boşanma kararı ve kızım

aynurkoca2

Ama bütün dumanların altında ateş vardır.
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
315
81
38
artık boşanma kararı aldım ve bir kızım var, burada herkesin çok güzl paylaşımları olduğu için destek amaçlı buraya üye oldum, umarım kızım çok olumsuz etkilenmeden bu sorunu halledebilirim, kızım babaya çok düşkün olduğu için işim zor ama yapmak zorundayım

Konunuzu çok kapalı yazmışsınız
Böyle size kimse yardımcı olamaz ki dogru düzgün.
Neden boşanma kararı aldınız
Kızınız kaç yaşında bunları anlatsanız :44::44:

Babasına çok düşkün olan bir kızı babasınından ayırmak çok zor olacak kızınız için

Rabbim yardımcınız olsun

konunuzu biraz açarsanız,burdaki arkadaşlarda sizin durumunuzu daha iyi anlayıp yardım etmeye çalışırlar
bu arada kızınız kaç yaşında,eşinizdemi kalacak,sizdemi

eğer kararınız kesinse;kızınıza psikolojik destek alarak bu durumu açıklamanızda yarar var.. onun hiçbir suçunun olmadığı güzel bir dille izah edilmeli..
Allah kolaylık versin yardmcınız olsun... inşallah hakkınızda hayırlı olacak kararlar verirsiniz..

kızım 2 yaşında ve boşanma nedenimiz başka bir kadın . uzun zamandır varmış ama ben konduramadım bir türlü, hem de çok yakın bir komşumuzun kızı, görür görmez ayrılma kararı aldık, kendi de inkar edemeyecek bir pozisyonda kaldığı için kabul etmek zorunda kaldı,çok üzgünüm ama dayanmak zorundayım

artık boşanma kararı aldım ve bir kızım var, burada herkesin çok güzl paylaşımları olduğu için destek amaçlı buraya üye oldum, umarım kızım çok olumsuz etkilenmeden bu sorunu halledebilirim, kızım babaya çok düşkün olduğu için işim zor ama yapmak zorundayım

Babasından bosandıgınızı ama onun hala babası olduğunu vurgulayın. Cocugun yanında babasının arkasından atmayın. Onun mükemmel bir baba olduğunu ama anlaşamadığınızı anlatın. İnanın bana etkilenmez. Cocuk huzursuz bir evde büyümektense ayrı ayrı evlerde sağlıklı bir psikolojiyle büyüsün.

Allah kolaylik versin insallah kizin ve senin icin daha guzel bir hayat olur bundan sonra komsu kizi olayi da ayrica acitmistir icinizi kiziniz icin bu surecte mutlaka uzman yardimi alin yukunuz biraz da olsa hafifler

hepinizden allah razı olsun, çok teşekkür ederim önerileriniz için. Ben de kendimden çok kızımı düşünüyorum. babsının yaprığından haberi hiç olmasın istiyorum, ben de kalacak kızım ama isteyince görebilir babasını, evlenirse nasıl olur bilmem ama. inşallah bu günleri atlatırım, kızıma yardım ben de düşündüm, psikolojik destek alması iyi olur diye. birini söylediler boşanmış aile çocuklarını terapi yaparak hazırlayan biriymiş ankarada psikolog Fatma kırımlı taşkın. Benim bi arkadaşım götürmüştü boşanırken oğlunu, o çocuk çok kolay atlattı dediler. annesi babası boşandı ama çocuk sbs de derece yaptı , ama işte terapi almış, ben de eşime parayı ödeterek mecbur götüreceğim çocuğumu yarın akşam. inşallah faydası olur da çocuğum psikolojisi bozulmaz. içim yansa da herşeyi kabullenip çocuğum için mücadele vermem gerek iş başa gelince anlıyomuş insan. nolur dua edin kafayı yemeden atlatayım bu durumu. hepinize yazdıklarınız için çok teşekkür ederim, sayenizde yalnızlığım azaldı, ağlama krizlerim azaldı,sağolun

Babasından bosandıgınızı ama onun hala babası olduğunu vurgulayın. Cocugun yanında babasının arkasından atmayın. Onun mükemmel bir baba olduğunu ama anlaşamadığınızı anlatın. İnanın bana etkilenmez. Cocuk huzursuz bir evde büyümektense ayrı ayrı evlerde sağlıklı bir psikolojiyle büyüsün.

