• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma kararı zorlanıyorum ...

ikinizde hatalısınız.

baktınız ortam gergin birinizden birinin başka odaya geçmesi lazımdı.

sakinleşince konuşsaydınız birbirinizi bu kadar kırmazdınız.

adamın huyunu suyunu biliyorsanız sakinleşince konuşacaksınız, nabza göre şerbet vereceksiniz. bakın alttan alacaksınız demiyorum. yine rahatsız olduğunuz şeyleri dile getireceksiniz ama bağırıp çağırarak değil. iki tarafta sakinleşince karşılıklı oturup konuşarak.

yoksa bu şekilde birbirinizi çok yıpratırsınız.

Buraya bu konuyu yazacağı aklımın ucundan bile geçmezdi.
Daha dune kadar bebek hayalleri kuruyordum Daha dün 15 dk.önce sarma dolaş hasta oldugum için benimle sarılarak uyuyan adam Eşim ( bu kelimeyi demeye utanıyorum artık ) dün gece sağ gozumu mosmor etti ....
Konuyu kısa kesmeye çalışarak anlatacağım
Eşim amcasiyla kus ve biz oturduğunuz apartman aipe apartmanı amcasiyla Altlığı üstluyuz Bahçe katında biz oturuyoruz Eşim bahceye bi suru lastik getirmisti dizmisti uzun bi zaman önce amcası da köpek besliyor bahcede bi sıra lastiği kenara mi koymuş napmis anlamadım çıkıp da bakmadım ve geldi içeri Eşim bunu görünce benden izin almadılar ne hakla öyle yaparlar soracam onlara dedi bende bak seni istemiyorlar bu binada bu evde bahcede benim diyorlar boşver nasılsa geçiciyiz biz Karışma bosver dedim ( kV ev alacaktı bize )
Bu "sen hiç benim yanımda olmuyosun "dedi bana bende" karisma daha mı iyi ölcak sonra şikayet eder bak boşver "dedim ya köpek için gidip satasirsin ya lastik için dedim kizdim "bıktım artık senden de bunlardan da dedim sen nasıl baba olacan senden baba olmaz" dedim bi de hastayım fena usutmustum."merak etme bitecek zaten önce seni elimin altından cikariyim sonra onlara da gelecek sıra sen varsın diye onlara bişey yapmiyodum sen olmayınca görecekler "dedi
"bak beni tahrik etme sozlerinle demeye başladı (her tartismada bunu soyler ) ben de "hani ne dedim de taharik oldun anca bunu söyleyip durursun hep zaten bu lafına SONRA biteceksen bitsin yaka silktim artık senden"dedim.
Ben hastayım diye Eşim makinadakileri çıkan çamaşırlari asacakti ve böyle aramızda tartışma geçince asmaz heralde artık dedim ve gece olduğu için balkonun tam ışığını yakarken arkamdan geldi "sakin açma ışığı onlar da faydalanacak ışıktan (amcası bahcede ydi isi varsi biz de Bahçe katinda oldugumuz icin neymis isiktan yararlanirmis ) yürü içeri ben asacam benim inadıma gittin astım zaten biliyorum ben "dedi ve arkamdaydi eliyle sırtımi iteledi çok sinirlendim iyice
Bu çok zoruma gitti öncelikle bebek istiyorduk ilaçlar iğne vs. Olmuyordu bende buna " ben sen miyim inatci sensin asil ne alakasi var ya ben hamileysem hiç mi utanmiyosun ha Allah demekki bu yüzden vermiyo çocuk bize "dedim bu da " sen zaten çocuk çok istiyorsun ya olmuyo dersen olmaz tabi "dedi ben de "sen nasıl bi insansın ya istemediğim için mi doktora gidiyorum ben pisliksin sen belki biraz adam olursun olgunlaşırsin diye cocuk istiyodum zaten ben ama senin olgunlasacagin yok "dedim
Bu kalktı eliyle agzimi kapattı boğazimi sıktı nefes alamadım "eğer hamileysen seni de karnındakini de öldürürüm "dedi ben bu lafın üzerine çok ağladım bi sürü şey söyledim hatırlamıyorum
Çok ağladım ve ağlama sus diye kızdı bana sanırım ayağa mi kalktım ne tam hatırlamıyorum bana fena vurdu yere düştüm gözüm sehbanin ucuna geldi ve o ani anlatamam size gÖzüm bula uk görmeye başladı bağırdım görmüyorum ben diye bu da "geçer birazdan kalk ağlama dedi kızarak ve gitti buz getirdi pislik
Annesini aradı hemen "anne hemen buraya gel dedi e bende dururmuyum bende aradım annesinin yanında da neler dedi bana ...
Kendimi ezik gibi hissediyorum
Bu yataginda uyudu ben koltukta uyudum esyalanı almak için yatak odasına girdim ve ister istemez aynada kendimi gördüm ve cok ağladım beddualar ettim açtım yorgani üstünden " ailem geliyo bi iki gün sonra bitti artık bak şu yüzüme bak diye bağırdım "bu da gözleri kanlı Ağlamış heralde gördük dedi sadece
Ne bekliyorum ki zaten
Annemler dayanamadı geliyo aksama burda olacaklar kararını iyice ver dediler
Buraya içimi dökmek istedim ben de de hata varmıydi gerçekten .... kendimden şüphe duyar oldum
İlerde çocuk olunca daha kötü gideceğinden korkuyorum
Sizin desteğinize ihtiyacım var çünkü zaten gurbetteyim yalnızım
Şoktayim 10 dk önce hastasın çamaşırlari ni ararım ben diyen adam şimdi nasıl ..
NOT :hamile miyim değilmiyim bilmiyorum en son test yaptığımda negatifti

