Boşanma kararı

Melegin Annesi

O simdi sinir stres sahibi
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
271
87
28
31
Arkadaşlar iyi aksamlar herkese . Hayat ne yazıkki ummadık şeyler yaşatıyor ve bende 2 çocukla baba evine dönüyorum . biri 4 yas küçüğü 1 yaşına girecek iki kızım var . Rabbin yüzlerini guldursun inşallah acılarını göstermesin. 25 yaşındayım ve kendimi çökmüş hissediyorum. Bu yolda beni neler bekliyor bilmiyorum .Esinle severek evlendik. Nisanliyken bir ara uyustucu kullandigini ogrendim ama tek seferlikti bir daha olmayacak dedi ve gormedim de daha acikcasu .Evlendikten 1 ay sonra zaten hamile kaldım hemen ve eşimin tekrar uyuşturucu madde kullandığını öğrendim . 4 aylık hamileydim ailem öğrendi ve büyük bir olay çıktı . sonra bebek de var denip düzelmesini sağladık .gel zaman git zaman bu hep boyle devam etti doğum yapmama bir ay kala biraz olsun düzeldi. Doğum yaptım tekrar devam etti lohusalik depresyonu yaşadım kayınvalidem evime yollamadi 3 ay onlarda kaldım ve eşim hep kullandı . bir düzel bir tekrar ayni şeyler çocuk için devam ettik . aslında çok efendi biridir öğrenince herkes çok oldu nasıl olur diye ama kotu arkadaş çevresi oluyor iste. Gel zaman git zaman kızımız 2 yaşındaydı artık yeter dedim bitsin 1 hafta ayrı kaldık babamlara geldim. Ailesi adayı yaptı duzelicem diye söz verdi is buldu herşey güzeldi , sonra eşim istemediğim halde 2 çocuğu yaptı elim ayağın baglasin" gidemiyim diye ve kısa bir sure sonra tekrar sapitti. İşinden oldu yüklü borçlara soktu . ailesi hep destek oldu düzeltsin diye herşey yapıldı ama o hep o yoldaydi . çok sabrettim çok sustum bunları hep ikinci kizima hamileyken yaşadım . 3 ay yine babası gilde kaldık cunku eşim işsizdi tekrar ikinci kızına doğuma" az kalmıştı iki baya toparlamisti eşim 1 senedir herşey yolundaydı borclarimiz bitmis iyi bir maas ve mutlu bir yuva olmuştuk ki son bir haftadır tekrar sapitti ve ayilmayacak şekilde kullanmaya başladı . eve gelmemeleri gelse de geç gelmeler . artık tak dedi bana da evden kovdum. Babamlar başka bir şehirde . onlara da herşeyi anlattım ve baba evine geri döndüm paylaşmak ve rahatlamak için aranızdayim. Benim gibi bu süreçlerden geçmiş kimler var hadi gelin konuşalım Dertleşelim .

Son düzenleme:
Kimse yokmu kızlar . Bu süreçte neler yasadiniz neler yaptınız . zaten bu evde de bir basıma yaşadım 5 yildir ama neler bekliyor beni . hem doğru bir karar verdim diye düşünüp hem de korkuyorum açıkçası. Bana yardımcı olun

Pek bahsetmemişsin hikayenden
Esinle severek evlendik. Nisanliyken bir ara uyustucu kullandigini ogrendim ama tek seferlikti bir daha olmayacak dedi ve gormedim de daha acikcasu .Evlendikten 1 ay sonra zaten hamile kaldım hemen ve eşimin tekrar uyuşturucu madde kullandığını öğrendim . 4 aylık hamileydim ailem öğrendi ve büyük bir olay çıktı . sonra bebek de var denip düzelmesini sağladık .gel zaman git zaman bu hep boyle devam etti doğum yapmama bir ay kala biraz olsun düzeldi. Doğum yaptım tekrar devam etti lohusalik depresyonu yaşadım kayınvalidem evime yollamadi 3 ay onlarda kaldım ve eşim hep kullandı . bir düzel bir tekrar ayni şeyler çocuk için devam ettik . aslında çok efendi biridir öğrenince herkes çok oldu nasıl olur diye ama kotu arkadaş çevresi oluyor iste. Gel zaman git zaman kızımız 2 yaşındaydı artık yeter dedim bitsin 1 hafta ayrı kaldık babamlara geldim. Ailesi adayı yaptı duzelicem diye söz verdi is buldu herşey güzeldi , sonra eşim istemediğim halde 2 çocuğu yaptı elim ayağın baglasin" gidemiyim diye ve kısa bir sure sonra tekrar sapitti. İşinden oldu yüklü borçlara soktu . ailesi hep destek oldu düzeltsin diye herşey yapıldı ama o hep o yoldaydi . çok sabrettim çok sustum bunları hep ikinci kizima hamileyken yaşadım . 3 ay yine babası gilde kaldık cunku eşim işsizdi tekrar ikinci kızına doğuma" az kalmıştı iki baya toparlamisti eşim 1 senedir herşey yolundaydı borclarimiz bitmis iyi bir maas ve mutlu bir yuva olmuştuk ki son bir haftadır tekrar sapitti ve ayilmayacak şekilde kullanmaya başladı . eve gelmemeleri gelse de geç gelmeler . artık tak dedi bana da evden kovdum. Babamlar başka bir şehirde . onlara da herşeyi anlattım ve baba evine geri döndüm

ilk Gebelikte doktora en azından sağlık ocağına damı gitmediniz çünkü hemen soruyorlar söylüyorlar korunma yöntemlerini bu hayırsız adama 2.çocuk neden o yaptı çok Saçma bi sebep olan olmuş bize düşmez fakat ayrılık en çok çocukları etkiliyor üzüldüğümden sorguladım aileniz arkanızdaysa çalışır çocuklarınıza bakarsınız en azından çocuklar güvende olur

Son düzenleme:
Esinle severek evlendik. Nisanliyken bir ara uyustucu kullandigini ogrendim ama tek seferlikti bir daha olmayacak dedi ve gormedim de daha acikcasu .Evlendikten 1 ay sonra zaten hamile kaldım hemen ve eşimin tekrar uyuşturucu madde kullandığını öğrendim . 4 aylık hamileydim ailem öğrendi ve büyük bir olay çıktı . sonra bebek de var denip düzelmesini sağladık .gel zaman git zaman bu hep boyle devam etti doğum yapmama bir ay kala biraz olsun düzeldi. Doğum yaptım tekrar devam etti lohusalik depresyonu yaşadım kayınvalidem evime yollamadi 3 ay onlarda kaldım ve eşim hep kullandı . bir düzel bir tekrar ayni şeyler çocuk için devam ettik . aslında çok efendi biridir öğrenince herkes çok oldu nasıl olur diye ama kotu arkadaş çevresi oluyor iste. Gel zaman git zaman kızımız 2 yaşındaydı artık yeter dedim bitsin 1 hafta ayrı kaldık babamlara geldim. Ailesi adayı yaptı duzelicem diye söz verdi is buldu herşey güzeldi , sonra eşim istemediğim halde 2 çocuğu yaptı elim ayağın baglasin" gidemiyim diye ve kısa bir sure sonra tekrar sapitti. İşinden oldu yüklü borçlara soktu . ailesi hep destek oldu düzeltsin diye herşey yapıldı ama o hep o yoldaydi . çok sabrettim çok sustum bunları hep ikinci kizima hamileyken yaşadım . 3 ay yine babası gilde kaldık cunku eşim işsizdi tekrar ikinci kızına doğuma" az kalmıştı iki baya toparlamisti eşim 1 senedir herşey yolundaydı borclarimiz bitmis iyi bir maas ve mutlu bir yuva olmuştuk ki son bir haftadır tekrar sapitti ve ayilmayacak şekilde kullanmaya başladı . eve gelmemeleri gelse de geç gelmeler . artık tak dedi bana da evden kovdum. Babamlar başka bir şehirde . onlara da herşeyi anlattım ve baba evine geri döndüm
Bunu konuna güncelleme olarak ekle canım herkes daha rahat okusun. Bu arada uyuşturucu olarak ne kullanıyor ki? Bayılacak kadar?

Yine işinden olmuş ve ufak tefek borçlar yapmış şuan bizi aramiyor bile. Duzeldiginde çok iyi oluyor çocuklarımızı beni çok seviyor ama o çevreyi de bırakmıyor

Çok geçmiş olsun canım. Hiç üzme canını. Eşin belki tedavi olur tekrar tamamen düzelmiş şekilde gelir.
He ondan bir cacık olmaz diyorsan hiç barışmaya falan kalkma.
Ama bu süreç biraz sancılı oluyor o yüzden psikolojik destek alabilirsin. Güçlü olmaya çalış. Allah yardımcın olsun.

ilk Gebelikte doktora en azından sağlık ocağına damı gitmediniz çünkü hemen soruyorlar söylüyorlar korunma yöntemlerini bu hayırsız adama 2.çocuk neden o yaptı çok Saçma bi sebep olan olmuş bize düşmez fakat ayrılık en çok çocukları etkiliyor üzüldüğümden sorguladım aileniz arkanızdaysa çalışır çocuklarınıza bakarsınız en azından çocuklar güvende olur
Aslında kendisi o kdr dikkat ederdi ki kızımız büyümeden ikinciyi kesinlikle istemiyordu . bu olaylar olduktan sonra nasıl bir kurnazlık mi diyim ne diyim yumurtalık gunlerimi saymış ve tek seferden hamile kaldım. Korunma olarak spiral istedim ama olmadı sağlık ocakları takmadi

Direk ayrıl lütfen
Oturduğum lanet semt dolayısıyla her türlü maddeyi envai çeşit uyuşturucuyu biliyorum (ne yazıkki)
Ot falan bir nebze ama bonzai kesinlikle çok tehlikeli,hem bağımlılık derecesi yüksek hemde ucuz bu yüzden bir çok insan bu bataklıktan çıkamıyor,içici olarak kalmayacağına da bahse girerim,bu tür torbacı kılıklı insanlar müşterilerinden başkalarını bulup getirmelerini istiyor,daha sonra onlara da komisyon ya da ucuza madde veriyorlar falan.
Yani demem o ki; 3-4 sene içinde kocan bu hale gelecek,belki de hapise girecek bu hayat ne sana ne de çocuklarına göre.
Bırak gitsin daha önceden de içiyordu bırakmıştı diyorsun,demekki bırakamayacak. Lütfen 2 evladına yazık etme.

Malesef bu tarz illetlere bi kaç kere girip batan insanlar kolay kolay düzelmiyor. Zor bir süreç olacaktır Allah yardımcınız olsun, en azından aileniz yanınızda şükredin bir iş bulur çalışırsınız, ilerki dönemlerde boşanmak için tehdit vs. ederse uzaklaştırma isteyin çünkü madde kullanan insanların sağı solu belli olmaz. Çocuğunuzu da bence gösterme konusunda aksiyonlar alın. Dışarıda konuşmak kolay diyebilirsiniz ama yaşadığınız o evlilik hayatından gördüğünüz manzaralardan daha kötü olmayacaktır baba evinde olmanız diye düşünüyorum. Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun.

Çok geçmiş olsun canım. Hiç üzme canını. Eşin belki tedavi olur tekrar tamamen düzelmiş şekilde gelir.
He ondan bir cacık olmaz diyorsan hiç barışmaya falan kalkma.
Ama bu süreç biraz sancılı oluyor o yüzden psikolojik destek alabilirsin. Güçlü olmaya çalış. Allah yardımcın olsun.
Tesekkur ederim canım ah o kdr kafam karışik ki . bir yanim duzelmez diyor bir yanim eksik hissediyo. Düzelir mi yoluna ne kdr girer , girse gene ne zaman sapitir acaba diye düşünüp duruyorum

Istemememe rağmen kocam ikinci çocuğu yaptı... Kocan tek başına mi yaptı?Hadi o korunmadi sen neden onlemini almadin? BIR insanı ve alışkanlıklarını değiştiremezsin ..Allah yardımcın olsun ..

Direk ayrıl lütfen
Oturduğum lanet semt dolayısıyla her türlü maddeyi envai çeşit uyuşturucuyu biliyorum (ne yazıkki)
Ot falan bir nebze ama bonzai kesinlikle çok tehlikeli,hem bağımlılık derecesi yüksek hemde ucuz bu yüzden bir çok insan bu bataklıktan çıkamıyor,içici olarak kalmayacağına da bahse girerim,bu tür torbacı kılıklı insanlar müşterilerinden başkalarını bulup getirmelerini istiyor,daha sonra onlara da komisyon ya da ucuza madde veriyorlar falan.
Yani demem o ki; 3-4 sene içinde kocan bu hale gelecek,belki de hapise girecek bu hayat ne sana ne de çocuklarına göre.
Bırak gitsin daha önceden de içiyordu bırakmıştı diyorsun,demekki bırakamayacak. Lütfen 2 evladına yazık etme.
Eevet bende sayesinde her seklini gördüm yanımda da içti bulamiyim diye çocuğunuzun esyalarinin arasına mi saklamadi. Kendime dair hic bir altınım vs kalmadı parmağım da ki yüzüğe kdr sattı .

Eevet bende sayesinde her seklini gördüm yanımda da içti bulamiyim diye çocuğunuzun esyalarinin arasına mi saklamadi. Kendime dair hic bir altınım vs kalmadı parmağım da ki yüzüğe kdr sattı .
E düşün artık satacak bişey kalmayınca bu sefer satmaya başlayacak.
Boşver hiç ikilemde kalma,düzelse şimdiye kadar düzelirdi.
Babaevine gitmişsin baban seni kabul etmiş.
Şimdi geriye kalan boşanma davası ve güzel bir iş.
Dhaa sonra güzel hayatın seni bekler.
Bu adamdan kurtul gençsin güzelsin karşına çok daha iyileri çıkacak inan bana.
Ama bu adamla olduğun sürece zehire,mutsuzluğa mahkumsun. Çocukların bunu haketmiyor,sende öyle.

Istemememe rağmen kocam ikinci çocuğu yaptı... Kocan tek başına mi yaptı?Hadi o korunmadi sen neden onlemini almadin? BIR insanı ve alışkanlıklarını değiştiremezsin ..Allah yardımcın olsun ..
Evde 5kuruş para bırakmadığı için bir önlem alamadım . yapmasin diye gucumde yetmedi azarlayarak konuşmadan önce ince bir düşünmek gerek . şuan yeteri kdr hassasim

E düşün artık satacak bişey kalmayınca bu sefer satmaya başlayacak.
Boşver hiç ikilemde kalma,düzelse şimdiye kadar düzelirdi.
Babaevine gitmişsin baban seni kabul etmiş.
Şimdi geriye kalan boşanma davası ve güzel bir iş.
Dhaa sonra güzel hayatın seni bekler.
Bu adamdan kurtul gençsin güzelsin karşına çok daha iyileri çıkacak inan bana.
Ama bu adamla olduğun sürece zehire,mutsuzluğa mahkumsun. Çocukların bunu haketmiyor,sende öyle.
Umarım herşey güzel olur . onu çok Sevmiştim bu canımı çok yakıyor bir adam ne kdr verile bilirdi dibine kadar sevdim . bunca fedakarlık ve sonuç . çocuklarım için ne gerekirse yapmaya çalışıcam . çok şükür ki ailem yanımda destekleri daha ayaklarimi yere bastırdı

Umarım herşey güzel olur . onu çok Sevmiştim bu canımı çok yakıyor bir adam ne kdr verile bilirdi dibine kadar sevdim . bunca fedakarlık ve sonuç . çocuklarım için ne gerekirse yapmaya çalışıcam . çok şükür ki ailem yanımda destekleri daha ayaklarimi yere bastırdı
Dönmeyi düşünme,sen sevmişsin ama o sevmemiş
Sevse böyle olmazdı,mutlu olurdunuz.
Kötü bir deneyim oldu ama yapacak bişey yok.
Çocuklarını sağlıklı büyütmen ve daha iyi insanlarla karşılaşman dileğiyle.

Back
X