yazdıklarını uygulayacağım çok sağol

anne baba olarak üstünüze düşen görevi yerine getiridikten sonra sorun olmaz.sonuçta çocuğunuzdan değil birbiririnizden ayrılıyorsun.özellikle şunu söyleyeceğim çocuk babanın yanına gittiği zaman baba çocuğu anneye karşı doldumuyacak sizde babasına karşı çocuğunuzu doldurmayacaksınız.huzur çocuk için herzaman önemli annesini ve babasını gözünde hayal etmek istediği gibi görmek ister.hakkınıza hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun.

yazdıklarını uygulayacağım çok sağol

Benim gözümde boşanmış boşanabilmiş kadın güclüdür. Her babayiğidin harcı değildir o yuvayı dağıtmak. Cok gecerli nedenleriniz olmasaydı eminim boşanmazdınız.

Allah yardımcınız olsun, evladınız vatana millete hayırlı güzel bir cocuk olsun inlallah.

Ben şahsım adına bu konunun 99% sahte olduğunu düşünüyorum
Reklam amaçlı açılmış.doktor tanıtılmış
Madem derdine çare bulmuş ne diye konu açmış
Ve de 3 mesaj yazmışlar göz yasları dinmiş.neyse saçma.umarım günahınızı almıyorumdur.oyleyse hakkınızı helal edin

Benimde annem babamdan aldatildigi icin bosandi. Onlar bosandiginda ben daha 5 yasindaydim. Ama babayi istedigim zaman gorebilyordum. Ben hic yardim falan almadim. Gayet normal karsiladim. Cocuktan cocuga gore degisebiliyor ama bu. Bende mesela babama cok duskundum her bulusmadan sonra aglardim. Ama babamin annemi aldattigini ogrenince isler degisti. Bence kizinizdan esinizin sizi aldattigini gizlememelisiniz. Yoksa davranislari farkli olabilir. Ilerleyen yaslarinda 12 13 gibi yaslarinda bunu ona soyleyebilirsiniz

Benimde annem babamdan aldatildigi icin bosandi. Onlar bosandiginda ben daha 5 yasindaydim. Ama babayi istedigim zaman gorebilyordum. Ben hic yardim falan almadim. Gayet normal karsiladim. Cocuktan cocuga gore degisebiliyor ama bu. Bende mesela babama cok duskundum her bulusmadan sonra aglardim. Ama babamin annemi aldattigini ogrenince isler degisti. Bence kizinizdan esinizin sizi aldattigini gizlememelisiniz. Yoksa davranislari farkli olabilir. Ilerleyen yaslarinda 12 13 gibi yaslarinda bunu ona soyleyebilirsiniz

eğer aldattığını söylersem babadan soğumaz mı? ne bileyim aklım çok karışık, belki de zamanla kendi anlayacak , ama şimdi aniden karşılaşınca çocuk için sürekli korkar oldum. her uyanmasında baba nerde diye soran bir çocuk, sürekli birlikte parka gidiyorlar, babası ne derse yapar, çok zor olacak ama o da uzak olmaya alışacak başka çare yok, ama sizin böle yazmanıza sevindim demek ki çok da problemli olmuyor çocuk boşanınca, benim annem biraz beni durdurmaya çalışıyor çocuğu düşün, her erkek yapar diye söylüyor, çocuk perişanlık çekecek diyor ama ben devam edemem göz göre göre , inşallah o da büyüyünce beni anlar sizin gibi

Ben şahsım adına bu konunun 99% sahte olduğunu düşünüyorum
Reklam amaçlı açılmış.doktor tanıtılmış
Madem derdine çare bulmuş ne diye konu açmış
Ve de 3 mesaj yazmışlar göz yasları dinmiş.neyse saçma.umarım günahınızı almıyorumdur.oyleyse hakkınızı helal edin

ne çaresi ya ben aldatıldığımı bugün gördüm ne çaresi bulması, ben rahatlayıp yalnız kalmayım diye bu sitede yazdım siz anlamadan ne yazmışsınız, benim yazımı okusaydınız anlardınız, benim kızıma çare filan bulunmadı ben daha gitmedim bir yere, okuyun da öyle düşünün biraz, doktoru ben tanımadım daha nasıl tanıtayım,

anne baba olarak üstünüze düşen görevi yerine getiridikten sonra sorun olmaz.sonuçta çocuğunuzdan değil birbiririnizden ayrılıyorsun.özellikle şunu söyleyeceğim çocuk babanın yanına gittiği zaman baba çocuğu anneye karşı doldumuyacak sizde babasına karşı çocuğunuzu doldurmayacaksınız.huzur çocuk için herzaman önemli annesini ve babasını gözünde hayal etmek istediği gibi görmek ister.hakkınıza hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun.

