Boşanma kararı ve uğradığım psikolojik şiddet

Boşanacağım akıl tutulması yaşadım evlendim ama kesinlikle boşanacağım ben
Kesinlikle boşnacağınız için mi evlenmeden çocuk sahibi olmaya kalktınız, zorla kürtaj yaptırttı diyorsunuz? Açtığınız konulara bir bakın, resmen bu adamla evlenmek için her yolu denemişsiniz. Bir süre sadece ben kendime neden bunu yapıyorum, neden bunları hak görüyorum kendime, neden kendimi sevmiyorum diye düşünün lütfen. Siz kendinize bunları hak görürseniz başkaları neler yapar size. Lütfen kendinizi sevin, kendinize değer verin, kendinize saygı gösterin.

Önlisans mezunuyum ama bi mesleğim yok iş deneyimim yok denecek kadar az
Evin, araban olmasi şu an zenginlik demek. Iş için de arayışlara başla, kasiyer tezgahtar vs deme bence, bi yerden başla, ev varsa (kira derdi yoksa yani) bi şekilde idare edersin asgari ücretle tek başına.
Düğünde takılan takılar senin hakkin (bozdurulmus olsa bile), o miktari ödemek zorunda. Mehir+3 aylık nafaka hakkin da var dini olarak. Hakkını bırakmamaya çalış, elbette çirkeflik yapacak ama sen alabildiğin hakkını al. Iyi bi avukat seni yönlendirir zaten.
Mühim olan kesin ve net olup o evden çıkmak.

Sokaga atarsan da at, neyin vicdanini yapacaksın daha ben anlamadım?

2 kere zorla kürtaj mı yaptırdı? Neden evlendin madem. Acılara yürüyorum korkmuyorum mu dedin? Ohoo aldatılma dışında da baştan ayağa sorunlar varmış sizinki evlilik değil ki.

2 kere zorla kürtaj mı yaptırdı? Neden evlendin madem. Acılara yürüyorum korkmuyorum mu dedin? Ohoo aldatılma dışında da baştan ayağa sorunlar varmış sizinki evlilik değil
Birincisi konu sahibi ben değilim yorum yazdım ben. İkincisi iki yıllık birliktelik, üç aylık evlilik, geçen sene yani evlenmeden önce, birliktelik sırasında zorla kürtaj, iki kere zorla kürtaj diye bişey yazmadım.

senin olmadığını biliyorum senin yorumunda öğrendiğim için geçen seneki kürtajı ordan etiketledim. Rahatsız olduysan kusura bakma.
İkinci kürtajı da evliyken olmuş konuda yazmış büyük ihtimalle o da zorladır.

Evet rahatsız oldum, yorumunuzu okursanız sanki konu sahibi benmişin gibi yazmışsınız ve ben iki kürtaj yazmadığım halde bu konuyu da benimle bağdaştırmışsınız.

Evet rahatsız oldum, yorumunuzu okursanız sanki konu sahibi benmişin gibi yazmışsınız ve ben iki kürtaj yazmadığım halde bu konuyu da benimle bağdaştırmışsınız.
sana yazmadım konu sahibine yazdım rahatsız olduysan engelle ne bu ya solundan mı kalktın.

sana yazmadım konu sahibine yazdım rahatsız olduysan engelle ne bu ya solundan mı kalktın.
Bakın hanımefendi ben siz diye hitap ediyorum, siz sürekli sen, sana diye hitap ediyorsunuz. Bana yazmadıysanız sadece bunu yazıp devam etmezdiniz, hem yapıp hem bu şekilde cevap vermeniz amacınızı açıkça ortaya koyuyor.

E dedim zaten sana yazmadım senin yazdığını yorumladığım için seni etiketledim diye. Rahatsız olduysan kusura bakma da dedim. Sen hala uzatıyorsun. Hayır ne yapayım etiketlemişim Bi kere zamanı geri alabilsem etiketlemezdim bilseydim arıza çıkaracağını. Ne amacım olacak seni etiketlerken Allah aşkına tanımam etmem paranoya yapma.

Böyle manipülatif insanlar,haksızken sürekli bağırarak,ağlayarak haklı çıkmaya çalışan insanlara acıyorum cidden. Nefret ederek,tiksinerek,kendini düşürdüğü duruma üzülerek. Önceki konularınızı okumadım ama kürtaj olayı ayrı bu adama maruz kalma durumu ayrı olarak çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Çalışma konusu hiç çalışmadığınız için çok korkulacak bir şey gibi görünebilir. Bir kere işe girip alıştığınız zaman ekonomik özgürlüğüm var kavramı yerleştiğinde emin olun fikirlerinizdeki değişimi de farkedeceksiniz. Hayatınızı çalışmak korkutucu ben bu adamı çekmeye devam edeyim düşüncesiyle devam ettirmeyin.

Hiç bir avukat isterse 50 yıl deneyimli olsun 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşayamaz.

Uygulamada 1 yıl dolmayan evliliklerde dava çekişmeli açılıyor, karşı taraf davayı kabul ediyor, hemen 1-2 tanık dinletiliyor falan. Kısa sürmesi de davayı nerede açtığınızla alakalı biraz, küçük bir şehir ya da ilçeyse daha erkene gün verilebiliyor, daha hızlı halloluyor.

Sizin eşiniz de boşanmayı kabul etmiş zaten, kabul etmeseydi muhtemelen davanız en az 2-3 yıl sürerdi, o da iyi ihtimalle.

Nasıl anlamadım. Neden kürtaj oldunuz

Öncelikle o hırtı boşverip kendine bakacaksın. Kürtajda lohusalık gibi birşey. Ve ağzından herşey çıkabilir. Hormonlar alt üst olmuş. Boşanalım dediysen de idare edecekti. Seni alttan alıp ilgilenmesi gerekirken hem aldatıp hem de saldırması asla kabul edilemez. Vicdansız mikrop. İkinizin çocuğunu taşıyordun ve bunların acısını tek başına yaşıyorsun.
Önce ben de. Sana ne iyi gelecekse onu yap.

Bu adam bedava ev araba bulmuş çok üzgünüm ama sizi de sevmiyor o eskisini de sevmiyor. Üzgün olması ikinizden de olmuş ama böyle ya.şaklar başka birini kolayca bulur. Bu evlilik toparlanacak gibi gelmedi. Zorla çocuk aldırttı demişsiniz bir yandan iyi ki çocuk yokmuş dedim.

Benim burdaki konuları okuya okuya psikolojim bozuldu . Hiç mi düzgün erkek , düzgün evlilik yok ya çok üzülüyorum kadınlara . Kendime üzülüyordum hayatımda kimse yok diye olması ayrı dertmiş .

Allah kadınlara sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…