• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma kararı zorlanıyorum ...

Acilen hastaneye gidin, zaten darp olduğu için poliste gelecektir. Mutlaka darp raporunuzu alın, darp raporu sonrasında polis zaten durumu savcılığa bildiriyor, savcılıkta aile mahkemesinden koruma karar talebinde bulunuyor. Bunu kendinize layık görmeyin lütfen. Eşinizin ruhsal durumu bana pek sağlıklı gelmedi. Koruma talebi sonucunda eşinize evden uzaklaştırma kararı çıkacaktır. Bu süre zarfında evliliğinizin gidişatı ile ilgili daha doğru düşünebilirsiniz. Fakat asla "bende de hata var mıydı?" diye düşünmeyin. Bu muameleyi asla haketmiyorsunuz.
Zaten darp raporu verince geri dönüşüm asla olmaz
Kendime o kadar kızıyorum ki şu an sen hak ettin hepsini hala seviyorsun böyle adamı diyorum...

Yapılması gerekeni yazmışlar zaten ama ola ki affedip devam edersen çocuk işini kesinlikle ertele! Eşinin psikolojisi hiç sağlıklı değil. Amca aşırı bir takıntı olmuş onda. Sana çamaşır astırmaması bunun için itip kakması falan çok dengesizce.
Tartışmanın da bir biçimi olur ve ikiniz de bilmiyorsunuz malesef. Bu tip anne baba çocuk için hiç iyi olmaz.

Aklını başına topla.Çocuk olsa ne olacak bir de arada çocuğa üzeleceksin.Böyle bir adamdan çocuk yapmak için

bir de tedavi oluyorsun. Anlıyamıyorum.Bırak git.

Zaten darp raporu verince geri dönüşüm asla olmaz
Kendime o kadar kızıyorum ki şu an sen hak ettin hepsini hala seviyorsun böyle adamı diyorum...

Anlaşılan siz affetme konusunda da kendinize açık kapı bırakıyorsunuz. O zaman , en azından bu adamı baba yapmayın. Doğacak çocuğunuz annesinin şiddet gördüğüne tanıklık etmesin.

Vicdanı merhameti olan insan görmüyorum dediğinizde geçer birazdan deyip gidip yatmaz. Ayrıca siz de eşiniz sinirliyken alttan alma huyu yokmuş ama ne olursa olsun ne derseniz deyin şiddet insana uygulanmaz.

Yapılması gerekeni yazmışlar zaten ama ola ki affedip devam edersen çocuk işini kesinlikle ertele! Eşinin psikolojisi hiç sağlıklı değil. Amca aşırı bir takıntı olmuş onda. Sana çamaşır astırmaması bunun için itip kakması falan çok dengesizce.
Tartışmanın da bir biçimi olur ve ikiniz de bilmiyorsunuz malesef. Bu tip anne baba çocuk için hiç iyi olmaz.
Zoruna gidiyormuş ben öyle deyince baba olmaz senden deyince
Giderse gitsin barışmak istemiyorum ama seviyorum engel olamıyorum kalbime
Normal bi erkek zaten en azından diyorum pişman olur ağlar sizler nolur der yalvarir gönül almaya çalışır ama o bile yokki

Şiddet tabi ki kabul edilemez, özrü olmaz, o kısma herkes değinmiş de, siz de kolay kolay kimseyle geçinemezsiniz gibi.

Sürekli bir tahrik hali var. Bırak inerse insin en başta bahçeye. Direk senden adam olmaz, baba olmaz diye olaya girmişsiniz.

Cok iyiydik demissin.. 'cok iyi' anlayisin bu mu? Cok iyi giden bi evlilikte bi anda bu kavga oluyorsa adam ya hastadir ya da hasta..
Malesef cidden iyiydik bana Sarilmadan uyuyamaz ben bi memleketime gidiyim arar her gün sensiz olmuyo der
Nasıl böyle oluyor böyle yapıyo hiç düşünmüyo beni kaybettin diyorum asıl sen beni kaybettin diyo sevgimden ne kadar emin

eşinin psikolojik sorunları var. kendine sahip çık bence. Allah yardım etsin canım çok zor..

Çok mu üstüne gittin ki daha önceden bu kadar üstüne gidermiydin
öfke kontrolü yok demekk ki

Şiddet tabi ki kabul edilemez, özrü olmaz, o kısma herkes değinmiş de, siz de kolay kolay kimseyle geçinemezsiniz gibi.

Sürekli bir tahrik hali var. Bırak inerse insin en başta bahçeye. Direk senden adam olmaz, baba olmaz diye olaya girmişsiniz.
Çünkü daha onceden c.evine girdi çıktı bekledim onu ve bi buçuk sene girdi çıktı eğer amcasiyla tartışmaya girerse eli durmaz bunun ve de amcası gidip şikayet ederse al başına bela o yüzden dedim baba olmaz senden düşünse böyle yapmaz ben çocuğu olgunlaşır belki diye istemiştim yanulmisim
Anlamadigim şey hiç karı koca tartışma yaşamıyor mu sinirlenden ağızdan çıkabiliyor ama sonuçta şiddet olmak zorunda mi ben size yorumunuz için kozmiyorum farklı görüşlere de ihtiyacım var çünkü karar verme aşamasındayim
Çok konuşuyomusum sen konuşmayan kadın tanıyo musun dedim herseye sus pus oluyum istiyo bende ağır konuştum farkındayım ama ne olurdu sanki o esnada uzaklaşsaydı keşke ve hemen anneşini arıyo gelin diyo bana bunların yapıp sonra dışarı çıkıyo offff

Zoruna gidiyormuş ben öyle deyince baba olmaz senden deyince
Giderse gitsin barışmak istemiyorum ama seviyorum engel olamıyorum kalbime
Normal bi erkek zaten en azından diyorum pişman olur ağlar sizler nolur der yalvarir gönül almaya çalışır ama o bile yokki

bi de kendi yatağında yatıp uyumuş
eserini görünce de buz getirmiş sağolsun

kendinizi neden bu duruma layık buluyorsunuz?

Çok mu üstüne gittin ki daha önceden bu kadar üstüne gidermiydin
öfke kontrolü yok demekk ki
Ona göre üstüne gitmiştim çok konusuyomusum onun yanında değilmişim ne yapsaysim seni gaza getirip haklısın çok yanlış yapmışlar deseydim de sen o sinirle gidip adamı dovşeydin o da şikayet mi etseydi dedim ben salak degilim konusacaktım dedi ama çok sinirliydi sadece konusmazlardi ya da benden çıkardı hırsıni zaten ...
Bi tekerlek kadar degerim yok dedim bağırdı yok lan tabi dedi annesinin yanında

bi de kendi yatağında yatıp uyumuş
eserini görünce de buz getirmiş sağolsun

kendinizi neden bu duruma layık buluyorsunuz?
Zaten ezik hissediyorum kendimi çok kızıyorum kendime neden hala seviyorum neden diye çok soruyorum kafayı yicem

Vicdanı merhameti olan insan görmüyorum dediğinizde geçer birazdan deyip gidip yatmaz. Ayrıca siz de eşiniz sinirliyken alttan alma huyu yokmuş ama ne olursa olsun ne derseniz deyin şiddet insana uygulanmaz.
Aslında çok alttan alDigim durumlar oldu ama beni itekleyince çok sinirlendim çünkü hamile olma ihtimalim az da olsa vardı

Hemen bosanma derim. Surundur yalvarsin falan affet.
Sende az laflar soylememissin. Tabiki adamin yaptiklarini hakli gostermez ama hemen bosanmak mantikli degil

Back
X