- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.252
- 548
- Konu Sahibi tommyandgrace
-
Merhaba evet önlisans mezunuyum bugun bakacagım bir kaç yer var aklımda basvuru yapacagım mecburenboşanmazsınız siz de yazayım dedim
aciş iş arayın ne işi olursa olsun (kasiyerlik satış elemanı vs)
bu arada mesleğiniz diplomanız var mı?
sakın eşim çalıştırmıyor demeyin.. öyle bişey demeye hakkı da yok zaten
babanız nerde?
Aynen öyle canımı sıkan nokta evet yaptım da demiyor sonuna kadar inkar edip beni suçlu hemen vazgeçen durumuna düşürmeye çalışıyorGayet avantajlı durumdasın. Evin araban var girip Bi işe asgari ücret alsan bile tek başına sana yeter. Şaşıracak bir şey yok yolun çok belli aslında hiç de çaresiz durumda değilsin. Zaten evleneli 3 ay olmuş daha konfor alanına girememişsin ki çıkamayasın. Bu adamı affedecek değilsindir heralde. Adam Bi kaç ay tek eşli kalmayı başaramamış.
Gerçeği sen biliyorsun? Bitti. Onun kabul etmesine gerek yok. Davada kullanacaksan kadının attıklarını kullanırsın. Erkek o yatakta da yakalasan bunu yanıma biri yatırmış komplo bu der yani.Aynen öyle canımı sıkan nokta evet yaptım da demiyor sonuna kadar inkar edip beni suçlu hemen vazgeçen durumuna düşürmeye çalışıyor
Hala mecburen diyorsunuz. Eşiniz biraz daha yalvarsa herşeyi silip çalışmaktan vazgeçip evliliğinize devam edersiniz. Size hak ettiğiniz şekilde davranmayan bir insanı eş yapma çabanız neden? Bu kafa ile devam ederseniz size diyeceğim tek şey herkes hak ettiğini Yaşar. Şu anda iş bulacağım, yeni bir düzen kuracağım, güzel bir hayatım olacak heyecanı yaşamamız gerekirken siz iş arayacağınız iÇin maalesef diyorsunuz. Çalışıp kendi paranı kazanmak maalesef denecek bir durum değil, en azından insanlık onurunuzu korursunuz. Sizin için anlamı varsa onurun …Merhaba evet önlisans mezunuyum bugun bakacagım bir kaç yer var aklımda basvuru yapacagım mecburen
Güldürdünüz teşekkür ederim evet benim bilmem yeterli. Yok davada bişey kullanmayacağım anlaşmalıya çevirmeye calısacagım kabul etsin ayrılmayı yeter bana hic bişeyini istemiyorum süreç uzamasın yeter kiGerçeği sen biliyorsun? Bitti. Onun kabul etmesine gerek yok. Davada kullanacaksan kadının attıklarını kullanırsın. Erkek o yatakta da yakalasan bunu yanıma biri yatırmış komplo bu der yani.
E tamam boşanmayın o zaman. Kocanızın parası siZe de SEVGİLİLERİNE DE yeter. Üzülmeyin bu kadarYani açıkcası fazla iş deneyimim olmadı ve çekingen biriyim yapabilir miyim bilmiyorum, bir de "zorunda kaldıgım için" çalışma psikolojisi beni üzüyor ama elbette calısırım calısmam demiyorum hic bi zaman
Evet eve geliyorHala aynı evde mi duruyorsunuz ?
Konu sahibine zırnık koklatmaz bu adam, haciz falan varmış zaten üstüne, öyle olmasa koşa koşa evlenecek adam değilmiş zaten. Konu sahibi elindeki avcundakini yedirmesin de, koca parası da yemeyiversin.E tamam boşanmayın o zaman. Kocanızın parası siZe de SEVGİLİLERİNE DE yeter. Üzülmeyin bu kadar
Neeüüyyyyy aynı evde misiniz suan?Evet eve geliyor
Annenin sana bıraktığı eve mi yerleşti bideEvet eve geliyor
Neden eve alıyorsunuz?Evet eve geliyor
Adamın üstünde tonla borç, sizin dava açacak paranız yok, ne yiyip içiyorsunuz orda?Evet eve geliyor
O zaman hemen bir işe girin.Kira derdiniz olmayacak hem piskolojinizede iyi gelirEv ve arabam var şahsıma ait evlenmeden önce edindiğim mal
Merhaba buraya bu hafta 3. Konu açışım aslında birazda teşekkür mahiyetinde olacak bir cok kişi gözümü açtı ben de daha sağlıklı düşünebiliyorum şuanda. Tekrar özet geçmek gerekirse 3 aylık evliyim daha yeni kürtaj olmak zorunda kaldım, bu süreçte hiç bir şekilde eşim destek olmadı normal hayatına devam etti çok üzüldüm çok yıprandım ve ağzımdan kürtajın ertesi günü "ayrılalım o zaman" lafı çıktı, bunu duyunca küplere bindi daha sonrasında özür dilememe rağmen uzattıkça uzattı günlerce tripler vs. Ardından bir sabah telefonuma mesaj geldi eski sevgilisinden, bana yazıyor ediyor benimle konusmaya calısıyor sahip çık sevgiline dedi. Ben de evlendiğimizi söyledim bana inanmadı uydurma vs dedi fotoğraf gönderdim o da bana konusmalarını gönderdi. eşim kıza 4 yıl önceki fotoğraflarını atmış ve drama çizmiş işte bildiğin flört cümleleri iki taraftan. Sanırım kız akşam aramış eşimi, eşim açmamış telefonu. açmayınca benim yanımda oldugunu düşünüp bana mesaj attı büyük ihtimal. Ben de evli oldugumuzu söyleyince bir cok hakaret etti telefonda saatlerce konustuk dedi ekran atıp engelledi beni.