Tartışma iki taraflı çirkin ama bu adam size hep böyle fiziksel şiddet gösteriyor mu ?

eğer boşanmazsanız bu adam(!) uyguladığı şiddet için bi bedel ödemediğini görecek ve şiddete devam edecek. kimin haklı kimin haksız olduğu önemli değil. seni de karnındakini de öldürürüm diye boğazınızı sıkan biriyle aynı evde yaşamaya devam etmek çılgınlık. hiç düşünmeden ayrılın, çocuğunuz da yokmuş. çok pişman olursunuz yoksa

valla asla şiddeti savunamam ama sizde şiddet gösterene kadar adamın üstüne gitmişsiniz.ayrıca siz eşinizi tanımyorsunuz kanımca yani bir gün önce iyi birgün sonra şiddet gösterdi diyorsunuz.her evde tartışma olur ailelerde cinnet böyle çıkıyor anlaşılan.bizde tartışıyoruz ama eşimde bende dozumuzu biliyoruz karşı taraf sinirliyse diğer tarafta alttan alıyor yada susuyor sakinleşince haklı haksız ayırt ediliyor ,karşılıklı münakaşa kavgaya dönüşecektir tabiiki

Cnm ben dedim ki en başta bak X (eşimin ismi olsun) bizi burda istemiyorlar daha önceden demişler eşime köpek tartışması oldu daha önce gitsin bu evde istemiyoruz demişler bende dedim ki zaten geçiciyiz boşver naparlarsa yapsınlar dedim ilk güzelçe anlattım sen benim yanımda hiç olmuyosun dedi bağırdı kızdı bende ben amcanı savunmuyorum ki sen kendin çıkarıyosum bunu biz zaten geçiciyiz burda boşver dedim bıktım artık sizin bu tartışmalardan dedim açıklarını arıyorum resmen sürekli tartışma başlatan Eşim oluyo bende sürekli kargaşa çıkarıyosun karisiyosun Karışma dedim bana bağırdı kızdı anani bilmem ne dedi ben daha çok sinirlendim bu sefer itince de okan oldu dışardan bakınca asLinda saçma sapan bi nedenden alevlendik ama sonu şiddet olmamaloydi

canım konuya biz ortadan dahil olduğumuz için böyle sen doğru olanı demişsin
ama eşin çatmaya yer aramış sana patlamış
eğer ki kalırsan bir daha böyle olduğunda tutma bırak konuşsun gelsin

