• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma kararı zorlanıyorum ...

Çok güzel söyledin koca koca insanlar 20 yıllık Evliler boşaniyo aklımdan silmek istiyorum en kisa zamanda nasıl olacak onu düşünüyorum inşallah akşam pisman olmuş bir vaziyette gelmwz istemiyorum seni bitsin demeye devam eder insallah ki ayrilmam kolay olsun ağlar sizlarsa bende dayanamam
Ki eşimi tanıyorum asla ağlar ama bitsin der yinede düzelcem söz bidaha olmicak gibi laflar diyebilecek yapıda biri degil

şu yazdığınızdan darp raporunu aslında dışarı çıkmaya utandığınız için değil bir umudunuz olduğu için almadığınız gayet açık anlaşılıyor..

hala sizi döven bir adam için dayanamam diyebiliyorsanız bence destek almalısınız sağlıklı düşünme yetinizi kaybetmişsiniz siz ..
yazık üzüldüm sizin adınıza..
bir daha ki dayak için açtığınız konuda görüşürüz o zaman..

Bence sen kontrol edebilirsen bu adamı gecinirsiniz. Ama ceneni tutamayacaksan ayrılın. Yoksa bu adam seni öldürür de süründürür de.
O lafı esimde diyor çeneni tut
Konuşmayan kadın var mı
Sen benim Eşim değil misin hic mi uyarmayim diyorum başta güzel konuştuğum halde beni tahrik etme diyor bende ne var şimdi tahrik olcak diyorum evlilik tartışmasız olmaz ki

Aynen kendime ne saygılı bıraktı ne gururumu ne güvenimi ...
Ben çok yıprandim o da yıprandi biz bi arada yapamıyoruz galiba beceremiyoruz herkes tartışıyor ama sonu şiddet olmuyo
Çocuk olmadığı için zaten istemiyorum artık o kadar bağlanmışim ki eşime onsuz hayat düşünemez olmuşum
Nasıl unuturum bi akıl verin gözlerine baktığım an eriyorum sanki hak ettikleri ben diyorum ben böyle seversem kendinden emin oluyo nasılsa seviyo bırakmıyor diyo
Aynı ablam oda 14 senelik evli ilk yıllar aşkından ölüyordu sonra ilk şiddeti hala seviyordu yine şiddet yine şiddet 2 çocuk oldu değişen hiçbişey olmadı...
He değişen şu oldu aldatıldı üstüne dayak yedi ortaya çıkardığı için...
Şimdi mi baba var ama yok babasız çocuk yetiştiriyor sevgi kalmadı nihayet sevmiyor artık kocasını ama iki çocuk var işi yok mecbur oturuyor..
İnsan neleri unutuyor yol yakınken dönün derim
Bizimde çocuğumuz olmuyor 5 tüp bebek tedavisi gördük çok kavgalar ettik ben eşimi çok tahrik ettim ama asla elini kaldırmadı bana kıyamaz asla..
Size onca şeyi yapmış birde pişman olmamış neolur cesaretinizi toplayın ve terkedin o adamı

Son düzenleme:
şu yazdığınızdan darp raporunu aslında dışarı çıkmaya utandığınız için değil bir umudunuz olduğu için almadığınız gayet açık anlaşılıyor..

hala sizi döven bir adam için dayanamam diyebiliyorsanız bence destek almalısınız sağlıklı düşünme yetinizi kaybetmişsiniz siz ..
yazık üzüldüm sizin adınıza..
bir daha ki dayak için açtığınız konuda görüşürüz o zaman..
Offf gerçekten istemiyorum ama hala deyince sevgi bitmiyor işte zaman gerek ve korkuyorum ya unutamazsam 25 yasindayım daha ve ya ilerde hayatıma daha kötü biri girerse giden geleni araştırsa çok korkuyorum

Git biraz ona yoklugunu hissettir sonra karar verirsin sen cok tahrik etmişsin o da bildigin ayı durur mu ? Sana tavsiyem evden git kafasina dank etsin biseyler lutfen git beni kaybettin fln diyip bos bos konusma birak kendisi dusuncek zaten.