Bunları eşimin yüzüne vurdum ve bosanmak istiyorum zaten olmuyordu günlerce beni suçlu hissettirip arkamdan bunları yapmışsın zaten her şey bunun içinmiş kendine yol yapıyormuşsun falan dedim. Sonuna kadar inkar. Ekran görüntüsü fotomontaj ( tabii ben de 5 yasındayım inandım ya) aynı gün kız esime uzaklaştırma kararı çıkarmış evime iş yerime geliyor beni tehdit ediyor diye.
Vay efendim sen bana inanmadın yine ayrılalım dedin, evin içinde ağlıyor. Sürekli psikolojim bozuk diyor, mahfoldum diyor, susuyor, uyuyor. Bunları o kadar abartılı yapıyor ki ben bile kendime lan acaba dedim. Kendimi sorguladım ama bunyasadıgım resmen manipülasyon. Bosanmaya kararlıydım zaten, bunlar üstüne tuz biber oldu benim için. Avukat diyor 1 yıldan önce anlasmalı bosanamazsınız, karsı tarafta kabul ederse çekişmeli açarız 2-3 ayda biter fakat temmuzda da adli tatil baslıyormus ona denk gelip eylülü bulma ihtimali var. Calısmıyorum suan annemden aldıgım maas da kesildi. Napacagımı sasırdım aklım durdu artık kendimle ilgilenemiyorum aklımdan saçma sapan düşünceler geçiyor hiç iyi değilim. Lütfen yardım bi yol haritası çizmem gerekiyor yoksa kendim cok yıpranacağım..
Merhaba.. geçen sene tam bu ayda hamile kalmıştım, zorunlu kürtaj ile nisan ayında gebeliğim sonlandı. Aradan tam 1 yıl geçti, o süreçten sonra3-4 ay yumurtlama günü takip etmedim. Yani yaklaşık 8 aydır özellikle takip ediyorum, ovulasyon testi yapıyorum ama gebelik oluşmuyor. Eşimde sperm sorunu yok kontrolleri yapıldı. Bana ultrasonla bakıldı cok hafif polikistik görünüm var ama temiz dendi. Bi sorun görülmedi. Hormonlarıma vs. bakmadılar henüz tekrar doktora gitmedim. 26 yasındayım. Geçen sene gebe kaldıgımda 5-6 gün soğan suyu ve incir yemiştim. Acaba onlar mı destek oldu hiç bilmiyorum. Kürtajdan sonra gebelik daha kolay derlerdi bende o şekilde olmadı. Sadece adetlerim inanılmaz düzene girdi 1 yıldır hep 30-31 günde regl oluyorum. Tavsiyeleriniz var mı acaba? Çok kafaya takıyorum çok üzülüyorum.
Siz gerçekten yeni mi evlisiniz yoksa birkaç yıllık mı anlayamadım açıkçası. Biri geçen sene olmak üzere iki gebelik yaşamışsınız ve uzun süredir de gebelik için çaba harciyormussunuz.Benim ilk evliliğim 26 yasındayım
Merhaba evet geçen sene de hamilelik geçirdim onu da zorla aldırtmıştıSiz gerçekten yeni mi evlisiniz yoksa birkaç yıllık mı anlayamadım açıkçası. Biri geçen sene olmak üzere iki gebelik yaşamışsınız ve uzun süredir de gebelik için çaba harciyormussunuz.
İkinci evliliğiniz mi diye düşündüm ama ilk demişsiniz. Evlenmeden önce de mi hamile kalmaya çalışıyordunuz? Eğer öyleyse boşanacağınızı düşünmüyorum. Sadece kocanızı eski sevgilisine bırakmamaya çalışıyorsunuz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?