çok iyiydik dediğin adama demediğin laf sokmadığın iğne kalmamış ikinizde birbirinizden betersiniz bile bile kavga etmeye uğraşmış başarmışsınız...
not:Allah bilir ya umarım hamile falanda değilsinizdir.sağlıklı ilişkiler içerisinde değilsiniz..
Eşim de çocuk istemiyorsun sen diyerek beni sinirlendirdi daha kötü oldum o yüzden mi doktora gidiyorum ben dedim
Bi de ben çok fena hastaydim üşütmüştüm
Ve bebek olmaması da çok canımı sıkıyordu gurbetteyim bana arkads olur yalnız kalmam diye bi de Eşim yumuşasin c
çok iyiydik dediğin adama demediğin laf sokmadığın iğne kalmamış ikinizde birbirinizden betersiniz bile bile kavga etmeye uğraşmış başarmışsınız...
not:Allah bilir ya umarım hamile falanda değilsinizdir.sağlıklı ilişkiler içerisinde değilsiniz..
Aslında başta güzel konuşuyordum o ise sadece bağırıyordu kiziyödü
Ben de zaten çok hastaydim uzaniyordum
Bebek olmadığı için de canımı sıkıyor dum ben çok güleryüzlü bi insanımdir esim çok ciddidir yapı olarak ben onu guldururum normalde böyle sinirli biri değilim ta ki damarima basınca. ..Çocuk istemiyosun zaten demesi beni çok kırdı çünkü ben çok ugrasiyordum bunun için halim de yoktu
Karı Koca tartiSinca böyle olmak zoRuanda Mi mesela siz esinizle tartışirken hiç mi agzinizdsn yanlış kelimeler çıkmaz ben mi beveremiyorum tartışmayı

fazla yüzgöz olmuşsunuz eşinizle..

düzelmesi zor gibi duruyor.

canım konuya biz ortadan dahil olduğumuz için böyle sen doğru olanı demişsin
ama eşin çatmaya yer aramış sana patlamış
eğer ki kalırsan bir daha böyle olduğunda tutma bırak konuşsun gelsin
Onu alevlendiren lafım ise senden baba olmaz lafı oldu o da buna çok sinirlenmis seni de bi elimin altından cikariyim sıra onlara gelecek dedi ve bende bu lafın dan sonra bitsin artık zaten pislik bıktım senden dedim

İncir çekirdeğini doldurmayan bir sebepten konu nerelere gelmiş de neler olmuş. Ben ikinizin de adına çok üzüldüm en çok sana üzüldüm tabiki ama ne bileyim ilk defa bir konuya kötü bakamiyorum sende de hata var ama asla bir kadına el kaldıracak kadar düşmemeli insan. Bir kızı anasının sıcak koynundan alıp kendi evine es diye getiriyorsn ve zulüm ediyorsun cok yanlış bisey ama sanki son da olmayacak bi hareket çünkü kızar bağırır iteler belki tokat da atar ama sana yapılan çok kötü olmuş ! İnşallah hatasını anlar,bosan diyemiyorum karar senin ama kendini ezdirme sakın!

