- Konu Sahibi Kelebek3344
-
Aslında öyle ama gerçekten geçinmek çok zor para biriktirmek daha da zor. İnsan borçluyken hiç birikmeyecek sanıyor o yüzden merakını anlıyorum. Zaten biz de 2017de borçları bitirdik birikime geçtik. Herkes emeğinin karşılığını alacağı işler bulur umarım.Konu dışı buluyorum bu sorunuzu.
Altına yatırınca altın arttı bir de zatenYanlış anlamayın rabbim daha çok versin ama bir yılda 160 bin lira nasıl biriktirdiniz?
Geçen yıl paramız 240 bindi bu sene 400 bin yazmışsınız çok merak ettim özel değilse ne iş yapıyorsunuz
Teşekkür ederim inşallahDollycim anlattiklarina göre boşanmayi gerektirecek bir durum ben göremedim. Benimde başımdan bir evlilik geçti ama inanki yaşam kalitem yükseldi hem manevi hem maddi anlamda. Şuanda benim ve birçok kişinin imrendigi bir hayat yaşadığını itiraf etmeliyim. Geçim derdiniz yok işiniz var ve iki tane de pırlanta evlatlarınız var. Biliyorum bir kadin icin eşinden ilgi görememek çok can yakıcı yaşadım bende.ama pirlanta yüzük takip eşini çatır çatır aldatanlarda var ve bazen hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor
Karşılıklı anlayışla inşallah tüm sıkıntılarinizdan kurtulursunuz inşallah. Sevgiler
Dollycim anlattiklarina göre boşanmayi gerektirecek bir durum ben göremedim. Benimde başımdan bir evlilik geçti ama bosandiktan sonra inanki yaşam kalitem yükseldi hem manevi hem maddi anlamda.
Anlaşmalı boşandık biz herhangi bir talebim olmadı. Cinsellikle ilgisi olmayan baba olma hayali de olmayan tek derdi evin kredisi bittikten sonra yeni ev kredisi cekmek olan gayrimenkul zengini olmak isteyen bir kocayla ayrıldıktan sonra öncelikle hakaretleri kesildigi icin kendimi gerçekten insan ve kadın gibi hissettim ve maddi olarak sömürülmekten kurtuldum.Nasıl mesela?
Anlaşmalı boşandık biz herhangi bir talebim olmadı. Cinsellikle ilgisi olmayan baba olma hayali de olmayan tek derdi evin kredisi bittikten sonra yeni ev kredisi cekmek olan gayrimenkul zengini olmak isteyen bir kocayla ayrıldıktan sonra öncelikle hakaretleri kesildigi icin kendimi gerçekten insan ve kadın gibi hissettim ve maddi olarak sömürülmekten kurtuldum.
Maalesef tecrübesizligimizden kimle evlendigimi bilemedim. Bosanmanin üzerinden uzun yıllar geçti.Ne adamlar var yarabbi...