Boşanma kararı zorlanıyorum ...

ikinizde birbirinizi tahrik etmişsiniz.
konu nerden nereye gelmiş.
ama şiddet olmamalıymış. bir de hem suçlu hem güçlü. yani şiddeti uygulamış, sonra da geçer demiş yüzsüzce.
siz darp raporunu alın kesinlikle. kullanmasanız bile sonra keşke dememek için alın. gözünüze takıp gözlüğü gidin hastaneye. bir de kararınız net olmadan aileleri işin içine sokmak çok gereksiz.
biz eşimle 1 tartışmamızı bile ailemize duyurmuş değiliz.

Kadın milleti kraldan fazla kralcıdır bilirsiniz. Ama sen de üstüne gitmişsin tahrik etmişsin gibi cümleleri ancak onlar kurar. Olay tam tersi olsaydı yine sizi haksız görürlerdi. Siz tahrik ettiniz ondan vurdu diyorlar ama o da sizi çok tahrik etti sizde ondan bu kadar sinirlendiniz demiyorlar. Demezler. Lütfen bu saçmalıkları dikkate almayın.

Bakın bende çok sinirlendiğimde ağzımdan çıkanı kulağım duymayabiliyor. Çok şükür hiç şiddete yönelmedi eşim. Kaldı ki burda o sizin üstünüze gelmiş. Balkona peşinizden gelmiş sizi itmiş öldürürüm demiş Allah aşkına sinirlenmeyip ne yapacaktınız. Ve sonra da yatmış uyumuş annesinin yanında iğrenç laflar etmiş.

Bunlar nedir yaa. Baştan sona eşiniz haksız. Seviyorum saçmalığını bir kenara bırakıp ailenizle gitmenizi tavsiye ederim. Adam resmen hem fiziki hem ruhi ağzınızı burnunuzu kırmış. Çekin gidin yoksa bir sonraki konunuz çok uzakta değil.
Çok haklısın bende anlamıyorum zaten canım sıkkın canım aciyo dertlesmek istiyorum nasıl unututum tecrübeli bayanlardan akıl almak istiyorum çünkü ben gerçekten bu manyağı sevmek istemiyorum unutmak istiyorum ama çok da alıştım nasıl birakcam Allah ima şükür ailem hep yanımda ama böyle de çok zor kararsız kalıyorum hep

Söyleyis şeklini gormediniz makineli tüfek gibi değildi. ..
Kadınlar neden hep hemcinslerinde hata görüyor anlamıyorum size de kızmıyorum herkesin yapısı düşüncesi olabilir ama çok yorgunumçok canım yaniyo ve başım ağrıyor bu kadar acımasız eleştiri yapmayın benim de psikolojim var tek eşimin değil
Ayrıca benim söylediğim en ağır küfür pislik oldu
Tabi ki baba olmaz ondan çünkü beni iteledi ve ben hamile olabilirdim çok şükür ki değilim ama dune kadar Allah a yalvariyordummy çocuğum olsun diye bugün sukrediyorum hayat işte
Hem siz hiç elinizle tartışma yasamiyomusunuz hep Susan taraf siz mi olursunuz

Eşin hatasız kul demiyorum..tabiki yaşıyorum. en basiti dün akşam yaşadım.. Ama söz gümüş sukut altındır derler.. yeri geldiğinde konuşuyorum hiç susmadan yeri geldiğindede susup hatasını anlamasını biliyorum.. Mesela seni itti düştün yerde o atmosferi bilemiyorum ama ben olsam hiç bişi demeden başka bi odaya gider onun hatasını ne kadar incindiğimi görmesini sağlardım..

ikinizde birbirinizi tahrik etmişsiniz.
konu nerden nereye gelmiş.
ama şiddet olmamalıymış. bir de hem suçlu hem güçlü. yani şiddeti uygulamış, sonra da geçer demiş yüzsüzce.
siz darp raporunu alın kesinlikle. kullanmasanız bile sonra keşke dememek için alın. gözünüze takıp gözlüğü gidin hastaneye. bir de kararınız net olmadan aileleri işin içine sokmak çok gereksiz.
biz eşimle 1 tartışmamızı bile ailemize duyurmuş değiliz.
Zaten dün Eşim gözüme böyle yapınca hemen hiç vakit kaybetmeden annesini aradı anne gelin diye bitti diyo bende aradım tabi o korkuyla ve tak kalmamak için anasının yanında da dedim oğlum hemen seni arıyo bi tartismada dedim o da kizim beni arasında ne olacak benden zarar gelmez size dedi sanki ben istemiyorum annesinin gelmesini der gibi bende anne ke dini bi karıştırma hemen senle alakası yok dedim onlara gelince arasında yabancı değiliz oluyo ben arayınca bak bak hemen annesine diyo oluyo

Eşin hatasız kul demiyorum..tabiki yaşıyorum. en basiti dün akşam yaşadım.. Ama söz gümüş sukut altındır derler.. yeri geldiğinde konuşuyorum hiç susmadan yeri geldiğindede susup hatasını anlamasını biliyorum.. Mesela seni itti düştün yerde o atmosferi bilemiyorum ama ben olsam hiç bişi demeden başka bi odaya gider onun hatasını ne kadar incindiğimi görmesini sağlardım..
İşte ben balkona gidiyordum tam açık hava alıyim yüzünü de görmeyim kenDime geliyim diye sonra bağırdı geldi arkamdan odaya itti bende ittikten sonra aklıma başka odaya gitmek gelmedi hiç ondan bekledim sanırım o da gitmedi bana bunları yaptı sonra dışarı çıktı
Biz her tartırmada böyle olmuyoruz tabiki ben çoğu yerde sustugüm ya da mutfağa gittiğim oluyo is yapıyorum kafa dagitiyorum ama dün böyle olmadı işte çünkü ağır lafları tek ben değil o da söyledi

"Eger hamileysen seni ve karnındakini öldürürüm" demiş. Bide bunun üstüne şiddet uygulamış. En kısa sürede kurtul bundan. Çünkü hasta düşünceli bir insan

Konu sahibi arkadaşım bana kalırsa eşinin psikolojisi bozuk, sende sinirliyken fazla üstüne gitmişsin galiba. Yani anlattıklarından anladığım bu olayı tam olarak bilmiyorum eşin seni çok sinirlendirmiş üstüne gelmiş ve sende patlama anı yaşamış olabilirsin. Olayın başlagıcında ikinizde hatalı gelmiştiniz ama eşinizin gösterdiği şiddet sizi gözümde haklı kıldı. Her ne olursa olsun şiddet uygulaması asla kabul edilebilir bir şey değil. Bir de söylemeden geçemeyeceğim, madem amcasıyla kavga etmek için gidecek niye engel oluyorsunuz ki bırakın gitsin belki şimdi gözü mor olan o olurdu.
Çünkü daha önceden c.evine girmişti Eşim 1.5 sene kadar nedenini yazmak istemiyorum amcasina bişey yapar da amcası da şikayetçi olursa diye korktum amcası dövemez amcası korkar esimden eşkıya kesildi başıma zaten

İşte ben balkona gidiyordum tam açık hava alıyim yüzünü de görmeyim kenDime geliyim diye sonra bağırdı geldi arkamdan odaya itti bende ittikten sonra aklıma başka odaya gitmek gelmedi hiç ondan bekledim sanırım o da gitmedi bana bunları yaptı sonra dışarı çıktı
Biz her tartırmada böyle olmuyoruz tabiki ben çoğu yerde sustugüm ya da mutfağa gittiğim oluyo is yapıyorum kafa dagitiyorum ama dün böyle olmadı işte çünkü ağır lafları tek ben değil o da söyledi

bu işin sonucu nasıl toparlanacak merak ediyorum.. ayrılın diyemiyorum nedense çünkü tm o sinirli ama az yada çok ikinizdede tahrik söz konusu o yüzden ayrılmak çözüm olmamalı bence.. olayın ailelere taşınmış olmasıda çok rahatsız edici.. ne taviz verin ne de ayrılın bilemiyorum

Bu halde gitmezsen nasil alacaksin ki?

Tak bir gözlük, esarp git.
Utanıyorum kolay değil annemler gelicek onların karşısına bile nasıl cikicam onu düşünüyorum çok utanıyorum kendime bakamıyorum aynada ben böyle biri değildim kendime güvenim gitti resmen ezik biriyim sanki
Ve cok hastayım şuradan şuraya gidecek halim yok

Zaten dün Eşim gözüme böyle yapınca hemen hiç vakit kaybetmeden annesini aradı anne gelin diye bitti diyo bende aradım tabi o korkuyla ve tak kalmamak için anasının yanında da dedim oğlum hemen seni arıyo bi tartismada dedim o da kizim beni arasında ne olacak benden zarar gelmez size dedi sanki ben istemiyorum annesinin gelmesini der gibi bende anne ke dini bi karıştırma hemen senle alakası yok dedim onlara gelince arasında yabancı değiliz oluyo ben arayınca bak bak hemen annesine diyo oluyo

hayır sonuç boşanmaya gitmezse yüz yüze yine gelinecek. o zaman laçkalaşıyor ilişkiler. ben o yüzden dedim hiç aileler bulaşmasın diye.

Aslında bi yandan kaçmak için bahane bulup çamaşırlari aşmaya balkona gidecektim hem temiz hava alıp sakinleştirir diye arkamdan gelip odaya doğru eliyle itekleyince geliyorum zaten ne itekliyosun dedim o anlarda olan oldu
Sağı solu belli değil bu adamın. Can güvenliğin yok. İnsan en çok eşine güvenebiliriz belki ama sizde o yok.

Gerçekten yeni bi hayat kurabilir miyim onsuz ...
Sabahtan beri Ağlıyorum keşke sevmeseydim çok kızıyorum kendime alıştım nasıl birakcam şimdi bu Deli diyorum mal gibiyim
Darp raporu almaya da Halim yok bugün zaten gözüm geçecek gibi değil hemen geçmez ve hamile değilim hasta oldum bu sabah çok şükür ve karnim çok ağrıyor üstüne aksilikler beni buldu

neden kuramayasanız ?
bu adamla devam ederseniz çoluk çocuğa karıştıktan sonra da çocukları bahane edeceksiniz .. eliniz kolunuz daha bir bağlanacak.. değer mi ? sizi döven bir adam için bütün bir ömrünüzü heba etmeye değer mi ?
bir kere kalkan el bir daha kalkar artarak hemde..
kendinize hiç mi saygınız yok..
sizi bu erkek müsveddesine bağlayan hiç bir bağınız yokken gitmek çok kolay bu fırsatı değerlendirmelisiniz..
burda bir dünya kadın var tekrar seven tekrar güvenen ve mutluluğu bulan.. bu fırsatınızı çöpe atmayın ..
şu anda sağlıklı düşünemiyorsunuz ama inanın devam ederseniz çok pişman olursunuz..

adamın fıtratı kapasitesi belli.. onsuz olmak sizi hem psikoljik hem fiziksel şiddete maruz bırakan bir adamsız olmak bu kadar zor olmamalı..

önce kendinize saygı duyun yoksa kimse size saygı duymaz..

bu işin sonucu nasıl toparlanacak merak ediyorum.. ayrılın diyemiyorum nedense çünkü tm o sinirli ama az yada çok ikinizdede tahrik söz konusu o yüzden ayrılmak çözüm olmamalı bence.. olayın ailelere taşınmış olmasıda çok rahatsız edici.. ne taviz verin ne de ayrılın bilemiyorum
Ben de bilmiyorum ama istemiyorum artık bu ilk değil çünkü tek düşüncem nasıl unutcam bu adamı ve yaptıklarını kendime kızıyorum
Ailesini başta arayan kendisiydi ona da kızdım hemen yetiştirdin dedim ve gözüm bulanık görünce korktum bende aramak istedim gurbetteyim kimsem yok

iyi de susmadın diye sen ve doğmamış çocuğun ölümle tehdit edilmeyi, hakareti küfürü, dayak yemeyi hakediyor musun?
kocan adam olsa bunları yapmazdı. yeri gelince hepimiz kavga ediyoruz. eşimin en sert tepkisi kapıyı çarpıp evden gitmesidir. sana vuracağına keşke duvara vursaydı.
hiç hafifletme yaşadığın durumu. eşin sonuna kadar haklı olsa sen dibine kadar haksız olsan da seni itemez dövemez.
git rapor al, dersini ver.

neden kuramayasanız ?
bu adamla devam ederseniz çoluk çocuğa karıştıktan sonra da çocukları bahane edeceksiniz .. eliniz kolunuz daha bir bağlanacak.. değer mi ? sizi döven bir adam için bütün bir ömrünüzü heba etmeye değer mi ?
bir kere kalkan el bir daha kalkar artarak hemde..
kendinize hiç mi saygınız yok..
sizi bu erkek müsveddesine bağlayan hiç bir bağınız yokken gitmek çok kolay bu fırsatı değerlendirmelisiniz..
burda bir dünya kadın var tekrar seven tekrar güvenen ve mutluluğu bulan.. bu fırsatınızı çöpe atmayın ..
şu anda sağlıklı düşünemiyorsunuz ama inanın devam ederseniz çok pişman olursunuz..

adamın fıtratı kapasitesi belli.. onsuz olmak sizi hem psikoljik hem fiziksel şiddete maruz bırakan bir adamsız olmak bu kadar zor olmamalı..
Senide oldururum karnindaki cocuguda oldururum nedemek ya!!!
Ofke kontrolu sorunu yasadigini sanmiyorum ben..
Once seni hayatimdan cikaricam sonra onlara gistericem falan adam icten ice plan yapiyor sanki

önce kendinize saygı duyun yoksa kimse size saygı duymaz..
Aynen kendime ne saygılı bıraktı ne gururumu ne güvenimi ...
Ben çok yıprandim o da yıprandi biz bi arada yapamıyoruz galiba beceremiyoruz herkes tartışıyor ama sonu şiddet olmuyo
Çocuk olmadığı için zaten istemiyorum artık o kadar bağlanmışim ki eşime onsuz hayat düşünemez olmuşum
Nasıl unuturum bi akıl verin gözlerine baktığım an eriyorum sanki hak ettikleri ben diyorum ben böyle seversem kendinden emin oluyo nasılsa seviyo bırakmıyor diyo

iyi de susmadın diye sen ve doğmamış çocuğun ölümle tehdit edilmeyi, hakareti küfürü, dayak yemeyi hakediyor musun?
kocan adam olsa bunları yapmazdı. yeri gelince hepimiz kavga ediyoruz. eşimin en sert tepkisi kapıyı çarpıp evden gitmesidir. sana vuracağına keşke duvara vursaydı.
hiç hafifletme yaşadığın durumu. eşin sonuna kadar haklı olsa sen dibine kadar haksız olsan da seni itemez dövemez.
git rapor al, dersini ver.
Bu saatten sonra kaybetti beni zaten istesem de sevsem de ne güvenimi kaldı ne inancım kendim için de değil iletiyi düşündüğüm için
Onunla da çok mutsuzum onsuz da çok mutsuz oluyorum bir iki ağlarım geçer ama yüzüne bakmak istemiyorum yüzüne bakınca ayrılasim gelmiyo çünkü ben çok bağlı biriydim eşime onu ne kadar sevdiğimi bilir

Aynen kendime ne saygılı bıraktı ne gururumu ne güvenimi ...
Ben çok yıprandim o da yıprandi biz bi arada yapamıyoruz galiba beceremiyoruz herkes tartışıyor ama sonu şiddet olmuyo
Çocuk olmadığı için zaten istemiyorum artık o kadar bağlanmışim ki eşime onsuz hayat düşünemez olmuşum
Nasıl unuturum bi akıl verin gözlerine baktığım an eriyorum sanki hak ettikleri ben diyorum ben böyle seversem kendinden emin oluyo nasılsa seviyo bırakmıyor diyo

sizin ki sevgi olamaz olsa olsa alışkanlık..
nasıl akıl vereyim yazdıklarınızı aklım almıyor ki ..
benim o hale getiren adamı sevmeye devam ettiğimi düşünemiyorum bile..
nasıl ezmişse sizi bunca zaman nerdeyse kendinizi suçlu görür olmuşsunuz işte bu psikolojik şiddet..
her türlü şiddetin olduğu yerde huzur olmaz sevgi hiç olmaz..
aklınızı başınıza toplayın şimdi kalırsanız yine dövecek çünkü bilecek ki gitmiyorsunuz..
kaç kere dayak yemeniz gerekiyor ?
gözünüzün yanında daha nerelerinizin morarması gerekiyor gidebilmeniz için ? bu soruya vereceğiniz cevap ne yapmanız gerektiğinin cevabıdır..

Sağı solu belli değil bu adamın. Can güvenliğin yok. İnsan en çok eşine güvenebiliriz belki ama sizde o yok.
Ben bi de gurbetteyim annem de diyo bak biz yaslancaz böyle gelemicez tek kalacaksın diyo öyle deyince daha bi korktum zaten ve annem de kalp hastası çok üzülüyorum kendime asla uzulmuyorum aileme çok üzülüyorum zamanında istememislwrdi zar zor ikna ettirmiştim çok zorluklarla evlendik biz
Birbirimize askimsiz canımsiz konuşmazdık hiç

Ben de bilmiyorum ama istemiyorum artık bu ilk değil çünkü tek düşüncem nasıl unutcam bu adamı ve yaptıklarını kendime kızıyorum
Ailesini başta arayan kendisiydi ona da kızdım hemen yetiştirdin dedim ve gözüm bulanık görünce korktum bende aramak istedim gurbetteyim kimsem yok

mantığın bu evliliğin olmayacağından yana ağır basıyorsa gereğini yapmalısın o zman.. Her zaman sinirli alttan almayan şiddete meyilli bi eşin mi var

Back
X