valla asla şiddeti savunamam ama sizde şiddet gösterene kadar adamın üstüne gitmişsiniz.ayrıca siz eşinizi tanımyorsunuz kanımca yani bir gün önce iyi birgün sonra şiddet gösterdi diyorsunuz.her evde tartışma olur ailelerde cinnet böyle çıkıyor anlaşılan.bizde tartışıyoruz ama eşimde bende dozumuzu biliyoruz karşı taraf sinirliyse diğer tarafta alttan alıyor yada susuyor sakinleşince haklı haksız ayırt ediliyor ,karşılıklı münakaşa kavgaya dönüşecektir tabiiki
Keşke biz de o dozu ayarlayabilsek eşimi sakinlestirmeye çalışmama izin vermiyor hen bağırıyo benim yanımda değilsin hiç diyo zaten 3 yıllık evliyiz taniyamiyorum bazen gerçekten ara sıra tartıştığımız oldu yine ama karşılıklı hiç uzatmamistık ya da bana kızar sus der susarım tavır falan da yapmam ama böyle oldu İşte dün...Keşke biraz da o alttan alsa beni ona kalsa hep o alıyo ama öyle değil malesef keşke öyle olsaydı ben de zatwn aslinda bi yandan o ortamdan kurtulmak icin balkona çıkıp çamaşır asiyim demiştim kendimë izin vermedi veerseydi bu şiddet olmazdı beni itekleyince olan oldu
Anası da geldi amcasını kötüler Gazi verdi oğluna anaSina da bağırdı çağırdı benim ki kiraya gidin dedi annesi bosver dedi zaten annesi çok simartti tepeye çıktı hangi konuma olursa olsun asla hatasıni kabul etmez çünkü annesi her daim sen haklısın oğlum der hiç "kızım senin bu suratınin hali ne oglum nasıl yaparsın bunu senin de kız kardeşin var " demedi sen de oğluma deli diyosun dedi evet senin oğlun deli bıktım sinir hastası etti beni şu yüzümü görüyo musun senin de kızın var diyerek susturdum

İncir çekirdeğini doldurmayan bir sebepten konu nerelere gelmiş de neler olmuş. Ben ikinizin de adına çok üzüldüm en çok sana üzüldüm tabiki ama ne bileyim ilk defa bir konuya kötü bakamiyorum sende de hata var ama asla bir kadına el kaldıracak kadar düşmemeli insan. Bir kızı anasının sıcak koynundan alıp kendi evine es diye getiriyorsn ve zulüm ediyorsun cok yanlış bisey ama sanki son da olmayacak bi hareket çünkü kızar bağırır iteler belki tokat da atar ama sana yapılan çok kötü olmuş ! İnşallah hatasını anlar,bosan diyemiyorum karar senin ama kendini ezdirme sakın!
Kendimi ezdirmek istemedigim için böyle oldu zaten ben kendime üzülmüyorum iletiyi düşündüğüm için Çıkmaz dayım ben cidden hala sevdiğim için o kadar kızıyorum ki kendimë kararsizlik çok kötü bişey

Zaten tam da Kiralık ev bakıyoDuk ama çok pahalı Kiralar burasi da kV eviydi önceden kira odemeyelim diye bu evi kabul ettim çok sorunlu bi ev zaten kışın akar alttan yazın böceği akrebi eksik olmz ama mecbur duruyorDuk
Ve babam bana kesin kararını verdi diyo ya evet ya Hayır süre Müre tanımıyo akşam Burda konuşulacak zaten halen tavrına bakcam ona göre karar vericem
Bu kafayla çocuk yapmayın sakın tedavi olsun kendine çeki düzen versin öyle konuşun tabi sorunlar illa ki olur da şiddete başvurmak çok yanlış sende çok damarına basma ama senin kocan da da öfke kontrolü yok benimki gibi belli ne kadarlık evlisin

Haklısin devamının artık gelmesini istemiyorum sağlığımi kaybetmekten korkuyorum
aynen. şimdi gözün morarmış. bir dahaki sefere yine iteklese ve bu kez kolunu kırmayacağının garantisi var mı?
hem kira öderim huzurum olur demek varken, birileri ile kavga edip eşin üstüne yürümek ne saçma.

Çünkü daha onceden c.evine girdi çıktı bekledim onu ve bi buçuk sene girdi çıktı eğer amcasiyla tartışmaya girerse eli durmaz bunun ve de amcası gidip şikayet ederse al başına bela o yüzden dedim baba olmaz senden düşünse böyle yapmaz ben çocuğu olgunlaşır belki diye istemiştim yanulmisim
Anlamadigim şey hiç karı koca tartışma yaşamıyor mu sinirlenden ağızdan çıkabiliyor ama sonuçta şiddet olmak zorunda mi ben size yorumunuz için kozmiyorum farklı görüşlere de ihtiyacım var çünkü karar verme aşamasındayim
Çok konuşuyomusum sen konuşmayan kadın tanıyo musun dedim herseye sus pus oluyum istiyo bende ağır konuştum farkındayım ama ne olurdu sanki o esnada uzaklaşsaydı keşke ve hemen anneşini arıyo gelin diyo bana bunların yapıp sonra dışarı çıkıyo offff
Biz senin burada anlattığın kadarını biliyoruz tabi, haklısın yaşayan sensin. Fazlası da var diyorsan, çocuk düşünmeden bu evliliği iyi tart. Sakin kafayla, bu adamla bir 10 yılını daha görebiliyor musun? İnşallah hakkında en doğru kararı alırsın.

ikinizde hatalısınız.

baktınız ortam gergin birinizden birinin başka odaya geçmesi lazımdı.

sakinleşince konuşsaydınız birbirinizi bu kadar kırmazdınız.

adamın huyunu suyunu biliyorsanız sakinleşince konuşacaksınız, nabza göre şerbet vereceksiniz. bakın alttan alacaksınız demiyorum. yine rahatsız olduğunuz şeyleri dile getireceksiniz ama bağırıp çağırarak değil. iki tarafta sakinleşince karşılıklı oturup konuşarak.

yoksa bu şekilde birbirinizi çok yıpratırsınız.
Başta ben güzellikle anlatmaya çalıştım bak boşver istemiyorlar bizi zaten geçiciyiz burda dedim o bağırdı sen benim yanımda hiç olmuyosun dedi bende ben amcanı savunmuyorum dedim ama sen hep gidip kargaşa çıkarıyoşun yapma dedim biktim artık ya dedim bu da bi laf etti sen de elimin altından cikariyim onları da çıkarcam dedi sonra bende sinirlendim böyle düşünüyorsan zaten bitsin ne biçim insansın sen defolu git naparsan yap dedim

Onu alevlendiren lafım ise senden baba olmaz lafı oldu o da buna çok sinirlenmis seni de bi elimin altından cikariyim sıra onlara gelecek dedi ve bende bu lafın dan sonra bitsin artık zaten pislik bıktım senden dedim

sinirlilikle söylenen olaylar canım ama işte kalp inciliyor
eşinde üzüldü cocukda hemen olmayınca erkeklikleri bittiği düşünülüyor
dünyanın her yerinde bu
kimi insan pişman olsa da özür dilemez belki de o tipte biri
ağladığını düşündüğünüz aslında oda üzüldü ama
iletişim kuramadı şimdi ki kararın ne acaba

aynen. şimdi gözün morarmış. bir dahaki sefere yine iteklese ve bu kez kolunu kırmayacağının garantisi var mı?
hem kira öderim huzurum olur demek varken, birileri ile kavga edip eşin üstüne yürümek ne saçma.
Bende buna sinir oluyorum zaten sen bekar degilsin artık evlisin hareketlerine dikkat et ilerde çocuk olunca daha kötü

Kendimi ezdirmek istemedigim için böyle oldu zaten ben kendime üzülmüyorum iletiyi düşündüğüm için Çıkmaz dayım ben cidden hala sevdiğim için o kadar kızıyorum ki kendimë kararsizlik çok kötü bişey
Canım bundan sonrası için de kendini ezdirme demek istedim. Sakın kafayla düşün lutfen ve o dönemde eşinin de hal ve hareketlerini degerlendir ona gore karar ver ... Allah yardımcın olsun

sinirlilikle söylenen olaylar canım ama işte kalp inciliyor
eşinde üzüldü cocukda hemen olmayınca erkeklikleri bittiği düşünülüyor
dünyanın her yerinde bu
kimi insan pişman olsa da özür dilemez belki de o tipte biri
ağladığını düşündüğünüzü söyledi aslında oda üzüldü ama
iletişim kuramadı şimdi ki kararın ne acaba
Erkeklikle alakası yok çünkü bende sorun var cnm iğne vermişti doktor bana
Şimdiki kararın hala ayni kararsizim babam ve annem çok Sıkıştırıyo beni bitir artık diye bende eşimin tavrına göre hareket etcem bu aksam belli olur zaten

Back
X