Aynı ablam oda 14 senelik evli ilk yıllar aşkından ölüyordu sonra ilk şiddeti hala seviyordu yine şiddet yine şiddet 2 çocuk oldu değişen hiçbişey olmadı...
He değişen şu oldu aldatıldı üstüne dayak yedi ortaya çıkardığı için...
Şimdi mi baba var ama yok babasız çocuk yetiştiriyor sevgi kalmadı nihayet sevmiyor artık kocasını ama iki çocuk var işi yok mecbur oturuyor..
İnsan neleri unutuyor yol yakınken dönün derim
Bizimde çocuğumuz olmuyor 5 tüp bebek tedavisi gördük çok kabgalar ettik ben eşimi çok tahrik ettim ama asla elini kaldırmadı bana kıyamaz asla..
Size onca şeyi yapmış birde pişman olmamış neolur cesaretinizi toplayın ve terkedin o adamı
BanA cesaret sverdiniz Teşekkür ederim böyle örnekleri okumak bana cesaret veriyor demekki tek suç bende değil diyorum siz de dediğiniz gibi tahrik ettiğiniz halde size şiddet uygulamiyor eşiniz demek istediğim ben bütün erkekler aynı zannederdim

O lafı esimde diyor çeneni tut
Konuşmayan kadın var mı
Sen benim Eşim değil misin hic mi uyarmayim diyorum başta güzel konuştuğum halde beni tahrik etme diyor bende ne var şimdi tahrik olcak diyorum evlilik tartışmasız olmaz ki
Ya işte ayarında konus canım. Mesela sinirliyim diyosa üstüne gitme . Sakinlesince konuş. Tartış ama. Senin esin tartismiyor ki adam boğaz sıkıp göz morarmis. Tartışmak iki Medeni İnsan arasında olur. Öfke kontrolü yok. Birde su amca meselelerine sen karışma bence. Takıntı yapmış. Çocuk da yapmayın. Erteleyin.

Git biraz ona yoklugunu hissettir sonra karar verirsin sen cok tahrik etmişsin o da bildigin ayı durur mu ? Sana tavsiyem evden git kafasina dank etsin biseyler lutfen git beni kaybettin fln diyip bos bos konusma birak kendisi dusuncek zaten.
Gittiğim oldu 2 ay gelmedim o da gelmicekti biliyodu ama benim uzuldugü mu yıprandiçimi görünce annem de benden gizli mesaj atmışti eşime o da sanki istemem yan cebimë koy tarzında gelmişti ne elinde çiçek ne Güler yüzu vardı zaten annem çok pişman atmicaktim mesaj diyo kadın napsin onlar da bıktı korktular benden yataktan kalkmiyordum hatta bekar havalarına girip Kendine ins.almıştı deli olmuştum artık dönüşümüz yok zaten ailem geliyo

Ya işte ayarında konus canım. Mesela sinirliyim diyosa üstüne gitme . Sakinlesince konuş. Tartış ama. Senin esin tartismiyor ki adam boğaz sıkıp göz morarmis. Tartışmak iki Medeni İnsan arasında olur. Öfke kontrolü yok. Birde su amca meselelerine sen karışma bence. Takıntı yapmış. Çocuk da yapmayın. Erteleyin.
Tekrar c.evine girmesinden korktum şimdi adama bişey misey yapar gider şikayet eder diye bu saatren sonda napiyosa yapsın pislik insan bi sınırı ge er bi pişman olur ama nerde

Hayat böyle geçmez cnm bizi de tahrik edince bizde adama şiddet uygulayalım ozaman olurmu öyle şey kaldı ki konu sahibi normal bir insan gibi davranmış..
Kocasının hem canına kastedip tokatta değil boğazına yapışmış ayrıca annesinin yanında hakaret etmiş yani yaptığından hiç pişman değil!!!!!
Ömür boyu o adamı pışpışlayarakmı geçiricek

Him bak demek adam bildigin ayi ya yasin da küçük uni mezunusun birak o ayiyi lutfen ya bak benim eşim de tartismayi bilmiyor ben çalışıyorum ogretmenjm gun gelir ne olurjz bilmem ama en azindan isim var sen de bir ise gir birak onu

Hayat böyle geçmez cnm bizi de tahrik edince bizde adama şiddet uygulayalım ozaman olurmu öyle şey kaldı ki konu sahibi normal bir insan gibi davranmış..
Kocasının hem canına kastedip tokatta değil boğazına yapışmış ayrıca annesinin yanında hakaret etmiş yani yaptığından hiç pişman değil!!!!!
Konu Sahibi esiini seviyor diye idare etme yöntemleri söyledim canım. Bende bir kaç kez ayrılmasini da önerdim. Eski yazdıklarımı okuyabilirsiniz.

Konu Sahibi esiini seviyor diye idare etme yöntemleri söyledim canım. Bende bir kaç kez ayrılmasini da önerdim. Eski yazdıklarımı okuyabilirsiniz.
Anladım cnm diğer yorumlarınızı olumadım doğrudur..
Seviyor evet ama evlilik böyle birşey değil kadın hamile olabilirdi resmen ikisininde canına kastetmiş

Haklısin ama neden bukadar çok beni suçlayan var anlamadım

Back
X