- 9 Şubat 2016
- 271
- 87
- 28
- 31
- Konu Sahibi Melegin Annesi
Arkadaşlar iyi aksamlar herkese . Hayat ne yazıkki ummadık şeyler yaşatıyor ve bende 2 çocukla baba evine dönüyorum . biri 4 yas küçüğü 1 yaşına girecek iki kızım var . Rabbin yüzlerini guldursun inşallah acılarını göstermesin. 25 yaşındayım ve kendimi çökmüş hissediyorum. Bu yolda beni neler bekliyor bilmiyorum .Esinle severek evlendik. Nisanliyken bir ara uyustucu kullandigini ogrendim ama tek seferlikti bir daha olmayacak dedi ve gormedim de daha acikcasu .Evlendikten 1 ay sonra zaten hamile kaldım hemen ve eşimin tekrar uyuşturucu madde kullandığını öğrendim . 4 aylık hamileydim ailem öğrendi ve büyük bir olay çıktı . sonra bebek de var denip düzelmesini sağladık .gel zaman git zaman bu hep boyle devam etti doğum yapmama bir ay kala biraz olsun düzeldi. Doğum yaptım tekrar devam etti lohusalik depresyonu yaşadım kayınvalidem evime yollamadi 3 ay onlarda kaldım ve eşim hep kullandı . bir düzel bir tekrar ayni şeyler çocuk için devam ettik . aslında çok efendi biridir öğrenince herkes çok oldu nasıl olur diye ama kotu arkadaş çevresi oluyor iste. Gel zaman git zaman kızımız 2 yaşındaydı artık yeter dedim bitsin 1 hafta ayrı kaldık babamlara geldim. Ailesi adayı yaptı duzelicem diye söz verdi is buldu herşey güzeldi , sonra eşim istemediğim halde 2 çocuğu yaptı elim ayağın baglasin" gidemiyim diye ve kısa bir sure sonra tekrar sapitti. İşinden oldu yüklü borçlara soktu . ailesi hep destek oldu düzeltsin diye herşey yapıldı ama o hep o yoldaydi . çok sabrettim çok sustum bunları hep ikinci kizima hamileyken yaşadım . 3 ay yine babası gilde kaldık cunku eşim işsizdi tekrar ikinci kızına doğuma" az kalmıştı iki baya toparlamisti eşim 1 senedir herşey yolundaydı borclarimiz bitmis iyi bir maas ve mutlu bir yuva olmuştuk ki son bir haftadır tekrar sapitti ve ayilmayacak şekilde kullanmaya başladı . eve gelmemeleri gelse de geç gelmeler . artık tak dedi bana da evden kovdum. Babamlar başka bir şehirde . onlara da herşeyi anlattım ve baba evine geri döndüm paylaşmak ve rahatlamak için aranızdayim. Benim gibi bu süreçlerden geçmiş kimler var hadi gelin konuşalım Dertleşelim .
Son düzenleme: