- 21 Şubat 2023
- 204
- 90
- 28
- 28
- Konu Sahibi tommyandgrace
-
Adli yardım talepli dava açın, üzerinizde mal veya herhangi bir geliriniz yoksa. Umarım kabul edilir.Merhaba buraya bu hafta 3. Konu açışım aslında birazda teşekkür mahiyetinde olacak bir cok kişi gözümü açtı ben de daha sağlıklı düşünebiliyorum şuanda. Tekrar özet geçmek gerekirse 3 aylık evliyim daha yeni kürtaj olmak zorunda kaldım, bu süreçte hiç bir şekilde eşim destek olmadı normal hayatına devam etti çok üzüldüm çok yıprandım ve ağzımdan kürtajın ertesi günü "ayrılalım o zaman" lafı çıktı, bunu duyunca küplere bindi daha sonrasında özür dilememe rağmen uzattıkça uzattı günlerce tripler vs. Ardından bir sabah telefonuma mesaj geldi eski sevgilisinden, bana yazıyor ediyor benimle konusmaya calısıyor sahip çık sevgiline dedi. Ben de evlendiğimizi söyledim bana inanmadı uydurma vs dedi fotoğraf gönderdim o da bana konusmalarını gönderdi. eşim kıza 4 yıl önceki fotoğraflarını atmış ve drama çizmiş işte bildiğin flört cümleleri iki taraftan. Sanırım kız akşam aramış eşimi, eşim açmamış telefonu. açmayınca benim yanımda oldugunu düşünüp bana mesaj attı büyük ihtimal. Ben de evli oldugumuzu söyleyince bir cok hakaret etti telefonda saatlerce konustuk dedi ekran atıp engelledi beni.
Bunları eşimin yüzüne vurdum ve bosanmak istiyorum zaten olmuyordu günlerce beni suçlu hissettirip arkamdan bunları yapmışsın zaten her şey bunun içinmiş kendine yol yapıyormuşsun falan dedim. Sonuna kadar inkar. Ekran görüntüsü fotomontaj ( tabii ben de 5 yasındayım inandım ya) aynı gün kız esime uzaklaştırma kararı çıkarmış evime iş yerime geliyor beni tehdit ediyor diye.
Vay efendim sen bana inanmadın yine ayrılalım dedin, evin içinde ağlıyor. Sürekli psikolojim bozuk diyor, mahfoldum diyor, susuyor, uyuyor. Bunları o kadar abartılı yapıyor ki ben bile kendime lan acaba dedim. Kendimi sorguladım ama bunyasadıgım resmen manipülasyon. Bosanmaya kararlıydım zaten, bunlar üstüne tuz biber oldu benim için. Avukat diyor 1 yıldan önce anlasmalı bosanamazsınız, karsı tarafta kabul ederse çekişmeli açarız 2-3 ayda biter fakat temmuzda da adli tatil baslıyormus ona denk gelip eylülü bulma ihtimali var. Calısmıyorum suan annemden aldıgım maas da kesildi. Napacagımı sasırdım aklım durdu artık kendimle ilgilenemiyorum aklımdan saçma sapan düşünceler geçiyor hiç iyi değilim. Lütfen yardım bi yol haritası çizmem gerekiyor yoksa kendim cok yıpranacağım..
Üzerime mal var ama gelirim yok. O nasıl oluyor acaba ?Adli yardım talepli dava açın, üzerinizde mal veya herhangi bir geliriniz yoksa. Umarım kabul edilir.
Ne var?Üzerime mal var ama gelirim yok. O nasıl oluyor acaba ?
Ev ve arabam var şahsıma ait evlenmeden önce edindiğim malNe var?
Yani açıkcası fazla iş deneyimim olmadı ve çekingen biriyim yapabilir miyim bilmiyorum, bir de "zorunda kaldıgım için" çalışma psikolojisi beni üzüyor ama elbette calısırım calısmam demiyorum hic bi zamanBoşanma davası açıp bir de uzaklaştırma kararı alacaksınız, bu arada da acil işe girip geçiminizi sağlayacaksınız. Evlenince annemden aldığım maaş kesildi, maddi güvencem yok ne demek. Siz çalışmadan para gelsin, hayatınızı idame edin diye mi evlendiniz. Maddi gelirim yok çaresizim ne yapacağım diyene kadar iş arayıp bulup çalışmak neden aklınıza gelmiyor.
Siz ne sanıyorsunuz? Herkes bayıla bayıla çalışmıyor. Çalışmak bu herifin eline bakmaktan ona mahkum kalmaktan daha mı kötü? Paralı adam buldum, ömür boyu ev hanımı olurum diye mi evlenmiştiniz? Olabilir ama bu o adam değil. Kaldırın kalıbınızı da iş arayın lütfen.Yani açıkcası fazla iş deneyimim olmadı ve çekingen biriyim yapabilir miyim bilmiyorum, bir de "zorunda kaldıgım için" çalışma psikolojisi beni üzüyor ama elbette calısırım calısmam demiyorum hic bi zaman
Öyle yapacagım mecburenSiz ne sanıyorsunuz? Herkes bayıla bayıla çalışmıyor. Çalışmak bu herifin eline bakmaktan ona mahkum kalmaktan daha mı kötü? Paralı adam buldum, ömür boyu ev hanımı olurum diye mi evlenmiştiniz? Olabilir ama bu o adam değil. Kaldırın kalıbınızı da iş arayın lütfen.
Hayır ben uyarana kadar hiç bir yerde çalışma sözü geçmedi. İnsanlar iş deneyimi ile işe girip çalışmıyor. Pek çok insan da sadece geçimini sağlamak için, mecbur olduğu için çalışıyor. Mecburiyetten çalışma psikolojisi beni üzüyor mazereti hadi birisi kocan o senin yapmamıştır desin de barışayım demeniz için mazeret arayışı. Çalışmak, sizin evliliğinizdeki saçmalıkları yutmak kadar psikolojinizi bozacak yada onur kıracak bir durum değil.Yani açıkcası fazla iş deneyimim olmadı ve çekingen biriyim yapabilir miyim bilmiyorum, bir de "zorunda kaldıgım için" çalışma psikolojisi beni üzüyor ama elbette calısırım calısmam demiyorum hic bi zaman
Bilmiyorum ki avukat o şekilde söyledi banaBen de bu 1 yıl olmadan anlaşmalı olmaması durumunu anlayamıyorum. Ben 4 aylık evliyken boşanma davası açtım vekaleten 1.5 ay sonra davam görüldü anlaşmalı olarak boşandım. Boşanmadan 1.5 ay sonra da karar kesinleşti kendi soyadıma geçtim. Avukatımdan mı kaynaklıydı bilmiyorum. Hem çok hızlı hem sorunsuz olmuştu çok şükür ki boşanmam. Karşı taraf istemiyorum demişti babası ikna etmişti tek korkutan o olmuştu beni.
Sanırım avukatın tecrübesi ile alakalı. Umarım Allah bir an önce kurtarır sizi de.Bilmiyorum ki avukat o şekilde söyledi bana
Siz ne sanıyorsunuz? Herkes bayıla bayıla çalışmıyor. Çalışmak bu herifin eline bakmaktan ona mahkum kalmaktan daha mı kötü? Paralı adam buldum, ömür boyu ev hanımı olurum diye mi evlenmiştiniz? Olabilir ama bu o adam değil. Kaldırın kalıbınızı da iş arayın lütfen.
İşyerinde kırbaçlanmak bile şu namertlere el açmaktan iyidir.Seni ve düşüncelerini seviyorum katibim. Kimse büyük mutlulukla çalışmıyor . Her sabah sürüne sürüne her ay işten çıkarılma korkusuyla işe gidiyorken iş hayatımda 21 yılı doldurdum . Hep söyledim burdaki bloglarda soylemeye de devam edecem bir kadın şartlar ne olursa olsun kocası ne kadar zengın olursa olsun , kaç çocuğu olursa olsun mutlaka ve mutlaka çalışmalı ! Dünyada imtihan çok günlerin ne getireceği hiç belli değil hastalık olur ölüm olur boşanma olur kadın herzaman güçlü ayakta dimdik durabilmeli ... Koca insana paramı yedirir beş lira verse beş defa başına kalkar . kendi ekmeğimi kendim kazanır it gibi kazanır at gibi yerim...
Eşinizin pişmanlığı hem sizi, hem eskisini kaybettiği için gibi...Merhaba buraya bu hafta 3. Konu açışım aslında birazda teşekkür mahiyetinde olacak bir cok kişi gözümü açtı ben de daha sağlıklı düşünebiliyorum şuanda. Tekrar özet geçmek gerekirse 3 aylık evliyim daha yeni kürtaj olmak zorunda kaldım, bu süreçte hiç bir şekilde eşim destek olmadı normal hayatına devam etti çok üzüldüm çok yıprandım ve ağzımdan kürtajın ertesi günü "ayrılalım o zaman" lafı çıktı, bunu duyunca küplere bindi daha sonrasında özür dilememe rağmen uzattıkça uzattı günlerce tripler vs. Ardından bir sabah telefonuma mesaj geldi eski sevgilisinden, bana yazıyor ediyor benimle konusmaya calısıyor sahip çık sevgiline dedi. Ben de evlendiğimizi söyledim bana inanmadı uydurma vs dedi fotoğraf gönderdim o da bana konusmalarını gönderdi. eşim kıza 4 yıl önceki fotoğraflarını atmış ve drama çizmiş işte bildiğin flört cümleleri iki taraftan. Sanırım kız akşam aramış eşimi, eşim açmamış telefonu. açmayınca benim yanımda oldugunu düşünüp bana mesaj attı büyük ihtimal. Ben de evli oldugumuzu söyleyince bir cok hakaret etti telefonda saatlerce konustuk dedi ekran atıp engelledi beni.
Bunları eşimin yüzüne vurdum ve bosanmak istiyorum zaten olmuyordu günlerce beni suçlu hissettirip arkamdan bunları yapmışsın zaten her şey bunun içinmiş kendine yol yapıyormuşsun falan dedim. Sonuna kadar inkar. Ekran görüntüsü fotomontaj ( tabii ben de 5 yasındayım inandım ya) aynı gün kız esime uzaklaştırma kararı çıkarmış evime iş yerime geliyor beni tehdit ediyor diye.
Vay efendim sen bana inanmadın yine ayrılalım dedin, evin içinde ağlıyor. Sürekli psikolojim bozuk diyor, mahfoldum diyor, susuyor, uyuyor. Bunları o kadar abartılı yapıyor ki ben bile kendime lan acaba dedim. Kendimi sorguladım ama bunyasadıgım resmen manipülasyon. Bosanmaya kararlıydım zaten, bunlar üstüne tuz biber oldu benim için. Avukat diyor 1 yıldan önce anlasmalı bosanamazsınız, karsı tarafta kabul ederse çekişmeli açarız 2-3 ayda biter fakat temmuzda da adli tatil baslıyormus ona denk gelip eylülü bulma ihtimali var. Calısmıyorum suan annemden aldıgım maas da kesildi. Napacagımı sasırdım aklım durdu artık kendimle ilgilenemiyorum aklımdan saçma sapan düşünceler geçiyor hiç iyi değilim. Lütfen yardım bi yol haritası çizmem gerekiyor yoksa kendim cok yıpranacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?