
X