Boşanma kararı ve uğradığım psikolojik şiddet

Gayet avantajlı durumdasın. Evin araban var girip Bi işe asgari ücret alsan bile tek başına sana yeter. Şaşıracak bir şey yok yolun çok belli aslında hiç de çaresiz durumda değilsin. Zaten evleneli 3 ay olmuş daha konfor alanına girememişsin ki çıkamayasın. Bu adamı affedecek değilsindir heralde. Adam Bi kaç ay tek eşli kalmayı başaramamış.

Merhaba evet önlisans mezunuyum bugun bakacagım bir kaç yer var aklımda basvuru yapacagım mecburen

Aynen öyle canımı sıkan nokta evet yaptım da demiyor sonuna kadar inkar edip beni suçlu hemen vazgeçen durumuna düşürmeye çalışıyor

Aynen öyle canımı sıkan nokta evet yaptım da demiyor sonuna kadar inkar edip beni suçlu hemen vazgeçen durumuna düşürmeye çalışıyor
Gerçeği sen biliyorsun? Bitti. Onun kabul etmesine gerek yok. Davada kullanacaksan kadının attıklarını kullanırsın. Erkek o yatakta da yakalasan bunu yanıma biri yatırmış komplo bu der yani.

Merhaba evet önlisans mezunuyum bugun bakacagım bir kaç yer var aklımda basvuru yapacagım mecburen
Hala mecburen diyorsunuz. Eşiniz biraz daha yalvarsa herşeyi silip çalışmaktan vazgeçip evliliğinize devam edersiniz. Size hak ettiğiniz şekilde davranmayan bir insanı eş yapma çabanız neden? Bu kafa ile devam ederseniz size diyeceğim tek şey herkes hak ettiğini Yaşar. Şu anda iş bulacağım, yeni bir düzen kuracağım, güzel bir hayatım olacak heyecanı yaşamamız gerekirken siz iş arayacağınız iÇin maalesef diyorsunuz. Çalışıp kendi paranı kazanmak maalesef denecek bir durum değil, en azından insanlık onurunuzu korursunuz. Sizin için anlamı varsa onurun …

Gerçeği sen biliyorsun? Bitti. Onun kabul etmesine gerek yok. Davada kullanacaksan kadının attıklarını kullanırsın. Erkek o yatakta da yakalasan bunu yanıma biri yatırmış komplo bu der yani.
Güldürdünüz teşekkür ederim evet benim bilmem yeterli. Yok davada bişey kullanmayacağım anlaşmalıya çevirmeye calısacagım kabul etsin ayrılmayı yeter bana hic bişeyini istemiyorum süreç uzamasın yeter ki

E tamam boşanmayın o zaman. Kocanızın parası siZe de SEVGİLİLERİNE DE yeter. Üzülmeyin bu kadar

E tamam boşanmayın o zaman. Kocanızın parası siZe de SEVGİLİLERİNE DE yeter. Üzülmeyin bu kadar
Konu sahibine zırnık koklatmaz bu adam, haciz falan varmış zaten üstüne, öyle olmasa koşa koşa evlenecek adam değilmiş zaten. Konu sahibi elindeki avcundakini yedirmesin de, koca parası da yemeyiversin.

3 ayda bunları yaptı adam, daha öncesinde de bu tarz seyler sezinlemiş miydiniz?
Ne olduysa evlendikten sonra mı oldu yoksa, önceki konularınızı okumadım

Benim ilk evliliğim 26 yasındayım
Siz gerçekten yeni mi evlisiniz yoksa birkaç yıllık mı anlayamadım açıkçası. Biri geçen sene olmak üzere iki gebelik yaşamışsınız ve uzun süredir de gebelik için çaba harciyormussunuz.
İkinci evliliğiniz mi diye düşündüm ama ilk demişsiniz. Evlenmeden önce de mi hamile kalmaya çalışıyordunuz? Eğer öyleyse boşanacağınızı düşünmüyorum. Sadece kocanızı eski sevgilisine bırakmamaya çalışıyorsunuz gibi.

Merhaba evet geçen sene de hamilelik geçirdim onu da zorla aldırtmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…