babası şuanda boşanmak istemediği için belki beni suçlar çocuğa karşı ama ben sizin de dediğiniz gibi dikkat ederim , çok sağ olun Allah razı olsun.

Benim gözümde boşanmış boşanabilmiş kadın güclüdür. Her babayiğidin harcı değildir o yuvayı dağıtmak. Cok gecerli nedenleriniz olmasaydı eminim boşanmazdınız.

Allah yardımcınız olsun, evladınız vatana millete hayırlı güzel bir cocuk olsun inlallah.

çok sağol, aslında boşanmak çok zormuş ben de yeni anladım, herkes bir laf söyleyip üzüyor, kimi seni suçluyor kimi affet diyor, ben kararlı olmak istiyorum, kendimi güçlü ayakta tutmak istiyorum, her şeyi araştırıp en doğrusu yaparak inşallah atlatacağım, sana özellikle çok teşekkür ederim, çok sağol

eğer aldattığını söylersem babadan soğumaz mı? ne bileyim aklım çok karışık, belki de zamanla kendi anlayacak , ama şimdi aniden karşılaşınca çocuk için sürekli korkar oldum. her uyanmasında baba nerde diye soran bir çocuk, sürekli birlikte parka gidiyorlar, babası ne derse yapar, çok zor olacak ama o da uzak olmaya alışacak başka çare yok, ama sizin böle yazmanıza sevindim demek ki çok da problemli olmuyor çocuk boşanınca, benim annem biraz beni durdurmaya çalışıyor çocuğu düşün, her erkek yapar diye söylüyor, çocuk perişanlık çekecek diyor ama ben devam edemem göz göre göre , inşallah o da büyüyünce beni anlar sizin gibi

Soguyabilir tabikide ben mesela sogudum babamdan gorusmuyoruz bile ama sadece aldattigindan degil baska olaylarda oldu tabi. Babaya cok duskunse bile zamanla sizin yaninizda kalicagi icin bu duruma alisir ve size daha duskun olur buna eminim. Gerekli yasa geldiginde sizi anliycagindan eminim sonucta oda kiz ve oda sizinle hatta hepimizle ayni kafadan olucak :) Yanlis anlamassaniz size bir tavsiyem, kesinlikle annenizi dinlememeniz. Eger aldattiysa zaten bu iliski bitmistir. Anneniz boyle bisey diyebilir ama sonucta o adamla evli olan sizsiniz anneniz degil. Esiniz olmasa bile kizinizla gayet duzgun bi hayat yasiyabilirsiniz zor birsey degil bu. Hem sizde istemiyorsunuz artik evli kalmayi. Eger istemiyorsaniz uzatmanizin bir manasi yok kanaatimce

Soguyabilir tabikide ben mesela sogudum babamdan gorusmuyoruz bile ama sadece aldattigindan degil baska olaylarda oldu tabi. Babaya cok duskunse bile zamanla sizin yaninizda kalicagi icin bu duruma alisir ve size daha duskun olur buna eminim. Gerekli yasa geldiginde sizi anliycagindan eminim sonucta oda kiz ve oda sizinle hatta hepimizle ayni kafadan olucak :) Yanlis anlamassaniz size bir tavsiyem, kesinlikle annenizi dinlememeniz. Eger aldattiysa zaten bu iliski bitmistir. Anneniz boyle bisey diyebilir ama sonucta o adamla evli olan sizsiniz anneniz degil. Esiniz olmasa bile kizinizla gayet duzgun bi hayat yasiyabilirsiniz zor birsey degil bu. Hem sizde istemiyorsunuz artik evli kalmayi. Eger istemiyorsaniz uzatmanizin bir manasi yok kanaatimce

teşekkür ederim rüyalar kızı yorumun için, doğru söylüyorsun, kızımın annesi de babası da ben olmaya çalışmalıyım sanırım

Back
X